Bosch MFW3X15W, Masina de Tocat Carne Puternica, Prelucreaza 2.5 Kg/min, Face Si Carnati sau Suc De Rosii

Bosch MFW3X15W
 • Design
  (4.5)
 • Putere tocare
  (4.8)
 • Capacitate kg/min
  (4.5)
 • Pret
  (4.7)
4.6

Review pe scurt

Bosch MFW3X15W este o masina de tocat carne potrivita pentru orice utilizator ce are nevoie de un model performant, cu care sa toace si carne, sa faca carnati sau suc de rosii. Se descurca bine in toate aceste roluri.

Vezi pret

Alegerea unei masini puternice de tocat carne este deobicei posibila daca aveti si un buget decent, multe din modelele disponibile pe piata fiind unele la pret mic, dar si cu performante scazute. Un model de tipul lui Bosch MFW3X15W este dedicat utilizatorilor ce au nevoie de o masina de tocat in mod regulat, astfel incat sa merite investitia suplimentara. Unele modele, cum este si masina discutata ieri, Tefal NE542831, sunt gandite pentru anumite tipuri de utilizare, dar Bosch MFW3X15W are atat accesorii pentru realizarea de produse din carne, cat si pentru obtinerea de suc de rosii, fiind astfel mai folositoare pentru o familie normala.

Bosch MFW3X15WBosch MFW3X15W este o masina de tocat cu putere mare, de 2000W, deci un model de top din acest punct de vedere. Va face fata fara probleme la ingrediente mai dificile, iar aceasta putere este si o parte din motivul pentru care reuseste sa toace pana la 2.5 kg de carne pe minut.

Ca si accesorii, Bosch MFW3X15W are 3 site ce va permit sa alegeti cat de fina vreti tocata carnea, impreuna cu palnie pentru realizare de carnati si accesoriu pentru obtinerea sucului de rosii sau pentru alte fructe si legume moi.

Plusurile masinii de tocat Bosch MFW3X15W

+ Masina de tocat puternica, 2000W: model puternic, ce toaca ingrediente dificile fara sa se blocheze.

+ Toaca 2.5 kg/min: are o capacitate buna de tocare, deci puteti prelucra cantitati mari de carne sau alte ingrediente, intr-un timp relativ scurt.

+ Functie de inversare: utila si disponibila la multe modele in zilele noastre.

Bosch MFW3X15W 2+ Cutitele cu 2 fete: permit obtinerea de rezultate excelente

+ Accesoriu pentru carnati: poate nu faceti in fiecare zi asa ceva, dar este cu siguranta folositor in perioada sarbatorilor de iarna.

+ Storcator de legume si fructe moi: pentru suc de rosii sau alte functii asemanatoare.

+ 3 site diferite: vin cu gauri de 8, 4 sau 2.7 mm, astfel incat puteti obtine carne tocata mai gros sau mai fin, dupa nevoi.

+ 2 trepte de viteza

Minusuri

– Design simplu, culoare alba: nu va adauga prea mult la look-ul bucatariei dumneavoastra.

Concluzia

Bosch MFW3X15W este o masina de tocat carne potrivita pentru orice utilizator ce are nevoie de un model performant, cu care sa toace si carne, sa faca carnati sau suc de rosii. Se descurca bine in toate aceste roluri.

Vezi pret