Masina de tocat Tefal NE542831, Performante Peste Medie De La Un Producator Cu Reputatie Excelenta

Tefal NE542831
  • Design
  • Putere tocare
  • Capacitate kg/min
  • Pret
4.7

Review pe scurt

As recomanda Tefal NE542831 celor ce au nevoie sa toace cantitati mai mari de carne, in mod regulat, si isi doresc o masina dedicata pentru aceasta. Daca mai doriti sa realizati si alte tipuri de produse tocate, nu veti avea accesoriile dedicate, astfel incat v-as sugera sa cautati un model mai potrivit nevoilor dumneavoastra.

Vezi pret

Pentru cineva care toaca carne destul de des, alegerea unei masini de tocat carne de calitate este importanta, pentru ca va face treaba mai usoara si pe termen lung economisiti timp, in timp ce aveti si rezultate mai bune. Tefal NE542831 este fix acel gen de aparat electrocasnic, ce va costa un pic mai mult, dar care reuseste sa si ofere performante superioare, nu doar cifre care arata bine pe hartie. In cele ce urmeaza, veti afla ce va ofera aceasta masina de tocat, si ce abilitati are.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Weekend Superstars 18-19 mai a inceput!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 40% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Tefal NE542831In primul rand, avem puterea acestei masini, de 2000W. Este o cifra ce o veti regasi in oferta a destule alte masini de tocat, si va spune ca este un model puternic, capabil sa toace fara probleme.

O alta cifra demna de mentionat, din nou o valoare peste medie, este capacitatea de tocare, de 2.6 kg pe minut. Doar 20% din masinile de tocat de pe piata reusesc sa treaca de 2 kg/min, iar asta inseamna ca Tefal NE542831 este cu adevarat un model de top din acest punct de vedere.

Este un model destinat folosirii pentru tocarea de carne si pentru realizarea de produse pe baza acesteia (Kebbe sau carnati), lipsind accesorii pentru tocatul de rosii.

Plusurile masinii de tocat Tefal NE542831

+ Ofera performante bune, pe masura specificatiilor de pe hartie: marca Tefal nu dezamageste, iar Tefal NE542831 este un model puternic, ce poate fi folosit pentru tocarea unor cantitati mari de carne intr-un timp relativ scurt.

+ Puternica, 2000W: puterea mare va ajuta sa tocati chiar si ingrediente mai tari, intr-un timp cat mai scurt si fara probleme.

+ 2.6 kg carne tocata pe minut: o alta cifra foarte buna, pentru aceasta masina.

Tefal NE542831 2+ Accesorii folositoare in special pentru carne: este o masina ce pare dedicata realizarii de produse din carne, permitand si realizarea de carnati sau Kebbe.

+ 3 site: alegeti 3 marimi diferite pentru carnea tocata, in functie de cat de fina o doriti.

+ Functie reverse: optiune folositoare pentru orice masina de tocat.

+ Maner pentru manevrare usoara: este usor de mutat, dupa ce o demontati.

Minusuri

– Pretul: nu este cea mai ieftina de pe piata, dar performantele si marca Tefal vin la pachet cu acest cost de achizitie mai ridicat.

– Lipsa accesorii suplimentare: nu este la fel de multifunctionala ca alte modele, neoferind accesoriu pentru suc de rosii, sau alte optiuni ce se mai gasesc la competitori.

Concluzia

As recomanda Tefal NE542831 celor ce au nevoie sa toace cantitati mai mari de carne, in mod regulat, si isi doresc o masina dedicata pentru aceasta. Daca mai doriti sa realizati si alte tipuri de produse tocate, nu veti avea accesoriile dedicate, astfel incat v-as sugera sa cautati un model mai potrivit nevoilor dumneavoastra.

Vezi pret

Google Analytics Alternative