Aparat de vidat Laica VT3113

Laica VT3113
 • Design
  (4.7)
 • Putere
  (4.7)
 • Capacitate
  (4.5)
 • Pret
  (4.6)
4.6

Review pe scurt

Laica VT3113 poate fi alegerea potrivita pentru orice familie care isi doreste sa stocheze alimente in siguranta, sa le tina gustoase mai mult timp si sa elibereze si niste spatiu in frigider.

Vezi pret

Folosirea unui aparat de vidat vine la pachet cu anumite avantaje, ce fac ca investitia intr-un astfel de aparat sa merite, mai ales daca doriti sa pastrati si gustul alimentelor intact, nu doar prospetimea lor. Astazi ne uitam la Laica VT3113, un model ce l-am inclus si in topul celor mai bune aparate de vidat, unde a obtinut locul 2.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Spring Sale este aici!
Reduceri excelente, la produse din toate categoriile importante!

Laica VT3113Avantajele unui aparat de vidat:

• alimente cu gust bun pentru mai mult timp
• timp de stocare de 3-4 ori mai mare
• spatiu economisit in frigider, pungile vidate pot fi puse si una peste cealalta

Laica VT3113 are anumite avantaje, ce i-au permit sa intre si in topul nostru, iar printre acestea voi mentiona pretul scazut, functia de vidare si sigilare automata, sau faptul ca foloseste pungi de 28×300 cm. Este si un model destul de puternic, ce functioneaza la 650 mbar, prelucrand pana la 12 litri pe minut.

Plusurile Laica VT3113

+ Compresorul puternic, 180W: acesta va permite sa vidati o cantitate destul de mare de alimente, intr-o perioada scurta de timp.

+ Foloseste role de 28×300 cm: usor de gasit si utilizat, acestea sunt printre cele mai comune role.

Laica VT3113 2+ Videaza si sigileaza automat: nu aveti prea multa treaba, doar sa amplasati alimentele in punga, aparatul are grija de restul.

+ Clienti satisfacuti: dupa cum se vede si din reviewurile clientilor, in general acestia sunt satisfacuti cu aparatul de vidat Laica VT3113.

+ Indicator luminos: aveti un element in plus ce va spune cand procesul de vidare se termina.

+ Vidarea mareste perioada de stocare de 3-4 ori

+ Alimentele vidate ocupa mai putin spatiu: acestea pot fi puse si unele peste altele, fara probleme.

+ Produsele fragile se pot ambala si ele

Minusuri

– 2 ani garantie: acest model vine cu doar 2 ani garantie, in timp ce altele ofera pana la 5 ani, cum sunt variantele de la FoodSaver.

Concluzia

Laica VT3113 poate fi alegerea potrivita pentru orice familie care isi doreste sa stocheze alimente in siguranta, sa le tina gustoase mai mult timp si sa elibereze si niste spatiu in frigider.

Vezi pret

Google Analytics Alternative