Concept SO2050, Deshidrator de Alimente 500 W, Cu 6 Tavi Inox si Timer

Concept SO2050
 • Design
  (4.6)
 • Putere
  (4.6)
 • Functii
  (4.6)
 • Pret
  (4.7)
4.6

Review pe scurt

Concept SO2050 este un deshidrator de alimente excelent, usor peste medie ca pret, dar cu rezultate bune si cu un interior generos, 6 tavi din inox si control printr-un panou digital.

Vezi pretul de azi

Daca doriti sa conservati alimente, in orice perioada a anului, una din cele mai eficiente metode ce pot fi folosite este cea a deshidratarii acestora. In acest scop, veti avea nevoie de un aparat eficient, ce deshidrateaza alimentele in mod rapid si uniform, pentru rezultate excelente. Alimentele obtinute din gradina, ciupercile, pastele facute in casa, carnea, verdeata, toate acestea pot fi conservate pe parcursul anului, folosind deshidratorul de alimente Concept SO2050.

Concept SO2050Concept SO2050 este un model de 500 W, destul de puternic si eficient, ce este dotat cu 6 tavi din inox pe care puteti pune alimentele ce doriti sa fie conservate. Nu este un model de dimensiuni foarte mari, iar tehnologia este in special folosita pentru produse de dimensiuni mici sau procesate pentru a fi aduse la astfel de marimi. Astfel, cele 6 tavite incap intr-un aparat cu dimensiuni de 30 x 33 cm.

In timpul functionarii, aparatul poate fi setat sa deshidrateze alimentele la temperaturi intre 35 si 70 grade Celsius. Controlul este digital si intuitiv, permitandu-va sa setati un timer sau sa lasati aparatul sa functioneze fara limita de timp.

Plusurile deshidratorului de alimente Concept SO2050

+ Conservati sau gatiti sanatos, la alegere: deshidratarea poate fi folosita pentru a conserva alimente, sau pentru a prepara gustari delicioase, atat pentru noi cat si pentru animalele noastre de companie.

+ Aparat destul de puternic, de 500 W: procesarea alimentelor este rapida.

Concept SO2050 2+ 6 tavi, capacitate destul de mare: suprafata totala disponibila in cele 6 tavi este de 0.6 mp, fiecare din ele fiind de 33 x 30 cm.

+ Tavi din inox: sunt mai rezistente decat cele din plastic, plus ca se si incalzesc, ajutand la procesul de deshidratare.

+ Usor de curatat: tavile din inox pot fi curatate intr-o masina de spalat vase, deci intretinerea aparatului este usoara.

+ Usor de utilizat: puteti seta controlul digital pentru a alege o temperatura si pentru a seta un timer.

+ Deshidratare uniforma: rezultatele sunt excelente si uniforme, datorita fluxului de aer orizontal ce vine din partea din spate a aparatului Concept SO2050.

Minusuri

– Pretul ceva mai ridicat: este unul din modelele mai avansate si mai puternice din aceasta categorie, pentru cei ce isi doresc rezultate deosebite.

Concluzia

Concept SO2050 este un deshidrator de alimente excelent, usor peste medie ca pret, dar cu rezultate bune si cu un interior generos, 6 tavi din inox si control printr-un panou digital.

Vezi pretul de azi