Review: Toshiba TW-BL80A2, Mașină de Spălat Rufe 7 kg, 1200 rpm, Steam Wash, Functie Wi-Fi, Clasa B – Pareri

Review: Toshiba TW-BL80A2, Mașină de Spălat Rufe 7 kg, 1200 rpm, Steam Wash, Functie Wi-Fi, Clasa B
Toshiba TW-BL80A2

Product Name: TW-BL80A2

Product Description: Mașina de spălat rufe Toshiba TW-BL80A2 este un model cu un design clasic, de culoare albă. Încărcarea este frontală, ușa hubloului are un diametru foarte mare de 48 cm ce permite un acces ușor, mai ales atunci când doriți să spălați articole voluminoase. Are o capacitate de încărcare de 7 kg și o viteză de centrifugare de maximum 1200 rpm.

Brand: Toshiba

 • Design
  (4.2)
 • Centrifugare
  (4.4)
 • Eficienta energetica
  (4.6)
 • Pret
  (4.4)
4.4

Review pe scurt

Toshiba TW-BL80A2 este o mașină de spălat rufe smart cu multe funcții avansate de spălare a rufelor. Este potrivită pentru famiile medii, are un consum redus de energie, iar prețul este destul de avantajos.

Pros

+ Tehnologie Steam Wash

+ Motor Inverter

+ Conexiune Wi-Fi

+ Tehnologie Ultra Fine Bubble

+ Pornire programabilă

+ Clasa energetică B

Vezi pretul de azi

Cons

– Culoare albă, aspect simplu

Mașina de spălat rufe Toshiba TW-BL80A2 este un model cu un design clasic, de culoare albă. Încărcarea este frontală, ușa hubloului are un diametru foarte mare de 48 cm ce permite un acces ușor, mai ales atunci când doriți să spălați articole voluminoase. Are o capacitate de încărcare de 7 kg și o viteză de centrifugare de maximum 1200 rpm.

Toshiba TW-BL80A2
Vezi mai multe poze

Mașina are 12 programe de spălare, motor Inverter, tehnologie Steam Wash, pornire întârziată, funcție de adăugare haine și conexiune Wi-Fi.

Dimensiunile mașinii de spălat sunt standard, acesta are o înălțime de 85 cm, lățime de 59.5 cm și o adâncime de 47.5 cm.

Specificații mașină de spălat rufe Toshiba TW-BL80A2 – Păreri

Maşina de spălat rufe Toshiba TW-BL80A2 are o capacitate de 7 kg, fiind o opțiune potrivită pentru o familie formată din 3-4 membri.

Toshiba TW-BL80A2 usa deschisa

Viteza maximă de centrifugare poate ajunge până la 1200 rpm, asigurând un nivel de stoarcere foarte bun.

Toshiba TW-BL80A2 are 12 programe de spălare. În funcție de materiale puteți alege dintre programul pentru bumbac, lână, articole sport, mixt, spăalre cu abur, ECO 40-60, rapid 15′, clătire sau doar stoarcere.

Programul rapid de spălare are o durată de numai 15 minute pentru o încărcătură de maxim 2 kg. Durata programului ECO este de aproximat 4 ore.

Maşina are un consum de energie redus, este încadrată la clasa energetică B, cu un consum de doar 52 kWh la 100 de spălări.

Nivelul de zgomot produs de maşină în timpul centrifugării poate ajunge până la 76 dB, fiind încadrată la clasa C. Mașina va face destul de multă gălăgie în timpul centrifugării, ideal ar fi să fie poziționată cât mai departe de zona de dormit.

Funcții și tehnologii

Cu un aspect destul de simplu, Toshiba TW-BL80A2 este o mașină de spălat rufe ce are incluse multe tehnologii avansate cum ar fi:

• Motor Inverter: rezistent și fiabil, are un consum redus de energie și promite o funcționare de cel puțin 10 ani fără probleme.

• Display LED: ce ecranul panoului puteți urmări timpul rămas până la terminarea programului selectat, temperatura sau viteza de centrifugare selectată.

• Pornire programabilă: mașina poate fi programată să pornescă cu o întârziere de pâna la 24 de ore.

• Funcție Wi-Fi: puteți programa pornirea mașinii de spălat rufe când doriți prin intermediul aplicației. De asemenea se poate urmări timpul rămas până la terminarea programului, precum și celelalte funcții disponibile.

• Adăugare articol: funcție ce permite oprirea programului pentru adăugare de articole fără a fii nevoie să reporniți ciclul de spălare.

• Curățare tambur: program de curățare a tamburului ce înlătură depunerile de detergent și prelungește durata de viață a mașinii.

• Tehnologie Ultra Fine Bubble: pentru o îngrijire cât mai bună a rufelor, mașina folosește nano-bule ce absorb complet detergentul care mai apoi pătrund în țesăturile hainelor pentru o curățare în profunzime.

• Steam Wash: program de spălare a rufelor cu ajutorul aburului pentru a îndepărta marea majoritate a bacteriilor.

Alte masini produse de Toshiba, la care va recomand sa va uitati:

Plusuri Toshiba TW-BL80A2

+ Tehnologie Steam Wash

+ Motor Inverter

+ Conexiune Wi-Fi

+ Tehnologie Ultra Fine Bubble

+ Pornire programabilă

+ Clasa energetică B

Minusuri

– Culoare albă, aspect simplu

Concluzie

Toshiba TW-BL80A2 este o mașină de spălat rufe smart cu multe funcții avansate de spălare a rufelor. Este potrivită pentru famiile medii, are un consum redus de energie, iar prețul este destul de avantajos.

Vezi pretul de azi