Reduceri mari la masini de spalat!

ยป Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Black Friday continua!

Promotiile de Black Friday sunt inca disponibile la multe magazine, unele trecand deja la promotii noi. Nu ratati weekendul cu reducerile cele mai multe din an! Lista mai jos!

Crazy Sale la eMAG! - Reducerile excelente continua, produse noi incluse!

ยป Black Weekend la FashionDays - Reducerile de pana la 80% continua!
ยป Black Friday Extended la Elefant.ro - Reduceri de pana la 90%!
ยป Altex Black Friday - Reducerile continua!
ยป Black Weekend de Gaming la PC Garage Reduceri in toate categoriile!
ยป Evomag โ€“ Reduceri de pana la 86%, inca disponibile!

Candy RapidO ROW 4966DWHC1-S, Masina de Spalat Rufe cu Uscator, 9 kg Spalare si 6 Kg Uscare, Eficienta Energetica Maxima, Motor Inverter si un Pret Excelent

Candy RapidO ROW 4966DWHC1-S
 • Design
  (4.2)
 • Functii si programe
  (4.5)
 • Capacitate
  (4.7)
 • Pret
  (4.8)
4.6

Review pe scurt

Daca nu aveti suficient de mult spatiu pentru achizitia a doua aparate diferite pentru spalare si uscare, atunci Candy RapidO ROW 4966DWHC1-S isi va face treaba foarte bine, la un pret accesibil si pe termen lung stati fara grija multumita prezentei acelei garantii extinse de 5 ani.

Vezi pret

Un tip de masina de spalat din ce in ce mai des intalnita pe la noi, varianta ce are uscator inclus are anumite avantaje clare pentru cei ce sunt in criza de spatiu, dar are si ceva dezavantaje. Am mai discutat pe seama masinilor de spalat cu uscator in trecut, dar astazi ne vom uita la un anumit model in particular, numit Candy RapidO ROW 4966DWHC1-S. Este un model cu performante excelente, dar este oferit sub un brand mai putin cunoscut si apreciat la noi, venit din Italia. Pretul este cel ce va convinge pe multi, fiind unul bun pentru cifrele de pe hartie si performantele asteptate de la aceasta masina.

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป eMAG Crazy Sale!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri excelente la produse din toate categoriile! Nu ratati ocazia!
ยป Magazinul lui Mos Craciun s-a deschis!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri excelente la produse foarte populare in perioada Craciunului, de la decoratiuni, la jucarii, carti si alte cadouri! Nu ratati ocazia!

Capacitatea de incarcare intr-o masina de spalat rufe cu uscator

Masina spalat rufe cu uscator Candy RapidO ROW 4966DWHC1-S
Candy RapidO ROW 4966DWHC1-S

Candy RapidO ROW 4966DWHC1-S este un model ce are o capacitate de incarcare buna, mai ales pentru partea de spalare, unde va permite ca pana la 9 kg de rufe sa fie prezente in interior. Lucrurile se schimba un pic in modul de uscare, unde limita la cantitatea de rufe este la 6 kg.

Aceasta diferenta este una intalnita la toate acest modele mixte, de spalare/uscare, iar solutia este in general sa nu incarcati la maxim masina atunci cand spalati. Astfel, nu va mai trebui sa scoateti o parte din rufe inainte sa treceti la modul de uscare.

Este vazut ca un dezavantaj major, dar daca va uitati la instructiunile producatorilor, majoritatea programelor oricum nu va recomanda sa utilizati toate cele 9 kg aflate la dispozitie in timpul spalarii.

Acest model este recomandat pentru familii cu pana la 3-4 membri.

Performante si dotari

Candy RapidO ROW 4966DWHC1-S este un model dotat cu motor de tip Inverter. Este genul de motor modern care este oferit pe toate aparatele electrocasnice premium, cu rezultate excelente, consum foarte mic, silentioase si durabile. Este si unul din motivele pentru care acest model are o garantie extinsa de la producator de pana la 5 ani (2 ani standard de la magazin, pentru restul trebuie sa inregistati produsul dupa achizitie).

Consumul sau de curent electric este unul minim, aparatul fiind incadrat in clasa energetica A (A fiind maxim in acest caz). Are o viteza de centrifugare de pana la 1400 RPM, ceea ce ii permite sa atinga performante foarte bune la stoarcere.

Plusurile pentru Candy RapidO ROW 4966DWHC1-S

Candy RapidO ROW 4966DWHC1-S panou comanda touch screen digital
Panou comanda digital

+ Capacitate buna de incarcare, 9kg/6kg: este un model potrivit pentru o familie medie de la noi.

+ Eficienta energetica foarte buna, clasa A: are performante maxime, gama fiind de la G la A pentru acest model.

+ Motor Inverter: durabil, silentios si economic, varianta moderna si corecta.

+ 5 ani garantie: oferit in cadrul unei campanii, la inregistrarea produsului pe siteul producatorului.

+ Viteza centrifugare 1400 RPM: performante bune la centrifugare/stoarcere.

+ 16 programe de spalare: include un program rapid, de doar 14 minute.

+ Panou de comanda cu touch screen: este modern si arata bine.

+ Pret accesibil: in ciuda performantelor si dotarilor, nu este foarte scump.

Minusuri

– Brandul Candy: nu este unul din cele considerate de top pe la noi.

– Dezavantajele clasice ale masinilor de spalat cu uscator inclus: capacitatea mai mica la uscare, consum ridicat de energie.

Concluzia

Daca nu aveti suficient de mult spatiu pentru achizitia a doua aparate diferite pentru spalare si uscare, atunci Candy RapidO ROW 4966DWHC1-S isi va face treaba foarte bine, la un pret accesibil si pe termen lung stati fara grija multumita prezentei acelei garantii extinse de 5 ani.

Vezi pret

Google Analytics Alternative