Reduceri mari la masini de spalat!

» Masinile de spalat rufe cu cele mai mari reduceri!

Candy Rapido ROW61064DWMCE-S, Masina de Spalat Rufe cu Uscator, 10 kg spalare si 6 kg uscare, 1600 rpm, Clasa A [Pareri si Review]

Candy ROW61064DWMCE-S, 10 kg spalare, 6 kg uscare ⇒【Pareri】
Candy Rapido ROW61064DWMCE-S

Product Name: ROW61064DWMCE-S

Product Description: Candy Rapido ROW61064DWMCE-S este o mașină de spălat rufe cu uscător, cu o capacitate de spălare de 10 kg și 6 kg de uscare, o viteză de centrifugare de până la 1600 rpm, și clasa energetică D. Motorul Inverter este economic, iar mașina este una cu funcție Smart, are conectivitate Wi-Fi și Bluetooth.

Brand: Candy

 • Design
  (3.8)
 • Eficienta energetica spalare
  (4.7)
 • Eficienta energetica spalare + uscare
  (4)
 • Functii si tehnologie
  (4.6)
 • Pret
  (4.4)
4.3

Review pe scurt

Candy Rapido ROW61064DWMCE-S este o mașină de spălat rufe cu uscător excelentă. Este o mașină cu o capacitate de spălare foarte mare și o viteză de centrifugare impresionantă. Mașina are funcție Smart, și dispune de foarte multe tehnologii avansate. Prețul este excelent pentru ce are de oferit, mai ales că are și funcție de uscător.

Pros

+ Model Smart

+ 16 programe spălare și uscare

+ Funcție Kilo Detector

+ Centrifugare foarte bună, 1600 rpm

+ Preț excelent

+ Pornire întârziată până la 24 h

+ Funcție de spălare cu abur

Vezi pretul de azi

Cons

– Destul de gălăgioasă, 80 dB

– Design simplu, de culoare albă

Candy este o marcă cunoscută de electrocasnice care creează întotdeauna produse accesibile și tehnologii ușor de utilizat. Designul simplu, atenția la detalii și prețul foarte bun sunt câteva dintre valorile acestui brand care ne ajută să avem un stil de viață confortabil. Candy Rapido ROW61064DWMCE-S este modelul la care ne uităm astăzi, cu un preț relativ mic la ce specificații are de oferit.

Candy Rapido ROW61064DWMCE-S
Vezi mai multe poze

Candy Rapido ROW61064DWMCE-S este o mașină de spălat rufe cu uscător, cu o capacitate de spălare de 10 kg și 6 kg de uscare, o viteză de centrifugare de până la 1600 rpm, și clasa energetică D. Motorul Inverter este economic, iar mașina este una cu funcție Smart, are conectivitate Wi-Fi și Bluetooth.

Mașina de spălat rufe cu uscător are un aspect clasic, cu un design simplu de culoare albă. Este un model cu încărcare frontală, și include functia de uscător de rufe cu condensare. Este o alegere ideală pentru famiile care duc lipsă de spațiu, deoarece nu mai aveți grija rufelor de pus la uscat.

Candy Rapido ROW61064DWMCE-S este o mașină de spălat rufe de dimensiuni standard, cu o înălțime de 85 cm, lățime de 60 cm iar adâncimea este de 58 cm. Greutatea acestui model este de 66 kg.

Specificații Candy Rapido ROW61064DWMCE-S – Păreri

Candy Rapido ROW61064DWMCE-S este o mașină de spălat rufe cu uscător Smart. Are o capacitate de spălare de până la 10 kg, potrivită pentru famiiile formate din 4-5 membri, sau chiar și mai mult.

Acest model are și uscător inclus. Capacitatea de uscare este de 6 kg, un minus des întâlnit la aceste aparate, fiind mult mai mică decât cea de spălare.

Candy Rapido ROW61064DWMCE-S usa deschisa

O soluție ar fi să spălați o cantitate mai mică de rufe pe care ulterior să o și uscați, sau puteți spăla o cantitate maximă de rufe pe care să le puteți usca în două tranșe.

Este o mașină cu motor Inverter, economică și fiabilă, care oferă o durată mai mare de utilizare. Nivelul de zgomot la viteza maximă de centrifugare ajunge până la 80 dB, este destul de zgomotoasă.

Panoul de comandă cu touchscreen are meniu în limba română, și este poziționat central în partea de sus a hubloului. Acesta afișează timpul rămas până la terminarea programului, temperatura, viteza de centrifugare, blocare ușă sau blocare butoane.

Hubloul cu diametrul de 35 cm este poziționat mai sus și permite încărcarea ușoară a rufelor murdare, fiind de dimensiuni mari.

Candy Rapido ROW61064DWMCE-S detergent

Ca majoritatea modelelor de la Candy, modelul Rapido ROW61064DWMCE-S vă pune la dispoziție un număr de 16 programe de spălare și 5 trepte de temperatură.

Este o mașină de spălat eficientă, cu multe programe de spălare și uscare. Aveți mai jos lista programelor disponibile:

• Special 39’: 5 kg rufe la 40ºC

Bumbac: 10 kg rufe până la 90ºC

• Bumbac Perfect 59’: 5 kg rufe la 40ºC

• Mixte & Colorate : 10 kg rufe la 40ºC

Delicate 59’ : 3.5 kg rufe la 40ºC

• Rapid 14’, 30’, 44’:2-4 kg rufe la 30-40ºC

• Lână / Spălare manuală : 2,5 kg rufe la 30ºC

• Sintetice și colorate : 7 kg rufe la 60ºC

ECO 40-60 : 10 kg rufe la 60ºC

• Clătire

Evacuare și centrifugare

Spălare și uscare: 6 kg

Uscare lână: 1 kg

Uscare țesături mixte: 6 kg

Uscare bumbac: 6 kg

Candy Rapido ROW61064DWMCE-S programe

Când vine vorba de uscare, are mai multe opțiuni dintre care puteți alege. Programul extra este potrivit pentru prosoape sau țesături grele, programul pentru călcare sau programul pentru așezare în dulap. Durata programului poate varia în funcție de încărcătură și tipul de uscare selectat. Cel mai scurt timp de uscare este de 30 de minute iar cel mai lung are o durată de 120 de minute.

Mașina are o forță de centrifugare de până la 1600 rpm, avand un nivel foarte bun de stoarcere a rufelor.

Clasa energetică a acestui model este D, iar eficiența energetică la centrifugare este B. Mașina are nevoie de 308 kWh pentru un ciclu de 100 de spălări.

Candy Rapido ROW61064DWMCE-S eficienta

Tehnologii și funcții

Candy Rapido ROW61064DWMCE-S este o mașină de spălat rufe cu uscător inclus care dispune de tehnologii interesante și utile, menite să ne ușureze munca.

Kilo Detector: mașina reglează cantitatea de apă și durata programului de spălare în funcție de greutatea rufelor.

Pornire întârziată: vă permite să programați în avans cu până la 24 de ore începerea programului de spălare.

Blocare ușă: dacă ușa nu este bine închisă indicatorul va continua să clipească pentru aproximativ 7 secunde, după care comanda de start se va șterge automat.

Candy Rapido ROW61064DWMCE-S panou

Blocare butoane: pentru a evita apăsarea accidentală a butoanelor, există opțiunea de blocare a acestora.

Wi-Fi și Bluetooth: este o mașină de spălat rufe Smart care vă permite să o controlați de la distanță prin intermediul aplicației Candy simply-Fi.

Funcția Steam: programul de spălare cu abur este ideal pentru persoanele cu pielea sensibilă, cât și pentru copii. Aburul intră adânc în țesătura hainelor și elimină atât murdăria cât și o mare parte din bacterii.

Mix Power System: este un sistem unic prin care soluția amestecată cu detergent este dispersată în țesătura hainelor pentru o spălare mai eficientă.

Daca considerati ca acest model nu vi se potriveste, mentionam mai jos alte masini de spalat rufe si uscatoare dedicate din oferta acestui producator:

Plusuri Candy Rapido ROW61064DWMCE-S

+ Model Smart

+ 16 programe spălare și uscare

+ Funcție Kilo Detector

+ Centrifugare foarte bună, 1600 rpm

+ Preț excelent

+ Pornire întârziată până la 24 h

+ Funcție de spălare cu abur

Minusuri

– Destul de gălăgioasă, 80 dB

– Design simplu, de culoare albă

Concluzie

Candy Rapido ROW61064DWMCE-S este o mașină de spălat rufe cu uscător excelentă. Este o mașină cu o capacitate de spălare foarte mare și o viteză de centrifugare impresionantă. Mașina are funcție Smart, și dispune de foarte multe tehnologii avansate. Prețul este excelent pentru ce are de oferit, mai ales că are și funcție de uscător.

Vezi pretul de azi