Ora de Sport – Echipamente Necesare Pentru Copii si Sporturi Ce Se Practica

Inceputul noului an scolar aduce o lista lunga de cheltuieli parintilor, astfel incat pentru multi poate fi un moment dificil. Printre multe alte cheltuieli ce apar in perioada asta, ar fi si cele legate de ora de sport, si de echipamentul necesar in astfel de situatii. In cele ce urmeaza, vom arunca o privire la sporturile ce se practica, si vom vedea ce echipamente sunt necesare unui copil in astfel de situatii. Produsele sunt calitative si la un pret mai mult decat corect, facand parte din oferta celor de la Decathlon.

Ora de sport
Image courtesy of Ben Schonewille at FreeDigitalPhotos.net

In primul rand, aruncati o privire la hainele si pantofii pe care ii are copilul deja. Daca nu i-au devenit mici intre timp, ar putea fi folosite si pentru ora de sport, si puteti evita o noua cheltuiala astfel.

Sporturi Practicate In Scolile din Romania

Fotbal: probabil cel mai popular in timpul liber, uneori practicat si la ora de sport ca sport de echipa.

Atletism: un exercitiu usor de facut in ora de sport, chiar si intr-o sala inchisa. Fie ca vorbim de alergari, sau de sarituri fara avant de pe loc, dar si alte exercitii, este important sa aiba incaltari potrivite in aceasta situatie.

Gimnastica: unele exercitii de gimnastica vor fi invatate la scoala.

Volei: un alt sport usor de practicat in sala.

Echipamente Necesare Pentru Ora de Sport

1. Banuiesc ca are deja copilul un tricou sau o bluza de purtat cand este vremea mai frumoasa, dar daca nu, are Decathlon si astfel de oferte (pentru fete si baieti).

2. Treningul este si el de pus pe lista, mai ales daca cel de anul trecut a ramas mic sau nu este in stare buna. Exista variante in mai multe culori, pentru fete si baieti.

3. Incaltarile sunt si ele foarte importante, mai ales daca se alearga mult in sporturile practicate. Fie ca vorbim de incalzire, de atletism, sau de fotbal, ar fi bine sa cumparati o pereche de incaltaminte sportiva care sa ofere piciorului un bun suport si confortul necesar.

4. O geanta sport este si ea importanta. Din nou, sunt cateva optiuni aici, in general destul de ieftine. O geanta permite pastrarea echipamentului sportiv separat de carti si caiete, pentru a nu le murdari pe acestea.

  • Geanta Kipsta de 20 l, mai multe culori. Se face foarte mica la impachetare, fiind usor de transportat goala.
  • Geanta Kipsta Fotbal de 35 l, mai multe culori. Si aceasta se impacheteaza in buzunarul din lateral, ocupand putin loc cand nu este nevoie de ea.
  • Geanta Kipsta Hardcase de 45 l, neagra. Pentru uz ceva mai serios, are si buzunar special pentru incaltaminte, pentru a o tine departe de hainele curate.

5. Alte accesorii ce se pot dovedi utile unui copil la ora de sport variaza de la sticla de apa din tritan, pana la un ceas cu cronometru pentru alergare, sau chiar o bratara Fitbit.