Top 3 Frigidere si Combine Frigorifice Daewoo

Vreti sa achizitionati o combina frigorifica Daewoo, sau poate un frigider de la acest producator? Avem mai jos un top 3 al aparatelor oferite de ei, astfel incat puteti alege un frigider Daewoo cu usurinta. Haideti sa vedem o concluzie rapida pentru cei mai grabiti, iar apoi intram si in detalii la fiecare aparat, cu plusuri si minusuri.

Frigorifice Daewoo

Top 3 PE SCURT:

1. Daewoo DNF-347HEX, Combina Frigorifica 347 l, No Frost, Clasa E, Inox

2. Daewoo DNF-310MEX, 310 l, Total No Frost, Clasa E, Inox

3. Frigider Daewoo DTS-240MFX, 235 l, Control Mecanic, Clasa F, Inox

1. Daewoo DNF-347HEX, Combina Frigorifica 347 l, No Frost, Clasa E, Inox

Cel mai bun atomizor

Combina frigorifica Daewoo DNF-347HEX

Combina frigorifică Daewoo DNF-347HEX este un aparat electrocasnic modern și eficient, destinat depozitării alimentelor. Cu un design elegant în inox și o capacitate generoasă de 347 litri, aceasta se încadrează perfect în orice bucătărie. Equipată cu tehnologie Total No Frost și Multi-Air Flow, asigură o temperatură uniformă și elimină necesitatea dezghețării manuale.

Avantaje

 • Tehnologia Total No Frost: Prevenirea formării gheții și distribuție uniformă a temperaturii.
 • Spatiu Generos: Capacitate totală de 347 litri, ideală pentru familiile numeroase.
 • Display LED & Control Temperatura: Facilitează ajustarea și monitorizarea temperaturii.
 • Iluminare Sky LED: Oferă o vizibilitate excelentă, fără a obosi ochii.
 • Funcția Super Freeze: Congelare rapidă, menținând valorile nutritive ale alimentelor.
 • Zgomot Redus: Nivel de zgomot de doar 40 dBA, asigurând un mediu liniștit.
 • Compartimente Specializate: Compartimente pentru fructe, legume și alimente diverse.

Dezavantaje

 • Clasa Energetică E: Poate fi mai puțin eficientă energetic comparativ cu modelele din clase superioare.

Combina frigorifică Daewoo DNF-347HEX reprezintă o alegere solidă pentru cei care caută un frigider spațios, cu tehnologie avansată și funcționalități moderne. Deși clasificarea sa energetică nu este cea mai eficientă și lipsește un dozator de apă, caracteristicile precum funcția Super Freeze, iluminarea Sky LED, și nivelul redus de zgomot compensează aceste aspecte. Ideală pentru gospodării ample, acest model oferă un echilibru bun între performanță, capacitate și confortul utilizatorului.

Vezi pretul de azi


2. Daewoo DNF-310MEX, Combina Frigorifica 310 l, Total No Frost, Clasa E, Inox

Daewoo DNF-310MEX

Combina frigorifică Daewoo DNF-310MEX este o alegere excelentă pentru cei care caută un frigider eficient și stilat. Cu o capacitate totală de 310 litri, design inox și tehnologia Total No Frost, acest model promite confort și eficiență în păstrarea alimentelor. Controlul electronic și iluminarea LED sunt caracteristici moderne care aduc un plus de valoare acestui aparat.

Avantaje

 • Tehnologia Total No Frost & Multi-Air Flow: Menține temperatura uniformă și elimină necesitatea dezghețării manuale.
 • Capacitate Bună de Stocare: 310 litri, ideal pentru o utilizare zilnică eficientă.
 • Control Electronic cu Display LED: Ușurință în reglarea și monitorizarea temperaturii.
 • Iluminare Sky LED: Confort vizual superior, fără orbire.
 • Funcția Super Freeze: Congelare rapidă și eficientă, păstrând valorile nutritive ale alimentelor.
 • Zgomot Redus: Nivel de zgomot de doar 42 dBA, asigurând un mediu liniștit.

Dezavantaje

 • Clasa Energetică E: Nu este cea mai eficientă opțiune din punct de vedere energetic.

Combina frigorifică Daewoo DNF-310MEX reprezintă o opțiune solidă pentru cei care caută un frigider spațios și modern, cu funcții avansate de conservare a alimentelor. Deși clasa energetică E și lipsa unui dozator de apă ar putea fi văzute ca dezavantaje, caracteristicile precum iluminarea Sky LED, funcția Super Freeze și designul elegant în inox oferă un echilibru între funcționalitate și stil. Acest model este ideal pentru gospodăriile care au nevoie de spațiu și funcționalitate, fără a compromite aspectul estetic al bucătăriei.

Vezi pretul de azi


3. Frigider Daewoo DTS-240MFX, 235 l, Control Mecanic, Clasa F, Inox

Raport Calitate/Pret Bun

Frigider cu doua usi Daewoo DTS-240MFX

Frigiderul cu două uși Daewoo DTS-240MFX este o soluție eficientă și elegantă pentru nevoile de depozitare a alimentelor. Cu un design inox și o capacitate totală de 235 litri, acest frigider se integrează ușor în decorul oricărei bucătării, oferind funcționalități utile și o compartimentare eficientă.

Avantaje

 • Design Compact și Elegant: Se potrivește bine în majoritatea bucătăriilor.
 • Zgomot Redus: Nivel de zgomot de doar 40 dBA, ideal pentru medii liniștite.
 • Rafturi Rezistente pentru Sticle: Special concepute pentru sticle mari, cum ar fi cele de 2 litri.
 • Sertare Transparente: Facilitează organizarea și oferă o vizibilitate completă.
 • Uși Reversibile: Flexibilitate în configurarea deschiderii ușii.
 • Ieftin: un frigider foarte accesibil, ceea ce poate fi un plus mare pentru multi.

Dezavantaje

 • Clasa Energetică F: Poate fi mai puțin eficient din punct de vedere energetic.
 • Sistem de Răcire Static: Poate necesita dezghețare manuală periodică.

Frigiderul cu două uși Daewoo DTS-240MFX este o alegere potrivită pentru cei care doresc un frigider fiabil, cu un design plăcut și caracteristici bune de organizare. În timp ce clasa energetică F și lipsa unui sistem de răcire No Frost pot fi considerate dezavantaje, pretul foarte mic si designul elegant îl fac o opțiune valoroasă pentru multe gospodării. Acest model este ideal pentru utilizatorii care caută funcționalitate și design modern, într-un pachet compact și accesibil.

Vezi pretul de azi


Daewoo, O Scurta Istorie

Frigorifice Daewoo

Daewoo este o companie din Coreea de Sud, ce a fost infiintata in anul 1967. A pornit la drum ca un grup imens de firme, dar a ajuns la dimensiuni atat de mari, incat guvernul coreean a decis sa o desfiinteze in 1999. A fost impartita atunci in 20 de firme diferite, iar Daewoo Electronics este una din cele mai faimoase dintre acestea. Producator de aparate electronice si electrocasnice, aceasta este cea care ne ofera si aparatele frigorifice, pe langa masini de spalat, televizoare si multe altele.

Cum sa alegi cel mai bun frigider Daewoo pentru tine

Alegerea unui frigider potrivit este crucială pentru orice gospodărie. Fie că vorbim despre capacitate, eficiență energetică sau funcționalități suplimentare, un frigider bun trebuie să îndeplinească nevoile specifice ale fiecărui utilizator.

Poziția congelatorului. Frigider sau Combina Frigorifică?

Poziția congelatorului este un factor cheie în alegerea unui frigider. Există două variante principale: congelatorul amplasat sus sau jos. Fiecare are avantajele și dezavantajele sale.

Congelatorul sus oferă ușurință în accesarea compartimentului frigorific, deoarece se află la nivelul ochilor. Aceasta poate fi o opțiune bună pentru cei care folosesc mai des frigiderul decât congelatorul. Dezavantajul este că spațiul de congelare este de obicei mai mic și poate necesita aplecare pentru acces.

Congelatorul jos pune accentul pe spațiu mai mare de congelare și acces mai facil la produsele înghețate, fără a necesita aplecare. Dezavantajul este că frigiderul în sine va fi mai jos, ceea ce poate fi incomod pentru unele persoane.

Există, de asemenea, frigidere fără congelator. Acestea sunt ideale pentru persoanele care nu depind de alimente înghețate sau care au un congelator separat. Avantajul principal este spațiul mai mare pentru produsele refrigerate și, de obicei, un consum mai mic de energie. Dezavantajul este, evident, lipsa spațiului de congelare în unitatea principală.

Volumul de depozitare

Volumul de depozitare este un criteriu esențial în alegerea unui frigider. Capacitatea potrivită depinde de mărimea gospodăriei și de frecvența cumpărăturilor. Un volum mai mare este ideal pentru familii numeroase sau pentru cei care stochează multe alimente. Pentru gospodăriile mai mici sau pentru cei care cumpără des, un volum mai mic poate fi suficient.

Există o diferență între volumul total de depozitare și volumul individual pentru frigider și congelator. Volumul total reprezintă capacitatea combinată a ambelor compartimente, în timp ce volumul individual reflectă spațiul specific fiecărui compartiment. Este important să se acorde atenție ambelor valori pentru a asigura un echilibru între nevoile de refrigerare și congelare.

În privința capacităților, frigiderele variază considerabil:

 • Frigidere cu 1 ușă sunt compacte și au un volum de depozitare mai mic, fiind ideale pentru persoane singure sau gospodării mici. Acestea pot varia de la 100 la 250 de litri.
 • Frigidere cu 2 uși oferă o separare clară între frigider și congelator. Capacitățile variază de la 200 la 500 de litri, potrivindu-se bine pentru familii medii.
 • Combinele frigorifice sunt cele mai spațioase, cu capacități care pot depăși 500 de litri. Acestea sunt ideale pentru familii mari sau pentru cei care au nevoie de mai mult spațiu de congelare.

Dezghețare manuală sau automată?

Alegerea între dezghețare manuală și automată în frigidere implică compararea avantajelor și dezavantajelor fiecărei metode. Dezghețarea manuală necesită ca utilizatorul să oprească periodic frigiderul și să îndepărteze gheața acumulată. Aceasta poate fi un proces consumator de timp și efort.

Pe de altă parte, dezghețarea automată, inclusiv tehnologia No Frost, elimină nevoia intervenției umane frecvente. Sistemele automate mențin un nivel constant de umiditate, prevenind formarea gheții. Aceasta face ca frigiderele să fie mai ușor de întreținut și să funcționeze mai eficient.

Dezavantajele dezghețării manuale includ necesitatea de a goli frigiderul periodic și posibilitatea de a uita să efectuați această operațiune, ceea ce poate duce la acumularea de gheață și la o eficiență redusă. În schimb, frigiderele cu dezghețare automată pot avea un cost inițial mai mare și pot consuma mai multă energie.

Existența unui sistem de dezghețare automată, în special tehnologia No Frost, este adesea un factor decisiv în alegerea unui frigider. Acesta oferă un confort sporit și asigură o funcționare mai eficientă și mai curată a frigiderului pe termen lung.

Compresor cu Inverter

Un compresor cu inverter reprezintă o inovație semnificativă în tehnologia frigiderelor. Spre deosebire de compresoarele tradiționale care funcționează la capacitate maximă sau sunt complet oprite, compresorul cu inverter ajustează continuu puterea în funcție de necesitățile reale de răcire. Această tehnologie îl face mai eficient și economic.

Beneficiile unui compresor cu inverter includ reducerea consumului de energie electrică și zgomot minim. Deoarece nu pornește și se oprește la intervale fixe, consumul de energie este optimizat, ceea ce duce la facturi de electricitate mai mici. În plus, funcționarea mai lină și constantă reduce semnificativ zgomotul, făcând frigiderul mai plăcut de utilizat în gospodării.

Această tehnologie contribuie, de asemenea, la durabilitatea frigiderului. Prin evitarea pornirilor și opirilor frecvente, uzura mecanică este redusă, prelungind astfel durata de viață a aparatului.

Consumul de Energie

Consumul de energie este un factor esențial în alegerea unui frigider. Clasificarea energetică indică eficiența energetică a aparatului. Frigiderele sunt clasificate de la A (foarte eficiente) la G (foarte puțin eficiente). Alegerea unui frigider cu o clasificare energetică înaltă, cum ar fi A sau B, oferă avantaje multiple.

Un consum redus de energie înseamnă costuri reduse pe termen lung. Deși un frigider cu clasă energetică superioară poate avea un preț mai ridicat la achiziție, economiile făcute la factura de electricitate compensează acest cost. De asemenea, un consum energetic mai mic reduce impactul asupra mediului. Frigiderele eficiente din punct de vedere energetic generează mai puține emisii de dioxid de carbon, contribuind astfel la protejarea mediului înconjurător.

Alegerea unui frigider cu clasificare energetică înaltă nu este doar o decizie economică inteligentă, ci și un pas important pentru un stil de viață mai sustenabil.

Dotări Importante

La achiziționarea unui frigider, dotările importante joacă un rol crucial în decizia de cumpărare. Acestea includ:

Componente antibacteriene: Acestea asigură un mediu mai sănătos în interiorul frigiderului, reducând riscul de contaminare a alimentelor.

Uși reversibile: Posibilitatea de a schimba direcția în care se deschide ușa frigiderului este utilă pentru a se adapta la orice configurație a bucătăriei.

Dispensere de apă și gheață: Aceste facilități adaugă confort, oferind acces ușor la apă rece și gheață, fără a fi nevoie să deschideți frigiderul.

Control digital: Permite reglarea precisă a temperaturii și oferă funcții suplimentare, cum ar fi alarme pentru ușă deschisă sau filtru de apă care trebuie schimbat.

Funcții Indispensabile

Pentru un frigider modern, anumite funcții indispensabile oferă eficiență și confort. Acestea includ:

Sistem de răcire No Frost: Previne formarea de gheață și îngheț în congelator, eliminând nevoia dezghețării manuale. Asigură o temperatură constantă, protejând alimentele.

Sistem de distribuție a aerului: Menține o temperatură uniformă în întreg frigiderul, prevenind formarea de zone cu temperaturi diferite, care pot afecta calitatea alimentelor.

Funcție de congelare rapidă: Ajută la păstrarea nutrienților și gustului alimentelor prin congelarea rapidă, utilă în special pentru alimentele proaspete.

Funcție de ionizare: Aceasta îmbunătățește calitatea aerului din interiorul frigiderului, reducând mirosurile și prevenind multiplicarea bacteriilor.

Aparate Frigorifice Recomandate de la Daewoo

Mai jos, aveti o serie de aparate frigorifice Daewoo despre care am discutat in trecut, de la combine la frigidere sau aparate side by side.