5 Tipuri de Echipamente Utile Pentru Cei Ce Vor Sa Faca Exercitii Acasa

Cum ne este obiceiul la fiecare inceput de an, multi dintre noi ne facem planuri si adoptam rezolutii, incercand sa ne schimbam viata in mai bine. Pentru multi, astfel de rezolutii includ si promisiuni solemne ca vom merge la sala, si ca vom arde calorii mai multe in anul ce vine.

De ce vrem sa ardem calorii? Motivele pot sa fie multiple, dar in general fie ne dorim sa aratam mai bine, fie vrem sa ne imbunatatim starea de sanatate. Indiferent de motiv, exercitiile sunt intotdeauna o idee buna.

Daca simtiti ca nu aveti timpul necesar pentru a merge la o sala, exista intotdeauna si solutia achizitionarii unor echipamente ce ne permit sa exersam de acasa.

Asta este si tinta noastra astazi, sa va prezentam o serie de echipamente de mai multe tipuri, excelente pentru astfel de situatii. Puteti achizitiona una sau mai multe echipamente din cele sugerate mai jos, sau puteti cauta variante mai accesibile daca simtiti ca nu aveti nevoie de aparate foarte avansate.

Va recomand sa cautati printre produsele din colectia Ardem Caloriile a celor de la Decathlon, pentru mai multe idei.


Set Gantere bodybuilding 20 kg

Una din cele mai usoare si accesibile metode de a incepe sa ardem calorii, este prin utilizarea unor simple gantere. In combinatie cu o serie de exercitii ce ne utilizeaza greutatea proprie, se pot realiza foarte multe atunci cand lucram la forma noastra fizica.

In cazul de fata, avem un set de doua gantere cu greutati total de 20 kg, ce vine intr-o cutie din plastic dur, unde pot fi stocate la sfarsitul fiecarei sesiuni de exercitii. Puteti utiliza doua gantere de 10 kg fiecare, sau puteti pune o greutate mai mare pe o singura gantera, ajungand si pana la 20 kg.

Setul este excelent pentru a fi utilizat la dezvoltarea mai multor tipuri de muschi din partea superioara, inclusiv pentru pectorali, bicepsi, tricepsi, sau deltoizi.

Vezi pretul de azi


Bandă de alergat Domyos RUN 100E conectată

O optiune ceva mai scumpa, este o banda de alergat, in genul lui Domyos RUN 100E, disponibila la Decathlon. Daca preferati sa faceti cardio, si nu bodybuilding, atunci o astfel de banda ar fi o alegere mai potrivita. Costul este ceva mai mare decat in cazul unei biciclete eliptice, dar merita daca preferati alergatul.

In cazul acesta, avem un model ce poate fi pliat, deci va ocupa foarte putin loc (doar 38 cm). In timpul utilizarii, are 120 cm lungime si latimea este de 45 cm.

Are si conectivitate prin aplicatia speciala E-connected, cu 30 de programe diferite disponibile pe care sa le urmati. Astfel, aveti si beneficiul unui antrenor care va ajuta.

Modelul permite o alergare cu o viteza de maxim 14 km/h, iar gradul de inclinare ajunge pana la 3%, permitand si antrenamente mai intensive.

Vezi pretul de azi


Bicicletă eliptică Domyos 500 conectată

O alta optiune, pentru cei ce vor sa faca fitness, este o bicicleta eliptica. Din nou, discutam despre un model de la Domyos, modelul EL500, ce vine cu conectivitate si aplicatie dedicata (Kinomap este un exemplu).

Este o alegere buna pentru cei ce vor sa stea in forma, fiind gandita pentru a oferi un antrenament cardiovascular pentru oricine. Astfel, are 15 niveluri de rezistenta, amplitudinea pasului fiind de 33 cm.

Vezi pretul de azi


Punching Ball reglabil Outshock Negru Adulți

Puteti arde calori si intr-un mod mai activ, utilizand un punching ball precum cel oferit de catre cei de la Outshock. Fie ca stiti deja box, si vreti sa exersati precizia loviturilor sau forta de lovire, fie ca practicati un alt tip de arte martiale, un astfel de aparat poate fi o alegere buna, si destul de ieftina.

Este un model stabil, ce utilizeaza apa sau nisip la baza. Puteti regla si inaltimea, intre 125 si 155 cm.

Vezi pretul de azi


Aparat Domyos Home Gym Compact Bodybuilding

Pentru cei ce au ceva mai mult spatiu acasa, o optiune excelenta pentru practicarea bodybuilding-ului poate fi un aparat precum Domyos Home Gym. Aceasta statie de bodybuilding permite practicarea unui numar foarte mare de exercitii, atat din picioare cat si stand jos.

Desi ocupa relativ mult spatiu, se poate reduce din amprenta sa cand nu este folosit, prin plierea scaunului si a manerelor.

Aparatul are greutati de pana la 60 kg, pasul fiind din 5 in 5 kg.

O alegere excelenta pentru cei ce vor sa isi lucreze toti muschii corpului, utilizand cat mai putine aparate cu putinta.

Vezi pretul de azi