3 Tipuri De Cadouri Pentru Pasionatii Sporturilor de Iarna

In circumstantele actuale, cu pandemia batandu-ne la usa, devine din ce in ce mai important sa gasim modalitati de a ne petrece timpul in aer liber, fara ca totusi sa intram in contact cu alte persoane. Practicarea sporturilor de iarna poate fi o modalitate excelenta de a realiza acest lucru, iar apropierea sarbatorilor ne da ocazia sa alegem si cadouri potrivite pentru cei ce vor sa faca miscare chiar si in aceasta perioada.

Cand vorbim de echipamente sportive, cei de la Decathlon sunt cea mai la indemana optiune, cu magazine fizice de dimensiuni destul de mari in multe orase din tara, dar si cu un magazin online ce permite livrarea in magazin sau acasa, dupa posibilitati. In cele ce urmeaza, ne vom uita la cateva tipuri de cadouri ce sunt potrivite in perioada urmatoare, in special pentru cei ce iubesc sa petreaca timp afara in aceasta perioada.

Tipuri de Cadouri Sportive Iarna

Inainte sa intram pe categoriile de produse, gasiti aici cele trei tipuri de cadouri sportive la care ne uitam astazi, in functie de destinatarul lor:

  • Femei: fie ca vorbim de sporturi indoor sau outdoor, de la Yoga la Dans, Gimnastica, Trekking sau Schi, aveti aici optiuni pentru toata lumea.
  • Barbati: exista si unele din echipamentele disponibile si in cazul femeilor, dar si cadouri potrivite pentru cei ce practica body building, drumetii, tir cu arcul sau vanatoare.
  • Copii: fie ca vorbim de fete sau baieti, este o idee buna ca toata familia sa practice sporturile de iarna impreuna, deci avem si pentru cei mici haine si echipamente sportive. Rolele, snowboarduri, sanii, dar si sporturi indoor, sunt toate reprezentate aici.

1. Echipamente pentru body building/cross training

Majoritatea timpului il vom petrece in interior, chiar si daca incercam sa iesim cat mai des pe afara. Astfel de echipamente, ce ne ajuta sa ne mentinem in forma chiar si fara sa parasim casa, sunt intotdeauna cadouri excelente. Dupa sarbatorile de iarna, majoritatea ne dorim sa ne apucam de sporturi si sa scapam de kilogramele acumulate, dar anul acesta nu este o optiune reala, in contextul pandemiei.

Seturi de gantere, o bara de tractiuni, un extensor sau o saltea fitness, toate sunt optiuni utile, ce pot fi adaugate printre cadourile de craciun, atat pentru barbati cat si pentru femei.

Saltea fitness
Saltea fitness

2. Hainele si Echipamentele Calduroase sunt mai intotdeauna apreciate (de adulti)

Desi cand suntem mici nu prea ne bucuram cand primim ciorapi sau pulovere, odata deveniti adulti incepem sa apreciem incet incet si aceste cadouri. Nu le-as recomanda pe post de cadouri pentru copii, dar pentru adulti cred ca vor fi foarte apreciate. Cateva exemple de calitate, mai jos:

3. Tehnologia isi are si ea un loc printre cadouri

Gadgeturile sunt mai intotdeauna alegeri excelente, cel putin daca reusim sa ghicim ce isi doreste celalalt. Un astfel de cadou poate fi si un cronometru avansat, foarte util celor ce practica diverse sporturi de interior sau exterior. Exista si ceasuri speciale pentru atletism/alergare, cu cronometru inclus, rezistente si cu tot felul de functii aditionale pentru utilizarea de catre sportivi.

cronometru cadou iarna