Vezi ofertele zilei!

Revolutia Preturilor la eMAG! - Reduceri de pana la 60% la toate tipurile de produse!

» La an nou, oferte noi - Altex! - Reducerile continua pana pe 29 ianuarie!
» Lichidare de Stocuri la Evomag! - Reduceri de pana la 70%!

Cele mai bune generatoare electrice

Atunci cand cauti un generator inseamna cel mai probabil ca lucrezi inca la propria casa si ai multe probleme de care trebuie sa te ocupi. Sper ca randurile urmatoare sa te ajute sa scapi de cautari si pentru asta vom intra mai mult in detalii tehnice pentru a sti sa intelegem pe ce dam banii. Un generator pentru curentul electric este mereu ieftin insa este o decizie pe termen lung si va trebui sa fie facuta cu cap. Iti prezentam cele mai bune generatoare pe care le gasesti la ora actuala pe piata si pe care poti sa il cumperi fara sa faci compromisuri in ceea ce priveste calitatea.

Recomandarea rapida

Daca vrei cel mai bun generator iti recomandam Generator curent Honda EM 5500 CXS2,  acesta fiind un generator monofazat original de la Honda cu pornire electrica si care dezvolta o putere mare de 5.5 KVA. Este cea mai buna alegere pentru constructii dar si pentru sectorul comercial, pentru divertisment, tehnologie si domeniul bancar sau securitate. Un alt generator foarte bun, tot de la Honda este reprezentat de produsul Generator de curent HONDA EU 30 i S, acesta avand un pret ceva mai mic decat cel anterior, functioneaza cu benzina si este superinsonorizat, realizat cu tehnologie cicloinvertor. Cel de al treilea produs al acestui top este Generator de curent Honda ECT 7000, produsul perfect pentru cei care vor sa obtina cel mai bun pret pentru un generator de curent de calitate superioara. Iti recomandam sa alegi unul dintre aceste produse si vei avea curent oricand doresti, chiar si atunci cand reteaua electrica nu functioneaza.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Revolutia Preturilor a inceput!
Reduceri de pana la 60% la produse din toate categoriile importante!
» Electrocasnice Whirlpool la reducere!
Reduceri de pana la 40% la electrocasnice Whirlpool mari!

Generator curent Honda EM 5500 CXS2

Generator curent Honda EM 5500 CXS2Generatorul de curent monofazat Honda este de fapt un grup electrogen original de la Honda care are pornire electrica si este monofazat, dezvoltand o mare putere. Este cea mai buna alegere pentru constructii dar si pentru sectorul comercial, si este perfect inclusiv pentru zona de diversment, sectorul bancar si pentru securitate, domenii unde sunt necesare multe ore de functionare in permanenta si o putere intensiva pentru echipamentele grele sau cu pornire grea.

Plusuri

 • Tensiunea este comutabilatensiunea acestor aparate se poate comuta la alegere intre 115 V si 230 V si astfel poti decide ce vrei sa alimentezi – aparatura comerciala sau casnica.
 • Capacitate foarte buna aparatele de curent EM sunt recunoscute pentru buna lor capacitate si pentru timpul de functionare prelungit si puterea curata pe care o ofera.
 • Este o alegere perfecta pentru profesionisti acest generator este ideal pentru banci, divertisment, securitate, adinistratie guvernamentala, constructii, urgente, salvare si este si cea mai buna solutie de rezerva pentru casa.
 • Iti asigura o autonomie foarte buna cu ajutorul acestui generator vei avea curent oricand vrei, tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca generatorul este alimentat corespunzator.
 • Produsul este original Hondabeneficiezi de garantie pentru produsele tale si de cele mai bune preturi pentru produse marca Honda cu piese de cea mai buna calitate.

Minusuri

 • Pretul produsului poate reprezenta un impediment in achizitionarea acestuia pentru persoanele care nu vor sa investeasca mult intr-un generator si care utilizeaza generatoare de curent doar ocazional.

Verdict: Acest produs este destinat utilizarii la nivel mare a generatoarelor si este perfect pentru aplicatii ample cum sunt cele din domeniul securitatii, domeniul sanitar, bancar si guvernamental. Vei beneficia de un produs care iti asigura cea mai buna autonomie cu un consum redus de combustibil.

Vezi pret

Generator de curent HONDA EU 30 i

HONDA EU 30 i SGeneratorul Honda EU 30 I functioneaza pe benzina si este un generator monofazat de 3VA cu pornire electrica, superinsonorizat si profesional special pentru utilizari de amploare. Daca ai nevoie de un aparat care sa iti asigure o buna autonomie, iti recomandam sa alegi acest aparat. Are un pret putin mai mic decat cel anterior mentionat si se va dovedi util atunci cand ai nevoie de curent si inca nu esti racordat la retea sau zona in care esti nu iti permite sa te conectezi la un furnizor electric.

Plusuri

 • Functioneaza cu cicloinvertordezvolta o sinusoida pura care este controlata cu ajutorul unui microcomputer si este ideal in cazul echipamentelor foarte sensibile la tensiuni si fluctuatii de curent cum sunt domeniile IT, transmisiile TV, Telecom si transmisiile medicale.
 • Grup electrogen silentios aparatul nu produce mai mult de 51 db
 • Este compact
 • Este usor
 • Este portabil
 • Puterea debitara este pura
 • Ai functia eco folosita pentru a regla in mod automat turatia pe care o are motorul tinand cont de sarcina pentru a obtine un consum optim de carburant.
 • Doua unitati se pot lega in paralel si vei obtine astfel o putere dubla de maxim 6 KVA.
 • Are doua iesiri de 12 V pentru alimentarea simultana a dispozitivelor cum sunt bateriile, laptopurile si PCurile dar si televizoarele.
 • Este alegerea perfecta pentru mai multe domenii divertisment, familie, expozitii, evenimente, sedinte foto si filmari, ai suport tehnic mobil si alimentare de urgenta pentru casele de vacanta si pentru momentele cand sunt necesare interventii profesionale in domeniul medical, pentru rescue.
 • Grupul electrogen este ideal pentru vanatori, excursii in natura, pescari si sportivi.

Minusuri

 • Cele 58 de kilograme cantarite de acest aparat pot reprezenta o greutate prea mare pentru cei care folosesc aparatul intr-un mediu rezidential. De asemenea, necesita un spatiu de depozitare incapator.
 • Autonomia oferita este de 7 ore dupa care va trebui sa realimentezi. Daca ai nevoie de un aparat care sa functioneze pentru mai mult timp atunci cu siguranta va trebui sa te orientezi catre un aparat cu o autonomie mai mare.

Verdict – Acesta este un generator de curent avantajos cu consum optim de carburant si care se autoajusteaza astfel incat sa consume cat mai putin. Este recomandat si in proiectele ample unde nevoia de curent electric este foarte mare. De asemenea, este recomandat si pentru institutii si cladiri de birouri. Este generatorul perfect care te va ajuta sa ramai productiv chiar si in momentul in care nu ai curent electric din diverse motive. De asemenea, atunci cand esti intr-o zona care nu are o retea de curent electric sau in momentul in care esti in constructii si inca nu te-ai conectat la retea, acest generator este solutia optima pentru tine.

Vezi pret

Generator de curent Honda ECT 7000

Honda ECT 7000Acest generator este cel mai ieftin din top si iti ofera aceeasi calitate marca Honda cu care te-ai obisnuit. Pretul mic in acest caz se va traduce in caracteristici mai slabe, o autonomie mai mica si o putere maxima mult mai mica decat a produselor anterior mentionate. Chiar si asa este un generator perfect pentru utilizari rare si pentru folosirea in intervale de timp mai mici. Atunci cand ai nevoie pentru 2 ore de curent urgent acest generator este cea mai buna solutie si in plus pretul este mai mic decat cel al produselor anterioare.

Plusuri

 • Puterea maxima este de 7 kVA sau de 4 kVA
 • Este un generator trifazat
 • Autonomia este de 2 sau 3 oreceea ce il face perfect pentru folosirea rapida atunci cand sistemul tau de curent electric a cedat si cand sunt defectiuni in retea.
 • Ai la dispozitie si un avertizor de ulei
 • Consumul este micacest generator consuma in jur de 2,8 ltri pe ora pentru a asigura o autonomie de 2 pana la 3 ore.
 • Este destinat pentru uz rezidential
 • Structura este pe cadru metalicmotiv pentru care acest generator este foarte eficient si rezistent
 • Are un motor in patru timpi
 • Capacitatea cilindrica este de 389 cm cubi
 • Puterea este de 11 cai
 • Racirea se face cu aer

Minusuri

 • In primul rand trebuie sa mentionam faptul ca nivelul de zgomot produs de acest generator este considerabil cei 100 db avand tot potentialul de a fi deranjanti pentru oamenii care intra in contact cu acest generator.
 • Autonomia de functionare de 2 pana la 3 ore este foarte mica, prin raport cu celelalte generatoare anterior mentionate insa pentru persoanele care stiu ca vor folosi rar generatorul o astfel de autonomie va fi perfecta, pentru ca in general va fi folosit doar atunci cand sunt defectiuni pe retea, caz in care acestea nu tin mai mult de cateva ore.
 • Greutatea este destul de mare si aparatul poate fi greu de manevrat, mutat si utilizat de o singura persoana.

Verdict Acest generator de va dovedi util in cazul in care ai nevoie de curent electric pentru doua trei ore in momentul in care in retea sunt probleme si curentul este intrerupt, iar tu ai de facut, de exemplu, un proiect urgent pe care sa il termini la timp. Nu este potrivit in aplicatii de amploare si nici pentru firme si institutii deoarece autonomia este prea mica in acest caz ca sa conteze.

Vezi pret

Google Analytics Alternative