Masina de gaurit/insurubat cu percutie Skil F0156280CK: utilitate si performanta

Skil F0156280CK
  • Putere
    (4.5)
  • Viteza
    (4.8)
  • Pret
    (4.8)
4.7

Review pe scurt

O masina de gaurit sau de insurubat este o unealta pe care multi barbati viseaza sa o aiba in casa. Ei bine, la un pret extrem de avantajos, masina de gaurit/insurubat cu percutie Skil F0156280CK pare a fi tot ce aveti nevoie. Un design compact si un maner care va va da posibilitatea unei manipulari facile sunt principalele sale atu-uri.

detaliiprodus1

O masina de gaurit poate avea foarte multe utilizari intr-o locuinta si pun pariu ca nu putine au fost situatiile in care v-ati fi dorit sa aveti una la indemana sa va ajute, mai ales daca este una care, pe langa rolul de a gauri mai are si rolul de a insuruba. Daca se intampla sa fi experimentat astfel de situatii, o masina de gaurit/insurubat ar putea fi ceea ce aveti nevoie.

Doua unelte la pretul uneia

Masina de gaurit/insurubat cu percutie Skil F0156280CK este varianta care te va ajuta, fie ca vrei sa montezi o mobila sau vrei sa mesteresti cate ceva prin gospodarie, fie ca ai nevoie de unele gauri prin casa. Aceasta unealta este cea care se potriveste acestor utilizari, dar iti va garanta si o usurinta a utilizarii datorita designului compact si a manerului care ajuta la o prindere foarte usoara si foarte sigura pe durata intregii manipulari. Intrucat ai si o surubelnita si o bormasina, pretul este unul cu adevarat avantajos mai ales ca in majoritatea cazurilor vei beneficia de o garantie de 2 ani, dar si de numeroase accesorii. In cazul acestui produs poti beneficia de o cutie de transport, de un suport magnetic, dar si de burghie de dimensiuni diferite.Skil-F0156280CK

Discutand din punct de vedere functional, si luand partea de surubelnita electrica, vei putea opta pentru utilizarea sa in montarea unei mobile sau a unor profile, dar si in fixarea suruburilor cu cap diferit. Pe partea de bormasina specificam in primul rand caracteristica si functia de percutie care poate asigura un numar de pana la 48000 de percutii pe minut, insa aceasta caracteristica este sustinuta de o putere de 550 W si o viteza maxima de rotatie de pana la 3000 rpm. Cu ajutorul acestor caracteristici veti putea lucra in diferite materiale precum lemn, metal, zidarie, dar si plastic. Daca veti dori sa dati gauri in aceste materiale, veti avea la dispozitie posibilitatea de gaurire de pana la 35 mm a lemnului, de pana la 13 mm a otelului, iar in cazul zidariei de pana la 13 mm. Bineinteles, puteti folosi aceasta unealta si atunci cand aveti de realizat un amestec de adeziv deoarece este destul de puternica si pentru a face acest lucru.Skil-F0156280CK-

Ce trebuie sa aveti in vedere de fiecare data, fie ca vreti sa insurubati ceva sau sa gauriti, este compatibilitatea acestor accesorii cu mandrina de 13 mm fara cheie si cu bucsa dubla. Acest sistem va va ajuta si atunci cand doriti sa schimbati accesoriile si vreti sa treceti de la o utilizare la alta sau pur si simplu sa schimbati burghiul. Daca insa veti dori sa demontati sau sa desurubati ceva, puteti sa apelati tot la aceasta unelta deoarece are si functia de inversare a sensului de rotire. Tot pentru o utilizare eficienta, vei mai avea la dispozitie si un maner secundar care te va ajuta sa realizezi o priza foarte buna pentru utilizare, iar daca vrei sa dai unele gauri a caror adancime trebuie sa fie exacta sau aproximativa, ai la dispozitie sistemul de reglare al adancimii ce se fixeaza foarte usor.

detaliiprodus1