Husqvarna 120i, Drujba cu Lant pe Acumulator, Lama 30 cm, 36V, Mobilitate Excelenta De La Un Produs De Calitate

Husqvarna 120i
 • Putere motor
  (4.7)
 • Capacitate acumulator
  (4.6)
 • Greutate
  (4.8)
 • Pret
  (4.2)
4.6

Review pe scurt

Husqvarna 120i este un model de drujba ce pare potrivita in special pentru utilizatorii casnici, cei ce vor o scula de calitate la care sa apeleze din cand in cand. Poate fi dusa oriunde este nevoie, ofera mobilitate excelenta, dar pentru utilizare indelungata un model pe benzina ramane o alegere mai buna.

Vezi pret

Pentru cei ce sunt in cautarea unui produs de calitate, perfect pentru lucrari de anvergura mica, dar care nu vor nici optiunea electrica clasica ce are nevoie de o priza in apropiere, nici varianta unui model profesional pe baza de benzina, Husqvarna 120i ar putea fi raspunsul perfect. Aceasta drujba mica este un model cu acumulator, deci va functiona perfect chiar si fara sa aiba o priza in apropiere. In plus, este mult mai usoara decat o drujba pe baza de benzina, cu toate ca va ofera aceeasi mobilitate. Este gandita de catre cei de la Husqvarna pentru a taia copaci mici sau pentru a prelucra crengile copacilor.

Husqvarna 120iHusqvarna 120i este o drujba/motofierastru ce foloseste o baterie Li-Ion. Durata de incarcare a acesteia este de circa 35 minute, iar autonomia sa este de circa 45 de minute. Este perfecta pentru perioade scurte de utilizare astfel, de circa 30-45 minute. Capacitatea acumulatorului este de 4000 mAh. Modelul are tensiunea de alimentare la 36V, un rezervor de ulei cu capacitate de 0.2 L, in timp ce lama are o lungime de 30 cm.

Plusurile drujbei Husqvarna 120i

+ Mobilitate excelenta, model cu greutate redusa: multumita acumulatorului sau, aceasta drujba va permite sa o utilizati oriunde, avand toate avantajele unui model electric, fara dezavantajele uzuale.

+ Perfecta pentru utilizare ocazionala: are o durata de functionare de pana la 45 minute, multumita acumulatorului cu Li-Ion.

+ Gandita pentru lucrari mici/medii: are o lama cu lungime de 30 cm, deci este buna pentru taiat de crengi sau copaci mici, dar nu si pentru cei mari.

+ Usor de pornit: intotdeauna un plus pentru un astfel de aparat, mai ales in comparatie cu modelele pornite pe baza de sfoara.

+ Pana la 400 de reincarcari: foloseste o baterie Bli20, ce vine la pachet cu drujba, dar se pot achizitiona si acumulatori in plus, daca se doreste folosirea sa pe perioade mai lungi de timp.

+ Incarcare rapida: durata de incarcare a Husqvarna 120i este de doar 35 minute, oferindu-va apoi pana la 45 de minute de folosire.

+ Nivel al zgomotului acceptabil: pentru o drujba, nivelul de 88 dB este unul mai mult decat decent.

+ Greutate mica: cu doar 2.9 kg, greutatea acestei drujbe cu acumulator este una excelenta, putand fi usor manevrata.

Minusuri

– Potrivita doar pentru uz casnic: cu o durata de folosire de maxim 45 de minute la fiecare incarcare, si cu lama de 30 cm, este buna pentru utilizare ocazionala in jurul casei.

Concluzia

Husqvarna 120i este un model de drujba ce pare potrivita in special pentru utilizatorii casnici, cei ce vor o scula de calitate la care sa apeleze din cand in cand. Poate fi dusa oriunde este nevoie, ofera mobilitate excelenta, dar pentru utilizare indelungata un model pe benzina ramane o alegere mai buna.

Vezi pret