Whirlpool WSFO3O34PFX, O Masina De Spalat Vase A+++, 10 Seturi si 8 Programe, 45 Cm Latime, O Combinatie Excelenta De Specificatii

Whirlpool WSFO3O34PFX
  • Design
  • Functii
  • Capacitate
  • Pret
4.7

Review pe scurt

Whirlpool WSFO3O34PFX este o alegere excelenta pentru un utilizator cu bucatarie mica sau familie de cativa membri, avand un consum optim de energie electrica si performante bune.

Vezi pret

De multe ori, atunci cand suntem in cautarea unui aparat electrocasnic mai mare, suntem limitati de buget atunci cand alegem un model, sacrificand ceva. Fie ca este vorba de design, capacitate, tehnologie sau clasa energetica, este destul de greu sa le ai pe toate la un pret acceptabil. Whirlpool WSFO3O34PFX reuseste sa faca o oferta destul de buna utilizatorilor sai, dar cu conditia ca acestia sa aiba nevoie de o masina cu o capacitate ceva mai mica, potrivita pentru familii cu cativa membri. Fiind un model slim, cu o latime de doar 45 cm, ar fi fost cam greu sa exceleze si la acest capitol. In schimb, se descurca bine cand vine vorba de celelalte specificatii.

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป Stock Busters este din nou aici!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 50% la produse din toate categoriile. Nu ratati ocazia!

Whirlpool WSFO3O34PFXWhirlpool WSFO3O34PFX este o masina ce are clasa energetica A+++, un mare plus pentru ea, pentru ca va ofera un consum minim de curent electric. Modelul este si unul mai ingust, de doar 45 cm latime, 57 cm adancime si 82 cm inaltime. Cu un nivel al zgomotului de 41 dB in timpul functionarii, este considerata si silentioasa.

Capacitatea masinii de spalat vase Whirlpool WSFO3O34PFX este de 10 seturi, ceea ce o pune undeva in partea inferioara a clasamentului, din acest punct de vedere. Aveti in schimb tehnologii avansate de gen 6th Sense sau Power Clean, impreuna cu 8 programe diferite de spalare, ce acopera cam toate scenariile, de la programe rapide la cele intensive.

Plusurile Whirlpool WSFO3O34PFX

+ Clasa energetica A+++: cu siguranta, este unul din primele elemente majore de mentionat in cazul Whirlpool WSFO3O34PFX. Are un consum estimat de 189 kWh pe an, costul fiind de aproximativ 11 lei pe luna.

+ Model cu latime mica, 45 cm: modelul este gandit pentru a fi folosit in bucatarii mici.

+ Tehnologia 6th Sense: optimizeaza programele, in functie de incarcarea masinii.

+ Design atragator, tip Inox: culoarea este una des utilizata pentru masinile de spalat ceva mai scumpe, aratand bine si folosind colturi drepte, in locul celor rotunjite ce sunt peste tot in ziua de azi.

+ Silentioasa, doar 44 dB: daca nu suportati galagia, este un model de luat in considerare.

+ 8 programe de spalare: va ofera o varietate buna de programe de spalare, unele mai rapide, altele oferind economie, si ar mai fi si cele intensive, pentru vase foarte murdare.

Minusuri

– Capacitatea, 10 seturi: greu de evitat, cand avem o masina cu 25% mai ingusta decat un model normal, astfel incat este recomandata pentru familii cu 2-4 membri, sau pentru bucatarii mici.

Concluzia

Whirlpool WSFO3O34PFX este o alegere excelenta pentru un utilizator cu bucatarie mica sau familie de cativa membri, avand un consum optim de energie electrica si performante bune.

Vezi pret

Google Analytics Alternative