Vezi ofertele zilei!

Crazy Days la eMAG! - Reduceri de pana la 50% la toate tipurile de produse!

» La an nou, oferte noi - Altex! - Reducerile continua pana pe 29 ianuarie!
» Lichidare de Stocuri la Evomag! - Reduceri de pana la 70%!

Masina de spalat vase incorporabila AEG FSB53907Z, Incapatoare (14 Seturi) si Economicoasa (A+++)

AEG FSB53907Z
 • Design
  (4.8)
 • Functii
  (4.7)
 • Capacitate
  (4.8)
 • Pret
  (4.5)
4.7

Review pe scurt

AEG FSB53907Z este un model foarte bun, de masina de spalat vase incorporabila, cu performante maxime in fiecare categorie, dar si cu un pret destul de mare. O alegere buna pentru cei cu buget ceva mai generos.

Vezi pret

O bucatarie moderna are nevoie de aparate electrocasnice de calitate, ce pot fi incorporate in mobilierul facut la comanda, pentru un look perfect, cat mai apropiat de ce ne dorim fiecare. O masina de spalat vase incorporabila este doar unul din aparatele ce si-ar gasi locul intr-o astfel de situatie, iar AEG FSB53907Z este modelul la care ne uitam astazi. Are capacitatea potrivita, un consum foarte buna de energie, optiuni si tehnologie suficient de avansata, dar si un pret maricel.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Crazy Days a inceput!
Reduceri de pana la 50% la produse din toate categoriile importante!

AEG FSB53907ZAEG FSB53907Z este o masina de spalat vase ce poate fi incorporata in mobila, fiind astfel ascunsa si oferind posibilitatea de a avea un design mai placut ochiului in bucatarie. Aparatul acesta este unul cu performante deosebite, incepand cu capacitatea de incarcare de 14 seturi de vesela, si continuand cu clasa energetica A+++ la care se incadreaza, sau faptul ca are 7 programe de spalare.

Cand vine vorba de tehnologia incorporata, aparatul se descurca bine si acolo. Are motorul de tip Inverter ce se regaseste pe toate electrocasnicele moderne, impreuna cu tehnologii de genul MaxiFlex sau AirDry.

Dimensiunile masinii de spalat vase AEG FSB53907Z sunt de 81.8 cm inaltime, 59.6 cm latime si 55 cm adancime, deci sunt cele standard pentru un astfel de aparat.

Plusurile masinii de spalat vase AEG FSB53907Z

+ Capacitate mare de incarcare, 14 seturi: aceasta capacitate este una peste medie, destul de apropiata de modelele cele mai incapatoare de pe piata.

+ Clasa energetica A+++: cu un consum de 237 kWh/an, costul lunar de folosire este de aproximativ 14 lei.

AEG FSB53907Z 2+ 7 programe folositoare: din nou, aparatul ofera mai multe optiuni decat o masina de spalat vase medie, incluzand printre optiunile sale variante gen Economic, Rapid, Intensiv sau Auto.

+ Complet Incorporabila: aceasta masina de spalat vase se poate ascunde complet, in mobilierul din bucataria dumneavoastra.

+ QuickSelect: optiune ce ofera control usor a masinii de spalat vase, cu posibilitatea de personalizare a ciclului de spalare.

+ AirDry: tehnologie ce foloseste si aerul natural in procesul de uscare, deschizand usa cu 10 cm la finalul ciclului, in mod automat. Reduce consumul de energie.

+ MaxiFlex: organizare usoara in interior, a vaselor ce trebuiesc spalate.

Minusuri

– Pretul mare: nu sunt aparate foarte ieftine, dar trebuie luat in considerare si faptul ca sunt incorporabile, pe langa performantele deosebite oferite.

Concluzia

AEG FSB53907Z este un model foarte bun, de masina de spalat vase incorporabila, cu performante maxime in fiecare categorie, dar si cu un pret destul de mare. O alegere buna pentru cei cu buget ceva mai generos.

Vezi pret

Google Analytics Alternative