Review: AEG FSE83847P, Mașină de Spălat Vase Incorporabilă 14 Seturi, 7 Programe, AirDry, Braț SatelliteClean, Clasa D – Pareri

Review: AEG FSE83847P, Mașină de Spălat Vase Incorporabilă 14 Seturi, 7 Programe, AirDry, Braț SatelliteClean, Clasa D
AEG FSE83847P

Product Name: FSE83847P

Product Description: AEG FSE83847P este o maşină de spălat vase incorporabilă cu o capacitate de încărcare de până la 14 seturi de veselă şi 7 programe de spălare. Mașina de spălat vase este încadrată la clasa energetică D, are Motor Inverter, protecție împotriva inundațiilor, braț pulverizator SatelliteClean, sistem Comfort Lift sau pornire programabilă.

Brand: AEG

 • Spalare
  (4.4)
 • Tehnologie si functii
  (4.3)
 • Eficienta energetica
  (3.8)
 • Pret
  (4.2)
4.2

Review pe scurt

Mașina de spălat vase AEG FSE83847P este un model incorporabil cu o capacitate bună de încărcare și o serie de funcții utile de spălare a vaselor. Prețul de achiziție al mașini este cam mare, mai ales că nu are opțiune de încărcare la jumătate și nici nu este un model smart.

Pros

+ QuickSelect

+ Sistem Comfort Lift

+ Sertar MaxiFlex

+ Pornire programabilă

+ Protecție împotrivă inundațiilor

+ Funcție Time Beam

Vezi pretul de azi

Cons

– Preț din zona premium

– Clasa energetică D

Sunteti in cautarea unei masini de spalat vase premium, si sunteti dispusi sa platiti pentru asta? AEG FSE83847P este o optiune de luat in calcul atunci.

AEG FSE83847P
Vezi mai multe poze

AEG FSE83847P este o maşină de spălat vase incorporabilă cu o capacitate de încărcare de până la 14 seturi de veselă şi 7 programe de spălare. Mașina de spălat vase este încadrată la clasa energetică D, are Motor Inverter, protecție împotriva inundațiilor, braț pulverizator SatelliteClean, sistem Comfort Lift sau pornire programabilă.

Mașina de spălat vase AEG FSE83847P are o lăţime de 59.6 cm, adâncime de 55 cm şi înălţimea este de 81.8 cm. Greutatea totală a mașinii de spălat vase este de 38.4 kg.

Specificații mașină de spălat vase incorporabilă AEG FSE83847P – Păreri

Mașina de spălat vase AEG FSE83847P este un model incorporabil ce are o capacitate de încărcare de 14 seturi de veselă, un model potrivit pentru familiile mari care au multe vase murdare de spălat după fiecare masă.

Maşina are 7 programe de spălare din care se poate alege în funcție de gradul de murdărie al vaselor. Aveți program rapid de spălare, normal, auto sau economic. Durata programului ECO este de 4 ore.

Programul de clătire este și el disponibil și se poate folosi pentru vasele ce nu au fost folosite o perioadă îndelungată.

AEG FSE83847P este încadrată la clasa energetică D și are un consum de 85 kWh la 100 de spălări. Consumul de apă este de 11 litri la un ciclu de spălare.

Nivelul maxim de zgomot al mașinii de spălat vase este de 42 dB fiind încadrată la clasa B.

AEG FSE83847P eficienta

Funcții și tehnologii

Mașina de spălat vase AEG FSE83847P este soluția ideală de a scăpa rapid și fără efort de vasele murdare, mai ales că are incluse și o serie de funcții extra cum ar fi:

• Funcție Time Beam: tehnologie ce proiectează timpul rămas pînă la finalizarea programului cu o lumină roșie pe podea.

• Sertar MaxiFlex: separatoare flexibile ce pot fi amplasate în funcție de încărcătură pentru a beneficia de cât mai mult spațiu.

• QuickSelect: durata ciclului de spălare poate fi selectată foarte ușor datorită glisorului incorporat.

• Comfort Lift: sistem prin care coșul inferior se poate glisa și ridica pentru a încărca și descărca mașina mai ușor.

AEG FSE83847P panou

• AirDry: aerul proaspăt este folosit pentru a usca vasele, ușa mașinii se deschide cu 10 cm în ultima parte a programului pentru a obține perfomanțe maxime de uscare.

• Braț SatelliteClean: braț ce permite schimbarea permanentă a unghiului de pulverizare, pentru a obține vase impecabile.

• Pornire programabilă: mașina de spălat vase se poate porni cu o întârziere de pănă la 24 de ore.

• Indicator sare/soluție de clătite: indicator ce vă anunță că trebuie alimentat compartimentul cu sare sau soluție de clătire.

• Protecție împotriva inundațiilor: senzori ce opresc alimentarea cu apă a mașinii de spălat vase dacă sesizează erori.

• Blocare acces copii: butoanele mașinii se pot bloca în timpul funcționării pentru a evita apăsarea lor accidentală.

Plusuri AEG FSE83847P

+ QuickSelect

+ Sistem Comfort Lift

+ Sertar MaxiFlex

+ Pornire programabilă

+ Protecție împotrivă inundațiilor

+ Funcție Time Beam

Minusuri

– Preț din zona premium

– Clasa energetică D

Concluzie

Mașina de spălat vase AEG FSE83847P este un model incorporabil cu o capacitate bună de încărcare și o serie de funcții utile de spălare a vaselor. Prețul de achiziție al mașini este cam mare, mai ales că nu are opțiune de încărcare la jumătate și nici nu este un model smart.

Vezi pretul de azi

FAQ – Intrebari Frecvente

Ce capacitate de încărcare are mașina de spălat vase AEG FSE83847P?

Capacitatea de încărcare a mașinii de spălat vase AEG FSE83847P este de 14 seturi de veselă.

Câte programe de spălare sunt disponibile pe AEG FSE83847P?

AEG FSE83847P dispune de 7 programe de spălare, incluzând rapid, normal, auto și economic.

În ce clasă energetică se încadrează AEG FSE83847P?

AEG FSE83847P se încadrează în clasa energetică D.

Care sunt dimensiunile și greutatea mașinii de spălat vase AEG FSE83847P?

Dimensiunile mașinii de spălat vase AEG FSE83847P sunt 59.6 cm lățime, 55 cm adâncime și 81.8 cm înălțime. Greutatea totală este de 38.4 kg.

Ce nivel de zgomot produce AEG FSE83847P?

Nivelul maxim de zgomot produs de AEG FSE83847P este de 42 dB, fiind încadrată în clasa B.

Ce funcții și tehnologii adiționale are AEG FSE83847P?

AEG FSE83847P include funcții precum Time Beam, Sertar MaxiFlex, QuickSelect, Comfort Lift, AirDry, Braț SatelliteClean, Pornire programabilă, Indicator sare/soluție de clătite, Protecție împotriva inundațiilor și Blocare acces copii.

Ce este sistemul Comfort Lift?

Sistemul Comfort Lift permite ca coșul inferior să fie glisat și ridicat, facilitând încărcarea și descărcarea mașinii de spălat vase.

Ce este funcția Time Beam?

Funcția Time Beam proiectează timpul rămas până la finalizarea programului cu o lumină roșie pe podea, facilitând vizualizarea progresului.

Cum funcționează sertarul MaxiFlex?

Sertarul MaxiFlex are separatoare flexibile care pot fi ajustate în funcție de încărcătură, oferind mai mult spațiu pentru veselă.

Cum funcționează protecția împotriva inundațiilor?

Protecția împotriva inundațiilor utilizează senzori care opresc alimentarea cu apă a mașinii de spălat vase dacă sesizează erori sau scurgeri.

AEG FSE83847P are blocare acces copii?

Da, AEG FSE83847P include funcția de blocare acces copii, care permite blocarea butoanelor în timpul funcționării pentru a preveni apăsarea lor accidentală.