Whirlpool WSFO3O23PFX, Masina de Spalat Vase Al 6lea Simt, Clasa A++ si 10 Seturi Capacitate

Whirlpool WSFO3O23PFX
  • Design
  • Functii
  • Capacitate
  • Pret
4.6

Review pe scurt

Whirlpool WSFO3O23PFX este o masina de spalat vase foarte buna, in special pentru familii mici spre medii, ce nu au suficient spatiu in bucatarie pentru un model cu capacitate de incarcare superioara.

Vezi pret

Whirlpool WSFO3O23PFX este o masina de spalat vase ce pare gandita pentru acele spatii inguste in care nu ar incapea un aparat electrocasnic mare in mod normal. Aceste modele Slim au astfel niste avantaje incontestabile in comparatie cu suratele lor mai mari, dar in acelasi timp au si mici dezavantaje, mai ales in privinta capacitatii de incarcare, ce este mai mica, din motive lesne de inteles. La schimb, aceasta masina vine cu o latime de doar 45 cm, ce va permite sa economisiti 15 cm in bucatarie.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Stock Busters este din nou aici!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 50% la produse din toate categoriile. Nu ratati ocazia!

Whirlpool WSFO3O23PFXIn ce priveste specificatiile acestei masini de spalat vase, avem aici un model din clasa A++, deci cu un consum bun spre foarte bun de energie, ce are o capacitate de 10 seturi de vase si 7 programe dintre care puteti alege pe cel mai potrivit. Are cateva tehnologii mai avansate, de gen Al 6lea Simt (6th Sense) sau Power Clean, iar designul este si el unul decent, cu linii ceva mai colturoase, perfect pentru cei ce nu vor aparatele moderne, ce sunt mai rotunjite deobicei.

Ca orice masina de spalat vase, in schimbul investitiei facute in ea, va permite sa faceti rost de mai mult timp liber. Este suficient sa adunati acele 15 minute dedicate zilnic spalatului de vase, si veti vedea ca intr-un an salvati 90 de ore pe care le puteti folosi in alt scop. Pe parcursul celor 10 ani in care veti folosi masina, aveti poate 900 de ore economisite.

Plusurile Whirlpool WSFO3O23PFX

+ Model mai ingust, pentru bucatarii mici: acei 45 cm latime sunt perfecti daca aveti o bucatarie mai mica, cu putin spatiu pentru aparate mari. Adancimea necesara este de 59 cm, in timp ce inaltimea este de 82 cm.

+ Clasa A++: Whirlpool WSFO3O23PFX are un consum anual estimat la 212 kWh, ceea ce inseamna cam 13 lei pe luna.

+ 7 programe de spalare: este un numar bun de programe, usor peste medie, multe alte masini oferind mai putine optiuni aici.

+ Design ceva mai retro, de tip Inox: colturile drepte o fac sa iasa un pic in evidenta, fata de modele mai rotunjite, care sunt preferate de altii.

+ Afisaj LED: vedeti rapid detalii despre programul selectat sau timpul ramas din procesul de spalare.

+ 6th Sense: tehnologie Whirlpool ce asigura un consum optim de apa si energie, in functie de incarcatura masinii.

Minusuri

– Capacitatea de 10 seturi: este un model de dimensiuni mai mici, potrivit in special pentru familii cu cativa membri (2-4).

Concluzia

Whirlpool WSFO3O23PFX este o masina de spalat vase foarte buna, in special pentru familii mici spre medii, ce nu au suficient spatiu in bucatarie pentru un model cu capacitate de incarcare superioara.

Vezi pret

Google Analytics Alternative