Vezi ofertele zilei!

Crazy Days la eMAG! - Reduceri de pana la 50% la toate tipurile de produse!

» La an nou, oferte noi - Altex! - Reducerile continua pana pe 29 ianuarie!
» Lichidare de Stocuri la Evomag! - Reduceri de pana la 70%!

Masina de spalat vase Star-Light DWV-106DW, Model Ingust de 45 cm, Clasa Energetica A++, 10 Seturi

Star-Light DWV-106DW
 • Design
  (4)
 • Functii
  (4.4)
 • Capacitate
  (4.2)
 • Pret
  (4.7)
4.3

Review pe scurt

Star-Light DWV-106DW este o masina de spalat vase pentru utilizatorii ce au bugete limitate, pe langa un spatiu limitat in bucatarie. Are si un consum foarte mic de energie, deci si pe termen lung va avea un cost de utilizare redus.

Vezi pret

Un aparat electrocasnic modern, din ce in ce mai des intalnit si in bucatariile din Romania, masina de spalat vase necesita totusi si un spatiu in plus, in care sa fie amplasata. Nu toate bucatariile au spatiu suplimentar, pentru inca un aparat electrocasnic mare, astfel ca de multe ori este nevoie de un model ceva mai slabut, unul Slim, care sa incapa intr-un loc mai ingust. Star-Light DWV-106DW este fix un astfel de aparat, o masina de spalat vase cu o latime de doar 45 cm, deci cu 15 cm mai putin decat un aparat normal. Lucrul acesta vine cu un pret, o capacitate mai mica de incarcare, dar acest model foarte accesibil ca pret reuseste totusi sa vina cu cateva argumente in plus in favoarea sa.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Crazy Days a inceput!
Reduceri de pana la 50% la produse din toate categoriile importante!

Star-Light DWV-106DWStar-Light DWV-106DW este o masina de spalat vase cu o capacitate de 10 seturi, considerata destul de scazuta pentru un astfel de aparat. Este suficient pentru o familie mica, sau pentru cei ce o vor utiliza doar din cand in cand, de sarbatori sau cand mai au oaspeti.

De mentionat in cazul acestei masini, este faptul ca se incadreaza la clasa energetica A++, deci consumul sau de energie este unul excelent. Daca va uitati si la pretul acestei masini, veti fi chiar uimiti ca aveti un model economic si atat de accesibil.

Un model destul de simplu, de culoare alba, incape si in spatii ceva mai inguste, multumita dimensiunilor reduse. Inaltimea de 85 cm si adancimea de 59.8 cm poti fi considerate standard, dar latimea de 45 cm este una foarte mica.

Lista de programe disponibile

• Rapid (30 minute, la 40 grade Celsius)
• Eco (consum minim de energie si apa, la 50 grade Celsius)
• Super 50 (program uzual de spalare, de 50 minute)
• Intensiv (spala la 65 grade Celsius, pentru vesela foarte murdara)
• Prespalare (Rinse)
• Igienizare / Hygiene (spala la 70 grade Celsius, pentru a igieniza vesela si mai bine)

Plusurile masinii de spalat vase Star-Light DWV-106DW

+ Clasa energetica A++: este unul din cele mai surprinzatoare lucruri despre aceasta masina, consumul mic de energie, mai ales la pretul aparatului.

+ Model slim, latime 45 cm: este gandita pentru spatii inguste, ocupand cu 25% mai putin decat un model de dimensiuni normale.

+ 6 programe si ceva functii folositoare: nu este o masina foarte avansata, dar aveti totusi programele cele mai importante (Rapid, Intensiv, Eco, etc), impreuna cu functii de blocare a accesului copiilor.

+ Pretul foarte accesibil: pentru un model din clasa A++, pretul lui Star-Light DWV-106DW este unul foarte bun.

+ Functie Half Load/Incarcare la jumatate: puteti porni masina chiar si pentru o cantitate mai mica de vase.

Minusuri

– Brandul Star-Light: este un brand al unui importator din Romania, ce aduce electrocasnice facute in China sub numele Star-Light, deci nu sunt facute in fabricile lor. Este un model ieftin, care isi va face treaba in mod satisfacator, nimic mai mult.

– Capacitate mica: fiind un model de 45 cm latime, capacitatea sa de incarcare este redusa, fiind de 10 seturi (modele normale sunt la 12+ seturi).

– Zgomotoasa: este un model care face un pic cam mult zgomot, iar cu cei 53 dB atinsi este printre cele mai slabe 10% masini de spalat vase din acest punct de vedere (90% sunt intre 35 si 50 dB)

Concluzia

Star-Light DWV-106DW este o masina de spalat vase pentru utilizatorii ce au bugete limitate, pe langa un spatiu limitat in bucatarie. Are si un consum foarte mic de energie, deci si pe termen lung va avea un cost de utilizare redus.

Vezi pret

Google Analytics Alternative