Hotpoint HSFO3T235WCX, Masina de Spalat Vase A++, 45 cm si 10 Seturi Capacitate

Hotpoint HSFO3T235WCX
 • Design
  (4.6)
 • Functii
  (4.5)
 • Capacitate
  (4.5)
 • Pret
  (4.4)
4.5

Review pe scurt

Hotpoint HSFO3T235WCX este o masina de spalat vase decenta, cu performante bune, multiple optiuni de spalare si economicoasa, fiind potrivita pentru bucatariile mai mici. Este si ceva mai scumpa totusi, iar familiile mari ii vor gasi capacitatea de incarcare cam mica.

Vezi pret

Marca Hotpoint nu este la fel de cunoscuta in Romania ca altele, dar este totusi un brand foarte popular in alte tari, si recunoscut pentru calitatea produselor oferite sub acest nume. Are origini in Statele Unite, iar drepturile asupra acestui brand pentru Europa sunt detinute de catre Whirlpool. Dupa cum puteti sa vedeti, este o companie cu produse de calitate, nu doar un importator de electrocasnice din China. Hotpoint HSFO3T235WCX este masina de spalat vase la care ne vom uita astazi, un model de buna calitate, dar cu plusuri si minusuri, ca orice aparat electrocasnic.

Hotpoint HSFO3T235WCXHotpoint HSFO3T235WCX are un design atragator, ce prefera sa utilizeze colturi mai ascutite, in locul celor rotunjite ce sunt preferate de multi in zilele noastre. Daca vreti un aspect mai utilitar, mai retro, atunci acest model cred ca va poate satisface gusturile.

Cei de la Hotpoint au gandit acest model de masina de spalat vase pentru spatii mici, astfel incat va avea o latime de doar 45 cm. Adancimea, de 59 cm, si inaltimea de 82 cm, sunt considerate normale.

In ce priveste performantele acestui model, Hotpoint HSFO3T235WCX este clasificata ca o masina din clasa energetica A++, cu un consum mult redus de electricitate. Are o capacitate destul de mica, dar normala pentru o masina de 45 cm, cifra avansata de producator fiind de 10 seturi de vesela. In ce priveste programele de spalare oferite, cele 9 optiuni care le aveti la dispozitie va dau mai multe variante decat o masina de spalat vase medie.

Plusurile Hotpoint HSFO3T235WCX

+ Masina cu profil SLIM: latimea de doar 45 cm face acest model potrivit pentru amplasarea in spatii inguste, bucatariile mici din Romania fiind de multe ori in aceasta situatie.

+ Clasa energetica A++: consumul anual este estimat la 189 kWh, deci costul ar fi de mai putin de 12 lei pe luna, pentru curentul electric.

+ 9 programe de spalare: puteti alege programe mai rapide, mai intensive sau ecologice, in functie de gradul de murdarie al vaselor si de timpul avut la dispozitie.

+ Design placut: Hotpoint HSFO3T235WCX are un design ce se bazeaza pe culoarea Inox si pe utilizarea de colturi mai ascutite, un plus pentru cei ce prefera acest tip de look.

+ Tehnologia Zone Wash 3D: asigura o eficienta energetica sau o putere de curatare mai mare, folosind jeturi de apa din bratele superioare sau inferioare, dar si viteza variabila a motorului de tip inverter.

Minusuri

– Capacitatea relativ mica: capacitatea de 10 seturi de vase face aceasta masina potrivita nu doar pentru bucatarii mai mici, dar si pentru familii cu mai putini membri (2-4).

Concluzia

Hotpoint HSFO3T235WCX este o masina de spalat vase decenta, cu performante bune, multiple optiuni de spalare si economicoasa, fiind potrivita pentru bucatariile mai mici. Este si ceva mai scumpa totusi, iar familiile mari ii vor gasi capacitatea de incarcare cam mica.

Vezi pret