Mop cu Abur Leifheit 11913, Model Pliabil si Rapid, 1200W

Leifheit 11913
 • Design
  (4.6)
 • Capacitate
  (4.8)
 • Performante
  (4.6)
 • Mobilitate
  (4.8)
 • Pret
  (5)
4.8

Review pe scurt

Leifheit 11913 este un mop cu aburi excelent, cu timp rapid de pornire, durata indelungata de folosire si eficient in eliminarea a 99.99% din bacteriile care se gasesc pe o pardoseala normala. Vi-l recomand in special pentru spatii gen camere de copii sau bucatarii, dar este folositor si in restul casei.

Vezi pret

Mentinerea curateniei in casa este in mod traditional o sarcina rezervata mopului clasic si aspiratorului, dar in zilele noastre exista mult mai multe solutii pentru a va face viata mai usoara si pentru a obtine rezultate mai bune. Mopul cu aburi Leifheit 11913 este una dintre aceste solutii, un aparat ce va folosi aburul fierbinte pentru a curata pardoseli si covoare, distrugand pana la 99.99% din bacteriile si germenii prezenti in acele zone. Fie ca vorbim de camera unui copil sau de o bucatarie, locuri unde vreti o curatenie exemplara, folosirea unui astfel de mop cu aburi poate face minuni.

Leifheit 11913 este un model de mop cu abur puternic, de 1200W, ce va fi gata de folosire in doar 30 de secunde dupa pornire. Acest timp este suficient pentru a aduce la o temperatura inalta apa din rezervor. Modelul are si un rezervor XL, astfel incat poate fi utilizat pentru perioade mai lungi de timp, fara intrerupere.

In ce priveste celelalte caracteristici ale Leifheit 11913, acest mop cu aburi are o greutate de doar 4.5 kg, fiind un model pliabil ce este extrem de usor de depozitat intr-un loc destul de mic.

Plusurile mopului cu abur Leifheit 11913

Extrem de eficient: cu ajutorul aburului extra-fierbinte, acest mop va elimina pana la 99.99% din germenii si bacteriile existene pe pardoseala sau covor.

Curata pardoseala perfect: folosind o laveta din microfibra si aburi fierbinti, va face o treaba mult mai buna cand curatati o pardoseala, decat un mop clasic.

Improspateaza covoarele: il puteti folosi si pentru a spala/improspata rapid covoarele, omorand bacteriile ce se ascund in ele.

Rapid, cu start in 30 de secunde: din momentul in care il porniti, va dura doar 30 de secunde pana aburul va fi gata de folosit.

Rezervor XL pentru 40 de minute: aveti un rezervor cu apa suficient de mare pentru a folosi mopul Leifheit 11913 pentru o perioada indelungata de timp.

6 Duze: acestea vor asigura o distributie uniforma pentru aburul emis de mop.

Maner pliabil: va ocupa mai putin loc cand nu este folosit, incapand in spatii ceva mai mici multumita acestui detaliu.

Cablu de 6.5 metri: puteti curata suprafete mari cu ajutorul mopului Leifheit 11913, fara sa trebuiasca sa schimbati priza la care este conectat.

Laveta de microfibra: aceasta se poate spala in masina de rufe, pe un program de 60 grade Celsius.

Minusuri

Fara functie de aspirare: spre deosebire de unele modele mai scumpe, acesta nu are si functie de aspirare, astfel incat trebuie sa curatati aceeasi suprafata de doua ori. Pentru un model mixt, va recomand Concept CP 3000 (review si link produs)

Concluzia

Leifheit 11913 este un mop cu aburi excelent, cu timp rapid de pornire, durata indelungata de folosire si eficient in eliminarea a 99.99% din bacteriile care se gasesc pe o pardoseala normala. Vi-l recomand in special pentru spatii gen camere de copii sau bucatarii, dar este folositor si in restul casei.

Vezi pret