Concept CP3000 – Aspirator de curatat cu aburi 3 in 1

Concept CP3000
 • Design
  (4.8)
 • Capacitate
  (4.5)
 • Performante
  (4.8)
 • Mobilitate
  (4.4)
 • Pret
  (4.2)
4.5

Review pe scurt

Fie ca suferiti de alergii la praf, fie ca doriti sa fiti eficienti si sa va tineti casa curata cu un minim de effort, Concept CP3000 este un aparat ce va face acest lucru posibil. Aspirator si aparat de curatat cu aburi in acelasi timp, aparatul va indeplini aceste doua functii cu brio.

Vezi pret

Concept CP3000 este un aparat electrocasnic foarte interesant si folositor, un aspirator de curatat ce are incorporata si optiunea de spalare cu aburi. Este denumit si un aparat de tip 3-in-1 pentru ca poate fi folosit pentru aspirare, spalare, sau pentru ambele in acelasi timp. Folosind functia de curatat cu aburi, eliminati peste 99% din bacterii si spalati pardoseala fara a starni praful prin casa, astfel incat pana si cei cu alergii pot vedea beneficiile.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Craciun in luna iulie!
O campanie noua de reduceri excelente, la produse din mai toate categoriile!

In ce priveste capabilitatile acestui model, Concept CP3000 are o putere de 1600W. Acesta vine cu doua recipiente in care colecteaza praful (1 litru) si tine apa (0.73 litri) ce va fi folosita pentru spalarea cu abur.

Plusurile aspiratorului cu aburi Concept CP3000

Functia de spalare cu abur: din momentul pornirii, aparatul va avea nevoie de doar 30 de secunde pentru a incalzi apa, pana la o temperatura de peste 80 grade Celsius. Aceasta va fi utilizata pentru spalarea cu abur, iar mopul textil va sterge in acelasi timp pardoseala. Temperatura acelor aburi fierbinti va fi suficienta pentru a ucide peste 99% din bacteriile care se gasesc pe podeaua dumneavoastra.

Functia de aspirator: Concept CP3000 este si un aspirator clasic, astfel incat poate fi folosit doar in acest scop acolo unde considerati ca spalarea cu abur nu este potrivita.

Aspirare + Spalare cu Abur: a treia posibilitate este sa folositi aparatul pentru toate aceste functii in acelasi timp. Puteti aspira, spala si sterge podeaua, lasand in urma o suprafata perfecta, pe care se pot juca copiii dumneavoastra fara sa va fie frica ca intra in contact cu bacterii.

Pana la 30 de minute functionare cu aburi: rezervorul de 0.73 l de apa este suficient de mare incat sa puteti folosi functia de spalare cu aburi pana la jumatate de ora. Rezervorul cu apa este detasabil, deci este usor de umplut daca aveti nevoie sa folositi aparatul Concept CP3000 pentru mai mult timp de atat.

Cablul lung, de 6 m: la 6 metri lungime, aveti o raza foarte mare de actiune cu acest aparat, astfel incat nu trebuie sa schimbati sursa de curent tot timpul.

Relativ silentios: in cazul aspiratoarelor cuvantul “silentios” nu se aplica prea usor, dar totusi la 80 dB acest model se descurca bine.

Laveta din microfibra: laveta ce este utilizata pentru stergerea pardoselii in urma spalarii se va murdari, dar este usor de curatat cu ajutorul masinii de spalat rufe.

Tehnologie anticalcar: aceasta a fost incorporata pentru a asigura aparatului o durata mai mare de viata.

Apreciat de cei cu alergii: cei care trebuie sa curete des din cauza alergiilor vor aprecia functiile acestui aspirator cu aburi, mai ales ca nu va permite norilor de praf sa se formeze in timpul aspirarii.

Minusurile acestui model

Pretul: daca incercati sa-l comparati cu un aspirator clasic, atunci pretul va fi un pic peste medie. Luati in considerare ca este si aspirator si aparat de curatat cu aburi, si veti vedea de ce raportul pret/calitate este foarte bun.

Concluzia

Fie ca suferiti de alergii la praf, fie ca doriti sa fiti eficienti si sa va tineti casa curata cu un minim de effort, Concept CP3000 este un aparat ce va face acest lucru posibil. Aspirator si aparat de curatat cu aburi in acelasi timp, aparatul va indeplini aceste doua functii cu brio.

Vezi pret

Google Analytics Alternative