Aspirator fara sac Star-Light ACVS-720R, de 700W, 2L, Multi-Cyclonic

Star-Light ACVS-720R
 • Design
  (4.5)
 • Capacitate
  (4.7)
 • Performante
  (4.7)
 • Pret
  (4.8)
4.7

Review pe scurt

Star-Light ACVS-720R este un aspirator fara sac cu un raport calitate-pret imbatabil, apreciat de foarte multi cumparatori deja. Vi-l recomand daca sunteti in cautarea unui model ieftin, dar care sa-si faca treaba bine si fara zgomot prea mult.

Vezi pret

Star-Light ACVS-720R este un aspirator fara sac, unul din cele mai populare dar si cele mai accesibile modele disponibile in aceasta categorie. Dupa cum veti putea vedea si in magazin, parerile clientilor ce l-au folosit pana in acest moment sunt foarte bune, iar aspiratorul este alegerea perfecta pentru cei cu bugete mici, dar care vor totusi si performanta. Aflati mai multe despre ce poate acest model din review-ul nostru, inclusiv o lista completa de plusuri si minusuri ale Star-Light ACVS-720R.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Craciun in luna iulie!
O campanie noua de reduceri excelente, la produse din mai toate categoriile!

Ca sa aruncam mai intai o privire asupra performantelor acestui model, vom mentiona ca acest aspirator functioneaza fara sac, utilizand acea caseta din plastic pentru stocarea si golirea usoara a prafului aspirat. Este utilizat pentru aspirare uscata, deci nu este destinat folosirii pentru a curata suprafete umede.

Este un model ce poate fi folosit pentru mai multe tipuri de suprafete si este dotat cu un tub telescopic metalic. Dimensiunile sale sunt de 31 cm inaltime, 34 cm latime si 33 cm adancime. Greutatea este de circa 5.9 kg.

Desi in acest review vom discuta de modelul rosu, adica Star-Light ACVS-720R, in aceeasi gama mai sunt si versiuni pe verde si pe albastru.

Plusurile Star-Light ACVS-720R

Aspirare Multi-Suprafete: modelul acesta poate fi folosit pe mai multe tipuri de suprafete, avand cele mai bune performante pentru aspirarea de pe suprafete dure (clasa A), in timp ce la curatarea covoarelor poate fi considerat un model mediu (clasa C).

Eficienta energetica clasa A: desti nu este in mod normal ceva care sa fie foarte important la un aspirator, totusi acest model nu va consuma prea multa energie electrica. Conform etichetei, n-ar trebui sa aveti un consum mai mare de 1.20 lei pe luna cand vine vorba de energia electrica.

Model de 700W, cu capacitate buna de aspirare: are o putere buna de aspirare, fiind folosibil pe orice suprafete, de la covoare la parchet.

Filtrul HEPA (High Efficiency Particulate Air): acesta va retine impuritati microscopice, cum ar fi cele de mucegai sau acarieni, astfel incat atat motorul aspiratorului cat si sanatatea dumneavoastra vor fi mai bine protejate.

Model fara sac: usor de curatat, nu poate fi deteriorat, fiind din plastic. Puteti vedea foarte usor cat praf s-a strans in recipientul de 2 litri.

Raza de operare de 8 metri: Star-Light ACVS-720R vine dotat cu un cablu de alimentare de 5 metri, astfel incat veti avea o raza mare de operare, de pana la 8 metri, fara sa trebuiasca sa schimbati sursa de alimentare.

Model silentios, de 75 dB: suficient de silentios incat poate fi folosit chiar si noaptea, fara sa va faceti griji ca treziti vecinii.

Accesoriile incluse: aveti duza pentru spatii inguste, duza perie pentru podea si o perie, toate foarte folositoare la un aspirator.

Pretul imbatabil: este unul din cele mai apreciate modele de aspiratoare din clasa Buget, mai ales daca il prindeti la o reducere, sub 200 RON, asa cum apare destul de des.

Minusurile

Performantele de aspirare pe covoare: este clasa C la aspirare pe covoare, ceea ce ar fi o performanta medie pentru un astfel de model.

Concluzia

Star-Light ACVS-720R este un aspirator fara sac cu un raport calitate-pret imbatabil, apreciat de foarte multi cumparatori deja. Vi-l recomand daca sunteti in cautarea unui model ieftin, dar care sa-si faca treaba bine si fara zgomot prea mult.

Vezi pret

Google Analytics Alternative