Indesit IS5G1PMX/E, Aragaz Gaz, Model Slim 50 cm, cu Timer si Grill, Design Frumos Culoare Inox

Indesit IS5G1PMX E
 • Design
  (4.5)
 • Aragaz
  (4.5)
 • Cuptor
  (4.5)
 • Pret
  (4.6)
4.5

Review pe scurt

Indesit IS5G1PMX/E va fi un aragaz decent cam pentru orice familie, un model pe gaz, cu un cost redus de utilizare, dar cu un design frumos si gandit sa ocupe putin spatiu, deci merge bine in bucatariile mici.

Vezi pretul de azi

Pentru un aragaz modern, dar care sa aiba totusi un consum si un cost de utilizare cat mai mic, este in continuare recomandat sa alegeti un model ce are alimentare pe gaz, atat pentru plita cat si pentru cuptor. Indesit IS5G1PMX/E este un astfel de model, un aparat electrocasnic modern, cu un design frumos, culoarea fiind de tip Inox. Are si cateva functii folositoare, gen Timer sau Grill, fiind per total un aparat accesibil si bun, pentru clasa din care face parte.

Indesit IS5G1PMX EIndesit IS5G1PMX/E este un aragaz pe gaz, un model Slim, cu o latime de 50 cm, dotat cu 4 arzatoare (1 mare de 2700 W, 2 normale de 1700 W si 1 mic de 900 W). Plita are eficienta energetica in clasa A, deci este un model eficient din acest punct de vedere.

In ce priveste cuptorul acestui model, acesta are o capacitate de 59 l, si din nou avem clasa de eficienta energetica A. Dotat cu Grill, cuptorul isi va face treaba bine, fiind dotat si cu ventilator pentru o distributie mai buna a caldurii in interior.

In afara de latimea de 50 cm, pe care am mentionat-o deja, Indesit IS5G1PMX/E mai are si o adancime de 60 cm si inaltime de 85 cm. Este un model gandit pentru spatii ceva mai inguste, pentru ca un aragaz normal ar avea o latime de 60 cm. Castigati 10 cm deci, daca aveti o bucatarie mai mica. Daca aveti spatiul necesar totusi, va recomand sa alegeti un model de 60 cm, pentru ca veti avea un cuptor mai mare si loc mai mult pentru oale pe plita.

Plusurile aragazului Indesit IS5G1PMX/E

+ Perfect pentru spatii inguste, latime 50 cm: incape in bucatariile mai inguste, si sunt multe astfel de spatii de gatit in Romania.

+ Brandul Indesit: este un model de la un producator apreciat in Europa, dar care este totusi accesibil ca pret.

+ Design frumos: culoarea tip Inox este mai greu de gasit la un aragaz ieftin, dar Indesit IS5G1PMX/E ofera aceasta optiune.

+ Aragaz ieftin de utilizat: avand alimentarea pe gaz, atat pentru plita cat si pentru cuptor, costul de utilizare nu va fi foarte mare.

+ Stepped Flame: permite reglarea exacta a flacarii, multumita comutatoarelor cu pasi usor de atins.

+ Grill: cuptorul beneficiaza de optiunea de gatire la Grill, excelenta pentru prepararea de carne.

Minusuri

– Latimea mai mica inseamna plita mai ingusta si cuptor mai mic: este un dezavantaj al modelelor Slim, peste care nu se poate trece daca aveti putin spatiu la dispozitie pentru un aragaz.

Concluzia

Indesit IS5G1PMX/E va fi un aragaz decent cam pentru orice familie, un model pe gaz, cu un cost redus de utilizare, dar cu un design frumos si gandit sa ocupe putin spatiu, deci merge bine in bucatariile mici.

Vezi pretul de azi