Hansa FCEW682109, Aragaz Full Electric, Clasa A, Pret Accesibil, CoolDoor3 si Steam Cleaning

Hansa FCEW682109
 • Design
  (3.5)
 • Aragaz
  (4)
 • Cuptor
  (4)
 • Pret
  (4.5)
4

Review pe scurt

Hansa FCEW682109 se va descurca excelent in situatii in care gazul natural nu este disponibil, dar ca orice aragaz electric, va fi si ceva mai scump de folosit.

Vezi pretul de azi

Pentru acele situatii in care trebuie sa ne descurcam fara alimentarea cu gaz, un aragaz complet electric poate sa aiba o logica foarte buna. Fie ca suntem in zone unde gazul nu este disponibil, fie ca vorbim de calitatea superioara a produselor obtinute intr-un cuptor electric, acest mod de alimentare a aragazelor are avantaje clare. Desi in mod normal as recomanda un model cu plita pe gaz si cuptor electric, pentru a beneficia de avantajele ambelor, totusi un aragaz de genul lui Hansa FCEW682109 poate fi o alegere potrivita pentru unii.

Aragaz Hansa FCEW682109
Aragaz Hansa FCEW682109

In primul rand, daca ne uitam la Hansa FCEW682109 vom vedea un aragaz complet electric, atat in zona plitei dotata cu 4 zone de gatit, cat si cand vine vorba de cuptorul sau. De mentionat si ca este un model din clasa energetica A.

Cele patru zone de gatit disponibile pe acest aragaz sunt de 900 si 1100 W, conform producatorului. Puterea totala este de pana la 8.9 kw.

Dimensiunile acestui aparat de gatit sunt de 85 cm inaltime, 60 cm latime si 60 cm adancime, conform specificatiilor de pe siteul producatorului (Emag sustine in acest moment ca are 50 cm latime).

Plusurile aragazului electric Hansa FCEW682109

+ Aragaz complet electric: este alegerea corecta, pentru situatiile in care nu avem alimentare cu gaz si nu dorim sa ne complicam cu butelii.

+ Pret accesibil: pentru un aparat complet electric, are un pret corect.

+ CoolDoor3: nu mai riscati sa va ardeti mana atunci cand atingeti usa cuptorului. Usa cuptorului are 3 straturi in total, cu cea din interior folosita pentru a reflecta caldura, astfel incat cea din exterior nu devine prea fierbinte.

+ Curatare cu abur / Steam Cleaning: curatarea este usoara, multumita suprafetei foarte netede a emailului. Puneti jumatate de litru intr-o tava pentru copt, plasati-o in cuptor si setati temperatura la 50 grade in mod conventional, timp de 30 minute. Dupa ce se inmoaie mizeria, peretii pot fi curatati cu o carpa umeda.

Aragaz Hansa FCEW682109 Retete pe usa
Retete pe usa

+ Retete pe usa: usa listeaza diverse tipuri de temperaturi si timpi de gatire, pentru mai multe ingrediente.

+ Preincalzire rapida, 150 Celsius in 4 minute: optiune folositoare, pentru ca economisiti timp in fiecare zi.

+ Decongelare: functie speciala, disponibila pentru cuptor.

+ Sertar sub cuptor, pentru stocare usoara

Minusuri

– Costul mare de utilizare: cu cat folositi mai mult cuptorul, cu atat mai scump este acest aragaz de folosit.

– Design plictisitor: culoarea simpla, alba, nimic special aici.

Concluzia

Hansa FCEW682109 se va descurca excelent in situatii in care gazul natural nu este disponibil, dar ca orice aragaz electric, va fi si ceva mai scump de folosit.

Vezi pretul de azi