Hota incorporabila telescopica Beko HNT61310X

Beko HNT61310X
  • Design
    (4)
  • Putere
    (4.5)
  • Pret
    (4.8)
4.4

Review pe scurt

Beko HNT61310X va fi un model de hota telescopica incorporabila ce vi-l pot recomanda, atat timp cat se incadreaza in bugetul dumneavoastra. Sunt destule modele si cu performante mai bune, dar pentru clasa din care face parte este o alegere excelenta.

Vezi pret

Beko HNT61310X este o hota incorporabila telescopica, un model ce este destinat folosirii intr-o bucatarie moderna. Mecanismul sau telescopic si faptul ca se poate incorpora vine cu avantajul spatiului redus ocupat si al integrarii in orice design aveti in bucatarie, dar aceasta versiune mai are si alte avantaje legate de felul in care functioneaza. Are o capacitate foarte buna de absorbtie, doua motoare, filtre lavabile si multe alte avantaje, ce va las sa le descoperiti in acest review.

Caracteristicile Beko HNT61310X

Beko HNT61310X are ca dimensiuni o latime de 60 cm, o inaltime de 18 cm si o adancime de 30.5 cm. Fiind un model telescopic, hota se va mari pentru a acoperi toata zona aragazului in timpul functionarii, altfel stand retrasa si in afara caii dumneavoastra.

Ar mai trebui sa stiti despre acest model si faptul ca are o putere de 276 W, realizata prin intermediul a 2 motoare. Acestea ii permit sa lucreze la o capacitate de absorbtie maxima de 348 mc/h, in timp ce la viteza minima va functiona la 248 mc/h. Nivelul de zgomot ce corespunde acestor doua extreme sunt de 65 dB pentru maxim si 56 dB pentru minim. Exista trei trepte de putere dintre care puteti sa alegeti, astfel ca aveti si o optiune intre cele doua mentionate la extreme.

Mult mai galagioasa, dar si foarte puternica, Turbionaire TSL50S este mai potrivita pentru camere mari. Similara este si hota decorativa Beko BHCB61632XH.

Beneficiile folosirii a 2 motoare

Aceasta hota, Beko HNT61310X, beneficiaza de prezenta a doua motoare, ce functioneaza impreuna si ii asigura o putere de absorbtie mai buna. Mirosurile sunt absorbite mult mai repede si mai bine, astfel incat peretii bucatariei vor fi protejati.

Desi clasa energetica din care face parte acest model este E, trebuie sa stiti ca in general hotele nu sunt la fel de bine optimizate ca alte electrocasnice la acest capitol, astfel incat este o cifra acceptabila. Un consum de circa 144 kwh este estimat pentru acest model pe an, astfel incat va puteti astepta la costuri de circa 7 RON pe luna cu electricitatea folosita de Beko HNT61310X.

Cheltuieli de intretinere reduse

Unul din avantajele acestei hote este faptul ca foloseste un filtru metalic pentru captarea grasimilor, ce este lavabil. Nu va trebui sa investiti in mod periodic in filtre noi, fiind suficient sa il scoateti pe cel instalat si sa-l spalati.

Plusuri si Minusuri

+ 2 motoare de 276 W
+ puterea de absorbtie de 348 mc/h
+ ocupa putin spatiu si este incorporabila
+ filtru metalic anti-grasimi lavabile

– clasa energetica E, destul de comuna la hote totusi

Concluzia

Beko HNT61310X va fi un model de hota telescopica incorporabila ce vi-l pot recomanda, atat timp cat se incadreaza in bugetul dumneavoastra. Sunt destule modele si cu performante mai bune, dar pentru clasa din care face parte este o alegere excelenta.

Vezi pret