Arctic ACM5611DTL, Aragaz Mixt Gaz/Electric, 50 cm, Arzatoare cu Eficienta Ridicata

Arctic ACM5611DTL
  • Design
  • Aragaz
  • Cuptor
  • Pret
4.8

Review pe scurt

Arctic ACM5611DTL este un aragaz mixt de calitate destul de buna, ce ar trebui sa aiba atentia celor ce au bugete relativ reduse pentru o astfel de achizitie. Nu are toate functiile posibile, sau un design foarte atragator, dar la pretul sau ofera destul de multe la schimb.

Vezi pret

Printre diferitele tipuri de aragazuri disponibile pe piata in acest moment, cele mixte par sa se bucure de cea mai multa atentie din partea consumatorilor, si cu un motiv foarte bun. Aceste aragazuri ofera plita cu alimentare pe gaz, pentru un cost redus de utilizare, dar au cuptorul electric, pentru a asigura realizarea unor retete excelente. Arctic ACM5611DTL este un astfel de aragaz mixt, dar mai are si cateva alte avantaje, pe care le vom discuta in cele ce urmeaza.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Stock Busters este din nou aici!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 50% la produse din toate categoriile. Nu ratati ocazia!

Arctic ACM5611DTLIn primul rand, modelul acesta este unul ceva mai mic, cu o latime de doar 50 cm, deci este in special folosit celor ce nu au mult spatiu in bucatarie. Modelul este unul de culoare alba, dar arata destul de bine oricum. Veti descoperi ca Arctic ACM5611DTL are un consum mult redus, multumita si arzatoarelor cu eficienta ridicata (35% mai rapid de gatit cu ele, la un consum de gaz cu 17% mai mic). Ca si dezavantaj, cuptorul electric va avea un cost de operare mai ridicat, dar asta este normal pentru un astfel de produs si este acceptat pentru a obtine produse de calitate mai buna.

Dimensiunile exacte ale lui Arctic ACM5611DTL sunt de 85 cm inaltime, 50 cm latime si 60 cam adancime.

Plusurile aragazului Arctic ACM5611DTL

+ Model mixt, cu plita pe gaz si cuptor electric: este o alegere care devine una clasica pentru cei ce-si inlocuiesc aragazul vechi. Plita, care este folosita foarte des, este pe gaz si are un cost de utilizare redus. Cuptorul electric va fi mai scump de folosit, dar retetele gatite cu el vor iesi mai bune.

+ Aragaz ceva mai ingust: cu doar 50 cm latime, va incapea in spatii mai mici decat un aragaz obisnuit.

Arctic ACM5611DTL 2+ Aprindere electrica: optiune normala pentru orice aragaz.

+ Capacitatea de 60 l a cuptorului: aveti un cuptor de dimensiuni decente, destul de bun pentru un aragaz de 50 cm latime.

+ Functie timer: setati cuptorul pentru perioada de timp mentionata in reteta, la temperatura dorita, si il lasati in pace, se va inchide singur la final.

+ Alte functii bune pentru cuptor: de la ventilator, la aprinderea electrica sau iluminarea cuptorului, sunt functii decente, ce sunt de asteptat pentru un astfel de aparat electrocasnic.

+ Arzatoarele cu eficienta ridicata: sunt mai eficiente cu pana la 25%, ajutandu-va sa stati cu pana la 35% mai putin timp in bucatarie, economisind astfel aproximativ 17% din gazul folosit fata de un aragaz normal.

Minusuri

– Cuptorul electric are eficienta destul de redusa: apartine clasei A, deci cei ce au de gand sa gateasca foarte des la cuptor ar putea face o investitie ceva mai mare, intr-un aragaz mai eficient.

Concluzia

Arctic ACM5611DTL este un aragaz mixt de calitate destul de buna, ce ar trebui sa aiba atentia celor ce au bugete relativ reduse pentru o astfel de achizitie. Nu are toate functiile posibile, sau un design foarte atragator, dar la pretul sau ofera destul de multe la schimb.

Vezi pret

Manual de utilizare Arctic ACM5611DTL

Google Analytics Alternative