Aragazul Arctic AGG5611DTTLX, Gaz, SLIM si Functii Extra

Arctic AGG5611DTTLX
 • Design
  (4.2)
 • Aragaz
  (4.3)
 • Cuptor
  (4.3)
 • Pret
  (4.6)
4.3

Review pe scurt

Arctic AGG5611DTTLX este un model foarte accesibil ca pret, ce reuseste totusi sa arate bine si sa ofere si cateva functii avansate, ajutandu-va in acelasi timp sa economisiti multumita arzatoarelor cu eficienta ridicata.

Vezi pret

Arctic AGG5611DTTLX este tipul de aragaz ce va fi ales de catre un utilizator pretentios, dar care nu beneficiaza de un buget foarte mare pentru acest aparat electrocasnic. Modelul vine cu alimentare pe baza de gaz, atat pentru plita cat si pentru cuptor, dar si cu cateva functii interesante si niste tehnologii patentate de catre cei de la Arctic, cum ar fi functia Safety Plus sau eficienta ridicata a arzatoarelor. In ciuda acestor functii extra, ce nu sunt disponibile pe modelele mai vechi, aragazul va ramane la un pret accesibil si are si un design atragator, folosind o combinatie de negru cu inox.

Caracteristicile Arctic AGG5611DTTLX

Arctic AGG5611DTTLX este un model destinat folosirii in spatii ceva mai inguste, astfel incat are o latime de numai 50 cm. Adancimea ramane cea normala, de 60 cm, in timp ce inaltimea sa de 85 cm este deasemenea una standard pt un aragaz. Daca nu aveti nevoie neaparat de un model SLIM, de 50 cm latime, atunci v-as recomanda totusi un alt model, de marime standard, gen AGG6611DTTLX. Greutatea acestui model SLIM este de doar 36 kg, astfel incat va putea fi transportat si instalat cu usurinta de doua persoane.

Designul este unul placut ochiului, culoarea principala fiind cea de tip INOX. Aceasta este folosite in majoritatea zonelor, dar totusi pentru cuptor si pentru butoanele aragazului s-a recurs la culoarea neagra. Combinatia celor doua culori este una foarte buna, iar aragazul isi are locul intr-o bucatarie moderna.

Plita

Arctic AGG5611DTTLX ofera o plita cu alimentare pe gaz, varianta cea mai convenabila din punct de vedere economic. Are cele patru arzatoare standard, cu care sunteti obisnuiti deja. Le veti avea in marime mare (1), mica (1) si normala (2). Un gratar vine impreuna cu aragazul, pentru a fi pozitionat pe plita, actionand ca suport pt vasele puse pe foc.

Aprinderea arzatoarelor se va face in mod electric, astfel incat nu mai trebuie sa umblati cu brichete sau chibrituri pe langa ele. In cazul in care ochiurile se sting accidental, functia Safety Plus va intra in functiune si va taia alimentarea lor cu gaz.

Cuptorul

Cuptorul aragazului Arctic AGG5611DTTLX este si el pe baza de gaz, astfel incat va veti bucura de costuri reduse la functionarea acestuia. Are iluminare inauntru, functie de siguranta, dar si un timer care poate fi setat pentru a gati doar pentru perioada necesara. Este o optiune foarte buna pentru cei uituci!

In plus, cuptorul acestui model mai vine si cu optiunea de Rotisor si Grill, doua modalitati interesante prin care puteti prepara o reteta pe baza de carne.

Plusuri si Minusuri

+ accesibil ca pret si ieftin in folosire
+ functia Safety Plus
+ prezenta functiei de Timer pentru cuptorul
+ arzatoare cu eficienta ridicata
+ posibilitatea de a gati la Grill sau Rotisor in cuptorul

– fiind un model cu latime de doar 50 cm, veti avea ceva mai putin spatiu la dispozitie pe plita sa

Concluzia

Arctic AGG5611DTTLX este un model foarte accesibil ca pret, ce reuseste totusi sa arate bine si sa ofere si cateva functii avansate, ajutandu-va in acelasi timp sa economisiti multumita arzatoarelor cu eficienta ridicata.

Vezi pret