Aragaz Studio Casa FE60/60 3G+1E Avena

Studio Casa FE60 60 3G 1E Avena
 • Design
  (4.5)
 • Aragaz
  (4)
 • Cuptor
  (4)
 • Pret
  (4.2)
4.2

Review pe scurt

Cred ca veti aprecia in special acel design deosebit al aragazului Studio Casa FE60/60 3G+1E Avena. In ce priveste specificatiile si functiile sale, acestea sunt relativ OK, dar modelul nu iese in evidenta din acest punct de vedere.

Vezi pret

Pe numele sau complet, Studio Casa FE60/60 3G+1E Avena, acest aragaz este ceva mai neobisnuit, din mai multe puncte de vedere. In primul rand, designul sau este unul retro, potrivindu-se de minune in bucatariile ceva mai elegante, dar care nu merg pe un look modern. In al doilea rand, plita sa este una neobisnuita, oferinda 3 arzatoare alimentate cu gaz si un arzator electric (aceasta este semnificatia acelui 3G+1E din numele sau. In ce priveste cuptorul, acesta este alimentat cu gaz.

Studio Casa FE60 60 3G 1E AvenaO posibila modalitate de a folosi acel arzator electric este in situatii de urgenta, atunci cand alimentarea cu gaz este intrerupta. Fie ca utilizati butelii, sau stati intr-o zona unde alimentarea cu gaz nu este prea buna, aceasta optiune oferita de aragazul Studio Casa FE60/60 ar putea fi cea potrivita.

Studio Casa FE60/60 este dotat cu mai multe functii si optiuni bune, cum ar fi optiunea de aprindere electrica a plitei, siguranta cu care este dotat, dar si optiunea de a gati la rotisor sau grill.

Acest aragaz este unul de dimensiuni standard, ocupand 60 cm pe latime si 60 cm in adancime. Culoarea sa este Bej, designul fiind unul ceva mai retro, multumita accentelor de culoare diferita de la butoane si din zona cuptorului.

Plusurile aragazului Studio Casa FE60/60

+ Design deosebit: este un model retro, designul fiind unul tipic multor produse de la acest producator italian. Arata bine si va fi apreciat si de oaspetii care il vor vedea in bucatarie.

+ Mixul de gaz si electric, oferindu-va ambele optiuni: pentru cei ce nu se pot hotari intre alimentarea cu gaz si cea electrica, acest model ofera si optiunea electrica, ca rezerva.

+ Aprindere electrica: o optiune standard in zilele noastre.

+ Siguranta la plita si cuptor: aveti un plus de securitate, ceea ce este intotdeauna un plus.

+ Grill si Rotisor: ambele optiuni sunt disponibile, astfel incat cei ce prefera astfel de retete la cuptor se vor putea bucura de ele.

Minusuri

– Destul de scump pentru ce ofera: are acel design deosebit, ce il face o alegere buna pentru multi, dar pentru un aragaz cu functii putine, costul pare sa fie cam ridicat.

Concluzia

Cred ca veti aprecia in special acel design deosebit al aragazului Studio Casa FE60/60 3G+1E Avena. In ce priveste specificatiile si functiile sale, acestea sunt relativ OK, dar modelul nu iese in evidenta din acest punct de vedere.

Vezi pret