Aragaz Hansa FCEW56069, Plita + Cuptor Electric, Simplu si Ieftin, Dar Isi Face Treaba

Hansa FCEW56069
 • Design
  (4.5)
 • Aragaz
  (4.7)
 • Cuptor
  (4.7)
 • Pret
  (4.8)
4.7

Review pe scurt

Hansa FCEW56069 poate fi o alegere buna, cat timp aveti nevoie de un aragaz complet electric la un pret cat mai scazut, dar tineti cont si de costul ceva mai ridicat de utilizare pe termen lung, ce vine la pachet cu un astfel de aparat.

Vezi pret

Hansa FCEW56069 pare sa faca parte din acea categorie de aparte electrocasnice, de la care utilizatorii au pretentia doar sa-si faca treaba de baza bine, fara sa se astepte ca acestea sa mai ofere si tehnologie avansata sau un design deosebit. Ca si consecinta a unui pret relativ scazut la achizitie, in general ne adaptam asteptarile. Daca cautati un astfel de produs, care sa gateasca bine si sa se descurce in majoritea situatiilor, atunci acest aragaz poate fi o alegere potrivita.

Hansa FCEW56069In ce priveste oferta aragazului Hansa FCEW56069, asteptati-va la un model complete electric, atat in zona plitei cat si la cea a aragazului. Hansa FCEW56069 va ofera 4 zone de gatit, este un model normal de 60 cm, astfel incat poate fi utilizat intr-o zona standard gandita pentru astfel de aparate.

Cele 4 arzatoare electrice oferite sunt de doua tipuri, 2 fiind mari (1500 W) iar celelalte 2 fiind considerate normale (1000 W).

In ce priveste cuptorul, acesta este si el electric, este dotat cu ventilator si iluminare interioara, in timp ce volumul sau este de 67 litri.

Plusurile aragazului Hansa FCEW56069

+ Model complet electric: desi vine la pachet si cu unele dezavantaje, este de necontestat faptul ca un aragaz electric va permite sa obtineti cele mai bune rezultate in timpul gatirii, mai ales atunci cand folositi cuptorul.

+ Cuptor electric, de 67 litri: este punctul forte al unui astfel de aparat electric, mai ales ca are si o capacitate decenta, daca luam in considerare ca este un model slim.

+ Latimea standard, de 60 cm: aragazul este gandit pentru uz in bucatarii normale si spatii standard destinate electrocasnicelor.

+ Functie de dezghetare: nu este neaparat asteptata de la un model ieftin, astfel incat aceasta optiune suplimentara este binevenita, si ar trebui sa fie si folositoare pentru mai toti utilizatorii.

+ Steam Cleaning: aparatul are o suprafata foarte neteda in interior, ce este usor de curatat cu ajutorul aburului si apoi cu o laveta sau burete.

+ Incalzire cu ventilator: caldura este distribuita uniform in interiorul cuptorului.

+ Pretul: pentru un model complet electric, Hansa FCEW56069 este foarte accesibil ca pret, costand mai putin de 1,000 lei.

Minusuri

– Clasa A: are o eficienta de consum doar medie, ceea ce va aduce costuri mai ridicate de utilizare pe termen lung.

Concluzia

Hansa FCEW56069 poate fi o alegere buna, cat timp aveti nevoie de un aragaz complet electric la un pret cat mai scazut, dar tineti cont si de costul ceva mai ridicat de utilizare pe termen lung, ce vine la pachet cu un astfel de aparat.

Vezi pret