Bosch HBF154ES0, Cuptor Incorporabil Electric, 66L, Cu Grill si Autocuratare Catalitica

Bosch HBF154ES0
 • Design
  (4.8)
 • Cuptor
  (4.7)
 • Capacitate
  (4.8)
 • Pret
  (4.7)
4.8

Review pe scurt

Bosch HBF154ES0 este un cuptor electric incorporabil, un model foarte bun, ce iese in evidenta prin design, functia de autocuratare si abilitatea sa de a oferi un rezultat perfect, multumita convectiei cu aer 3D. Nu este totusi foarte economicos, si nici ieftin.

Vezi pret

Pentru o bucatarie moderna, un cuptor incorporabil incepe sa devina alegerea standard, utilizatorii preferand sa incorporeze astfel de aparate in mobila facuta la comanda, mai degraba decat sa achizitioneze un aragaz cu un look plictisitor. Unul din cuptoarele incorporabile de calitate de pe piata, un model electric, Bosch HBF154ES0 ofera mai multe avantaje si poate fi o alegere potrivita pentru multi.

Bosch HBF154ES0Bosch HBF154ES0 este un cuptor electric, deci nu are nevoie de alimentare cu gaz, iar alimentele preparate vor fi si ele mai bune. Cuptoarele electrice vin atat cu avantaje cat si dezavantaje, printre plusuri fiind calitatea procesului de gatire, iar printre minusuri consumul destul de mare de electricitate.

In ce priveste specificatiile acestui cuptor electric, asteptati-va la un model cu capacitate de 66 L, ce dispune de grill, dar care vine si cu functia de autocuratare catalitica. Are convectie aer 3D, ceea ce va ofera rezultate excelente la gatire, vine cu afisaj digital, are butoane retractabile, etc.

Plusurile cuptorului incorporabil Bosch HBF154ES0

+ Cuptor incorporabil, frumos si practic: are un design frumos, de tip Inox in zona panoului de comanda, negru in rest.

+ Electric, ofera rezultate bune si nu necesita conectare la gaz: cuptoarele electrice ofera alimente de calitate mai buna, multumita abilitatii de a gati uniform, trimitand caldura in mod egal.

+ Convectie aer 3D: legat de avantajul mentionat si mai sus, caldura este distribuita uniform, deci rezultatele sunt perfecte.

Bosch HBF154ES0 2+ Usor de curatat: are butoane retractabile pentru a curata usor panoul frontal, interiorul este de tip GranitEnamel oferind suprafete netede, iar peretii sunt acoperiti cu un strat special ce absorb murdaria si permit zonei sa se regenereze, netrebuind curatata deloc.

+ Grill si functie Pizza: dotat si cu aceasta functie foarte importanta, ce va permite sa preparati alimente delicioase pe baza de carne.

+ Capacitate medie, 66 l: veti gasi si cuptoare cu capacitate mai mica, dar si mai mare.

Minusuri

– Clasa A: la un aparat cu un consum de pana la 3300 W, costul de utilizare poate fi destul de mare, daca sunteti genul care gateste non-stop la cuptor.

Concluzia

Bosch HBF154ES0 este un cuptor electric incorporabil, un model foarte bun, ce iese in evidenta prin design, functia de autocuratare si abilitatea sa de a oferi un rezultat perfect, multumita convectiei cu aer 3D. Nu este totusi foarte economicos, si nici ieftin.

Vezi pret