Tefal Masterchef Gourmet QB515D38, Robot de Bucatarie 4.6 L, Cu Miscare Planetara, De 1100 W, Masina De Tocat Carne Inclusa

Tefal QB515D38
  • Design
  • Functii si accesorii
  • Capacitate
  • Pret
4.6

Review pe scurt

Tefal QB515D38 este un aparat ce este de apreciat, un robot de bucatarie ce isi are locul in orice bucatarie cu pretentii. Daca nu gatiti foarte mult in bucatarie totusi, este posibil sa nu aveti nevoie chiar de un model de top, mai ales daca nu va permiteti sa platiti si pretul aferent.

Vezi pret

Pentru utilizatorul mai serios de roboti de bucatarie, ce prepara cantitati medii/mari de mancare in mod regulat, un aparat de calitate il poate ajuta sa economiseasca foarte mult timp pe termen lung. Veti gasi modele pentru toate buzunarele pe piata, iar daca sunteti interesat(a) de un model mai performant, atunci aveti optiuni in genul lui Tefal QB515D38, un robot despre care vom discuta in cele ce urmeaza.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Revolutia Preturilor a inceput!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 60% la produse din toate categoriile majore, de la telefoane, la IT, electrocasnice si mobila. Nu ratati ocazia!

» Luna Curateniei este aici!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 40% la electrocasnice si unelte folosite pentru curatenie, in interior si exterior (masini spalat, aparate spalare cu presiune, masini tuns iarba, drujbe, etc). Nu ratati ocazia!

efal Masterchef Gourmet argintiu QB515D38Tefal QB515D38 este un model din seria Masterchef Gourmet, un robot ceva mai avansat al acestui producator de renume. Puternic, cu motor de 1100W, va face fata in multe situatii, iar cu ajutorul unor tehnologii gen miscare planetara, rezultatele sunt mult mai bune decat la modelele ieftine de pe piata. Cei care vor rezultate excelente, vor descoperi ca investitia merita.

De mentionat in cazul acestui robot de bucatarie, este si ca este dotat cu un bol destul de mare, capacitate de 4.6 litri, dar si ca printre accesoriile sale gasiti masina de tocat carne. Designul este unul elegant pentru Tefal QB515D38, aparatul aratand bine cam in orice bucatarie in care este pus.

Plusurile robotului de bucatarie Tefal QB515D38

+ Putere mare, isi face treaba bine: cu cei 1100W ai sai, robotul poate procesa alimente cu usurinta, oferindu-va rezultatele dorite chiar si cand ingredientele sunt mai dure.

+ Miscare planetara: o tehnologie ce este gasita cam pe toate modelele mai scumpe, ce asigura o miscare uniforma a telului, acesta ajungand in mod egal in toate zonele bolului. Rezultatul este uniform.

+ Bolul de 4.6 litri: capacitatea mare a acestui robot va ajuta atunci cand aveti de preparat mai multe aluaturi de pizza, sau un numar mare de prajituri, printre altele.

efal Masterchef Gourmet argintiu QB515D38 2+ Masina de tocat carne: nu este un accesoriu ce se gaseste chiar usor la un robot de bucatarie, astfel incat este foarte bine ca are si aceasta optiune. Va scuteste din start de o cheltuiala de cateva sute de lei, nemaitrebuind sa achizitionati un astfel de aparat.

+ Blender 1.5 litri: are dimensiunile normale pentru un astfel de accesoriu, putand fi utilizat pentru smoothies si sosuri.

+ Utilizare in tot felul de situatii: poate toca, amesteca, are masina de tocat carne, storcator de fructe, tel.

+ 8 trepte de viteza: puteti doza puterea acestui robot fix cat trebuie, astfel incat sa obtineti consistenta dorita la alimente.

Minusuri

– Pretul de achizitie: este destul de mare, tipic pentru modele din gama Premium si pentru producatorul Tefal in general.

Concluzia

Tefal QB515D38 este un aparat ce este de apreciat, un robot de bucatarie ce isi are locul in orice bucatarie cu pretentii. Daca nu gatiti foarte mult in bucatarie totusi, este posibil sa nu aveti nevoie chiar de un model de top, mai ales daca nu va permiteti sa platiti si pretul aferent.

Vezi pret

Google Analytics Alternative