Black Friday continua!

Promotiile de Black Friday sunt inca disponibile la multe magazine, unele trecand deja la promotii noi. Nu ratati weekendul cu reducerile cele mai multe din an! Lista mai jos!

Crazy Sale la eMAG! - Reducerile excelente continua, produse noi incluse!

ยป Black Weekend la FashionDays - Reducerile de pana la 80% continua!
ยป Black Friday Extended la Elefant.ro - Reduceri de pana la 90%!
ยป Altex Black Friday - Reducerile continua!
ยป Black Weekend de Gaming la PC Garage Reduceri in toate categoriile!
ยป Evomag โ€“ Reduceri de pana la 86%, inca disponibile!

Heinner HPM-600RD, Mixer Planetar cu Bol de 5 L, 600 W, Cu Miscare Eliptica si Accesorii Multiple

Heinner HPM-600RD
 • Design
  (4.3)
 • Functii si accesorii
  (4.5)
 • Capacitate
  (4.5)
 • Pret
  (4.7)
4.5

Review pe scurt

Heinner HPM-600RD este un mixer planetar excelent, cu specificatii bune, potrivit pentru familii mari ce nu au un buget foarte mare la achizitia acestui aparat. Raportul calitate pret este unul foarte bun.

Vezi pret

Pentru cei care nu sunt interesati de un robot de bucatarie Heinner, iar de un model profesional nici atat, atunci s-ar putea ca un mixer planetar sa fie o alternativa mai buna la obisnuitele mixere verticale. Heinner HPM-600RD este unul din modelele de mixere planetare foarte accesibile, dar cu un bol super incapator, ce se va potrivi nevoilor multor familii medii spre mari, sau celor ce primesc multi oaspeti.

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป eMAG Crazy Sale!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri excelente la produse din toate categoriile! Nu ratati ocazia!
ยป Magazinul lui Mos Craciun s-a deschis!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri excelente la produse foarte populare in perioada Craciunului, de la decoratiuni, la jucarii, carti si alte cadouri! Nu ratati ocazia!

Mixer Heinner HPM-600RD

Heinner HPM-600RD este un model de mixer planetar ce are miscare eliptica, ceea ce inseamna ca va amesteca in mod uniform ingredientele din bol, ajungand in toate zonele in mod egal. Este o caracteristica a mixerelor si robotilor de bucatarie moderni. Aparatul are o putere de 600 W, ceea ce ar trebui sa fie suficient pentru astfel de sarcini, iar capacitatea bolului este una foarte mare, de 5 litri. Are protectie la stropire, iar in timpul functionarii veti observa ca sistemul anti-alunecare isi face treaba.

Accesoriile cu care este dotat acest mixer planetar de 5 l, includ telul, paleta si un carlig din aluminiu turnat. Bolul are o capacitate de 5 litri, si este din inox, deci este atat durabil in timp cat si usor de spalat.

Plusurile mixerului planetar Heinner HPM-600RD

+ Putere peste medie, 600 W: pentru un mixer planetar, acei 600 W reprezinta o rezerva serioasa de putere.

Heinner Coralle HPM-600RD

+ Bol foarte incapator, de 5 l: puteti amesteca ingrediente pentru un numar mare de persoane, deci e bun pentru familii mari sau pentru cand aveti oaspeti multi.

+ Accesoriile incluse: vine cu tel, paleta si carlig, deci puteti sa amestecati mai multe tipuri de ingrediente, pentru retete diferite.

+ Pretul foarte bun: este un model accesibil ca pret, in ciuda specificatiilor ridicate.

+ Mixare cu miscare eliptica: Heinner HPM-600RD amesteca bine si omogen.

+ Design frumos: acel rosu, combinat cu accentele negre si bolul din inox, lasa o impresie foarte frumoasa.

+ Protectie anti-stropire: amesteca bine si repede, dar nu va stropeste.

+ Sistem anti-alunecare: este o optiune des intalnita, dar intotdeauna folositoare.

Minusuri

– Brandul Heinner: nu este unul de renume, dar s-a specializat in oferirea de produse cu un raport calitate/pret remarcabil.

Concluzia

Heinner HPM-600RD este un mixer planetar excelent, cu specificatii bune, potrivit pentru familii mari ce nu au un buget foarte mare la achizitia acestui aparat. Raportul calitate pret este unul foarte bun.

Vezi pret

Manual de utilizare Heinner HPM-600RD

Google Analytics Alternative