Robot de bucatarie Heinner HFP-750BK

Heinner HFP-750BK
  • Design
  • Functii si accesorii
  • Capacitate
  • Pret
4.6

Review pe scurt

Heinner HFP-750BK nu este cel mai bun model de pe piata, nici pe departe, dar nici nu are pretentii de model de top. Il recomand celor ce au buget mic, ce nu gatesc foarte des, fiind potrivit pentru uz frecvent numai cand vine vorba de obtinerea de smoothies.

Vezi pret

Un robot de bucatarie ieftin, ce este capabil sa indeplineasca cat mai multe sarcini, fara a emite totusi pretentii de echipament profesionist, modelul Heinner HFP-750BK este destinat utilizatorului obisnuit, ce are un buget limitat la dispozitie. De altfel, daca petreceti foarte putin timp in bucatarie, nici nu are rost sa achizitionati un model mai scump, pentru ca nu va veti recupera investitia facuta in el.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Revolutia Preturilor a inceput!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 60% la produse din toate categoriile majore, de la telefoane, la IT, electrocasnice si mobila. Nu ratati ocazia!

» Luna Curateniei este aici!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 40% la electrocasnice si unelte folosite pentru curatenie, in interior si exterior (masini spalat, aparate spalare cu presiune, masini tuns iarba, drujbe, etc). Nu ratati ocazia!

Heinner HFP-750BKHeinner HFP-750BK este un model de robot de bucatarie ce isi face treaba OK, cu putere medie de 750W, fiind capabil sa proceseze majoritatea ingredientelor fara probleme, chiar daca poate dureaza un pic mai mult. Are un bol de 1.2 l si un blender de 1.8, deci este in special folositor pentru realizarea de smoothies, dar in acelasi timp poate si marunti sau amesteca ingrediente pentru o portie mai mica de mancare. Are mai multe accesorii ce il vor ajuta in acest scop.

Plusurile robotului de bucatarie Heinner HFP-750BK

+ Putere medie, 750W: deobicei mentionez un prag de aproximativ 800W pentru un robot de bucatarie decent, suficient de puternic cam pentru orice sarcina aruncati in directia lui. La cei 750W ai lui Heinner HFP-750BK, modelul se va descurca onorabil, fiind putine situatiile care ii vor pune dificultati.

+ Blender generos, 1.8 l: capacitatea sa este destul de mare, peste medie, astfel incat este in special potrivita pentru cei ce vor sa faca smoothies in cantitati ceva mai mari.

+ Pretul excelent: mai apare si la reducere, fiind un model ceva mai vechi, astfel incat este foarte ieftin daca ne uitam la ce ofera in schimb.

Heinner HFP-750BK 2+ Multe accesorii: pentru un astfel de pret mic, ofera multe la schimb, inclusiv accesorii pentru framantare, emulsifiere, radere, feliere sau blender.

+ 2+1 viteze: aveti doua viteze standard plus optiunea Pulse pentru extra putere cat timp tineti apasat comutatorul.

Minusuri

– Bol capacitate mica, 1.2 litri: acest bol face modelul potrivit utilizarii in special de catre familii mici.

– Calitatea fabricatiei: nu veti obtine o calitate de fabricatie si fiabilitate ridicata de la un model de 200+ lei, dar cei ce nu utilizeaza intensiv un astfel de aparat s-ar putea nici sa nu aiba nevoie de asa ceva.

Concluzia

Heinner HFP-750BK nu este cel mai bun model de pe piata, nici pe departe, dar nici nu are pretentii de model de top. Il recomand celor ce au buget mic, ce nu gatesc foarte des, fiind potrivit pentru uz frecvent numai cand vine vorba de obtinerea de smoothies.

Vezi pret

Google Analytics Alternative