Bosch MCM42024, Un Robot de Bucatarie De Calitate, Pentru Utilizatorul Casnic

Bosch MCM42024
  • Design
  • Functii si accesorii
  • Capacitate
  • Pret
4.7

Review pe scurt

Bosch MCM42024 este genul de robot de bucatarie ce este perfect pentru uz casnic, de zi cu zi. Nu va avea super performante sau putere, dar are o multitudine de accesorii si functii, astfel incat poate fi extrem de folositor in multe situatii.

Vezi pret

Un robot de bucatarie este achizitionat pentru a fi de ajutor in procesul de gatire, facandu-ne treaba mai usoara si permidandu-ne sa economisim timp. Un model foarte ieftin, desi va putea prelua anumite sarcini, nu va fi foarte eficient pe termen lung, si de multe ori utilizatorul va renunta sa-l mai foloseasca, ceea ce devine o risipa de resurse. Bosch MCM42024 este un model ce pare doar mediu ca putere la prima vedere, dar vine totusi de la un producator renumit, are multe accesorii ce ii permit sa ajute in diferite feluri, iar pretul nu este unul chiar absurd. Este genul de produs destinat celor cu bugete mici spre medii, dar care isi va face treaba bine.

NU RATATI! Ofertele zilei!

» Stock Busters revine!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri de pana la 45% la produse din toate categoriile importante. Nu ratati ocazia!

Bosch MCM42024Bosch MCM42024 este un model de 800W, suficient de puternic pentru multe din sarcinile ce ii vor fi trasate intr-o bucatarie normala. Are 35 de functii diferite, deci va fi un adevarat produs multifunctional. Vasul normal are capacitate suficienta pentru a obtine 1 kg de aluat (500 gr faina si ingrediente extra), in timp ce blenderul este de 1.25 litri. Vine cu diferite accesorii pentru feliere sau razuire, dar si cu storcator de citrice.

Designul este unul destul de placut si elegant, bazat in principal pe culoarea rosie, dar cu accente pe negru.

Plusurile robotului de bucatarie Bosch MCM42024

+ Putere decenta, de 800W: nu este un produs de top din acest punct de vedere, dar isi face treaba bine oricum, chiar peste unele modele chinezesti ce au specificatii tari doar pe hartie.

+ Foarte multe functii: aparatul poate fi utilizat ca storcator, blender, pentru feliere, tocare, radere, mixare, framantare sau chiar zdrobire de gheata. Este folositor in foarte multe situatii, deci va ramane doar sa va acomodati cu el, si sa stiti in ce momente va poate fi de ajutor.

Bosch MCM42024 2+ Lista lunga de accesorii incluse: are disc pentru radere, disc multifunctional, accesoriu pentru maruntire, pentru emulsifiere, de impingere, storcator de fructe, blender, disc de feliere si accesoriul de framantare.

+ Sisteme de siguranta incluse: are protectie la supratensiune, sistem antialunecare si sistem de siguranta.

+ Functia Pulse: aveti 2 trepte de viteza, plus optiunea de Pulse pentru acele momente in care aveti nevoie de un plus de putere.

+ Utilizare in multe situatii: realizati cu el crème, aluat, razuiti sau feliati, stoarceti citrice, shake-uri sau piureuri.

Minusuri

– Bol de capacitate mica, 1.2 l: nu este un model ce l-as recomanda unei familii mari, dar pentru persoane singure sau pentru familii cu 2-3 membri, va fi suficient.

Concluzia

Bosch MCM42024 este genul de robot de bucatarie ce este perfect pentru uz casnic, de zi cu zi. Nu va avea super performante sau putere, dar are o multitudine de accesorii si functii, astfel incat poate fi extrem de folositor in multe situatii.

Vezi pret
Specificatii

Google Analytics Alternative