Samsung BESPOKE Flex, Frigidere Modulare Moderne – Ghid Complet, Stiri, Poze

Lansata initial in Asia, linia de aparate frigorifice Samsung BESPOKE Flex este pregatita pentru lansarea in Europa din 2021, si va aparea inclusiv in Romania. Frigorificele din seria BESPOKE Flex sunt gandite pentru utilizatorul modern, permitand fiecaruia sa isi construiasca aparatul frigorific ideal. Acesta poate include 1 sau mai multe module, astfel incat pe masura ce familia si nevoile cresc, frigiderul face fata in continuare si nu trebuie schimbat.

Samsung BESPOKE Flex

Aparatele din seria Samsung BESPOKE Flex sunt gandite cu un look modern, cu manerele incastrate si cu usi plate. In functie de ce are nevoie utilizatorul, vor exista frigidere simple, combine frigorifice si congelatoare cu o usa, iar in fiecare caz aparatele vor fi modulare, pentru a fi adaptate nevoilor fiecaruia.

Exista si o serie foarte lunga de optiuni atunci cand vine vorba de culori si de tipul de design. Puteti combina module cu 1 usa si 2 usi, dar si cu diferite culori, in functie de ce vreti sa realizati.

Avem optiunile cu finisaj din sticla:

  • Navy Glass,
  • Sky Blue Glass,
  • Grey Glass,
  • White Glass,
  • Rose Pink Glass.
Samsung Bespoke RR7000 Pink White
Samsung Bespoke cu 2 module RR7000, culorile Pink si White (roz si alb).

Dar exista si variante cu finisaj de tip otel:

  • Navy Steel,
  • Matte Black Steel,
  • Champagne Steel.

Frigidere BESPOKE Disponibile in Romania

Din cele 3 tipuri de modele disponibile in seria Bespoke, Romania va primi doua variante, RR7000 (1 usa de 60 cm latime) si RB3000 (2 usi, tip combina). O a 3a varianta este oferita in China, numita RR5000 (1 usa, de 45 cm latime).

Samsung Bespoke RR7000

Samsung Bespoke RR7000 este varianta de 24 inch (60 cm) cu 1 usa, ce poate fi utilizata pentru congelatoare sau frigidere. Va fi disponibila in toate variantele de finisaj si culori mentionate mai sus, si va putea fi integrata impreuna cu alte module cu 1 sau 2 usi.

Samsung Bespoke RR7000
Samsung Bespoke in varianta cu 3 module RR7000

Samsung Bespoke RB3000

In ce priveste Samsung Bespoke RB3000, aceasta este varianta cu 2 usi, tot de 24 inch (60 cm), ce va lua rolul de combina frigorifica (frigider + congelator). Finisajele sunt aceleasi ca si la modelul cu 1 usa.

Samsung Bespoke RB3000 combina frigorifica
Samsung Bespoke RB3000 combina frigorifica

Tehnologie Avansata, Pentru Pastrarea Alimentelor in Stare Buna

Frigiderele din seria Bespoke sunt gandite pentru a oferi si un management cat mai bun al alimentelor, nu doar pentru organizare si design modern. Astfel, exista mai multe tehnologii incorporate in acestea, gandite pentru a tine alimentele proaspete pentru cat mai mult timp.

All Around Cooling

Aceasta tehnologie este utilizata pentru racirea uniforma a spatiului din interiorul aparatelor frigorifice. Verifica in mod constant temperatura si trimite aer rece in interior, utilizand fante de aer plasate in mod strategic in interior. Multumita All Around Cooling, alimentele vor fi pastrate la temperatura ideala, fiind disponibile in stare buna pentru o perioada mai lunga de timp.

Metal Cooling

Un alt element ce ajuta la pastrarea alimentelor in stare buna, este tehnologia Metal Cooling. Aceasta utilizeaza tevi, rafturi si zone de stocare din metal, astfel incat sa se piarda mai putin aer rece la deschiderea usilor.

Tehnologia No Frost – Dezghetare Automata

In ce priveste tehnologia No Frost, aceasta este responsabila pentru dezghetarea automata a frigiderului, dar va imbunatati si circulatia aerului in interior. Opreste depunerea de gheata in interiorul aparatului, inclusiv cand vine vorba de alimente proaspete.

Congelare Rapida

Si aceasta este o optiune foarte utila, ce va ridica temperatura cat mai mult in interior, astfel incat alimentele nou achizitionate sa fie congelate intr-o perioada de timp cat mai scurta. Este utila si atunci cand dorim sa obtinem cuburi de gheata cat mai rapid.

Compartiment Convertibil Congelator/Frigider

Acesta este un compartiment ce poate fi utilizat atat pentru congelare, cat si pentru racire, in functie de ce aveti nevoie.

Pentru mai multe informatii despre seria Bespoke, puteti vizita si site-ul oficial.

Pe site-ul nostru, veti gasi informatii si despre alte aparate frigorifice: