3 Idei De Cadouri De Paste Pentru Copii – Perfecte Pentru Utilizare Primavara

Se apropie cu pasi repezi perioada sarbatorilor pascale, iar multi copii vor primi si ceva cadouri cu ocazia aceasta. Desi iepurasul de Paste nu este neaparat o traditie la noi, totusi il vedem din ce in ce mai des si in Romania, aducand mici cadouri copiilor cu aceasta ocazie.

Sunteti in pana de idei cand vine vorba de alegerea unui cadou de paste? Cei de la Decathlon au o promotie noua, gandita special pentru a da copiilor un motiv sa iasa afara si sa se bucure de vremea frumoasa. Impartita in trei categorii mari, campania Idei Cadouri De Paste Pentru Copii ne ofera diverse echipamente pe roti, inclusiv #biciclete, #role, si #trotinete.

Biciclete

#Bicicletele sunt intotdeauna o idee buna, mai ales pentru copii de la 3 ani in sus. Cateva din optiunile disponibile le mentionam mai jos:

  • BTWIN 500 Unicorn: excelenta pentru copii de 3-5 ani, de culoare roz. Gandita pentru copii cu inaltime intre 90 si 105 cm.
  • BTWIN 500 Robot: de culoare portocalie, utila copiilor de 4-6 ani, bicicleta aceasta este buna pentru copii de 105-120 cm inaltime.
  • BTWIN 900 City: aceasta vine in doua variante de culoare, si este si cea mai scumpa optiune din oferta Decathlon pentru copii mici. Are si aceasta o recomandare de utilizare pentru copii de 105-120 cm, deci intre 4 si 6 ani.

Role

Rolele pot fi o optiune foarte accesibila, cel putin in comparatie cu bicicletele. Necesita si acestea un echipament de protectie adecvat, mai ales la un copil mic care abia invata sa le utilizeze.  Decathlon are #role pentru copii in diverse culori si dimensiuni,

  • Oxelo Role Play 3: cea mai accesibila varianta disponibila la Decathlon, se poate adapta la piciorul copilului, chiar daca acesta este in crestere. Vine in mai multe variante ca marime.
  • Oxelo FIT3: nu sunt la fel de vesele ca altele, dar chiar si pe negru-portocaliu aceste role pentru copii le vor placea la nebunie. Au 3 variante de marime, si sunt reglabile pe 4 marimi fiecare, deci se adapteaza la piciorul copilului pe masura ce creste.
  • Powerslide Khaan LTD Alb-Roz: cele mai scumpe role din cele recomandate de noi, apreciate de multi utilizatori care le-au dat o sansa, si de o culoare care va fi apreciata in special de fetite. Are 2 marimi, iar apoi se poate regla pe 4 marimi diferite.

Trotinete

In cele din urma, ajungem si la #trotinete. Preferate de foarte multi copii, sunt in special distractive pentru copiii mici, inainte sa faca trecerea la biciclete. Pot fi foarte ieftine, dar sunt si variante ceva mai scumpe. Se compara cu rolele din acest punct de vedere.

  • Oxelo B1: cea mai ieftina trotineta de la Decathlon, si cumparata de foarte multi oameni. Are sute de reviewuri pozitive, si este gandita pentru copii de la 2 ani in sus, cu inaltimi intre 80 si 115 cm.
  • Oxelo Mid 1 Alb-Roz: aceasta este buna pentru copii de la 6 la 9 ani, cu inaltimea intre 1.1 si 1.5 m.
  • Oxelo Mid 9 Roz: copiii ceva mai mari, intre 9 si 14 ani, vor aprecia acest model. Potrivit pentru cei cu inaltime intre 1.25 si 1.75 m.

Dupa cum vedeti, exista destule variante pentru cei ce vor sa le dea copiilor mai multe motive sa faca miscare. Sporturile cu role sunt grozave pentru asa ceva.