Beko DFN 6833 Review

Beko DFN 6833
 • Design
  (4)
 • Functii
  (4.5)
 • Capacitate
  (4.5)
 • Pret
  (4)
4.3

Review pe scurt

Beko DFN 6833 este o masina de spalat vase de calitate, o alegere perfecta pentru o familie care isi doreste o metoda eficienta de a spala o cantitate relativ mare de vase, cu o eficienta energetica decenta si cu multe functii.

detaliiprodus

Masina de spalat Beko DFN 6833 pare una din cele mai bune optiuni disponibile la ora actuala, daca va intereseaza o masina de spalat vase. O gasiti cu un discount de circa 10% in momentul asta, dar gasiti pretul actual daca dati click pe butonul Detalii Produs. Printre caracteristicile principale ale acestei masini de spalat vase veti gasi capacitatea de 13 seturi, afisajul LCD si clasa A de eficienta energetica.

Unul din lucrurile care le-am apreciat imediat la acest produs este disponibilitatea unei garantii de 5 ani, fara costuri suplimentare, din partea Emag. Este genul de decizie care iti spune multe despre calitatea produsului, faptul ca au incredere sa ofere genul asta de garantie.

Caracteristici generale pentru Beko DFN 6833

masina-spalat-vase-beko-dfn-6833Dimensiunea masini este de 60 cm latime, 85 cm inaltime si 57 cm adancime. In timpul functionarii, nivelul de zgomot poate creste pana la 45 decibeli.

La fiecare ciclu de spalare, masina consuma 0.94 kW si circa 10 litri de apa.

Capacitatea acestei masini de spalat vase este de 13 seturi de vase, suficient chiar si pentru o familie mai mare. Puteti selecta pana la 8 programe, fiecare cu temperatura si modul de spalare propriu, in functie de nevoile familiei. Timpul ramas pana la finalul ciclului de spalare si alte detalii pot fi vizualizate pe ecranul LCD al masinii.

Clasa de eficienta energetica este A+, o cifra decenta pentru o masina de spalat vase din zona asta de pret. Este ceva mai mica in ce priveste eficienta de la spalare sau uscare, in ambele cazuri fiind clasa A.

Accesoriile masini include cosul de tacamuri si compartimentul de sare, ambele disponibile pe marea majoritate a masinilor de spalat vase.

beko-dfn-6833-deschisa-alba  consum-energie-beko-dfn-6833

8 Programe de spalare disponibile

In functie de tipul de spalare care o doriti pentru vasele dumneavoastra, puteti alege unul din cele 8 programe de spalare care sunt disponibile in aceasta masina de spalat vase de la Beko.

Pentru o spalare rapida, a unor vase pe care mancarea nu a avut sansa sa se intareasca, puteti alege un program gen Quick & Clean. Pentru cele mai dificile, sau daca vreti sa va asigurati ca sunt curate, puteti alege un program de genul Extra Hygiene. Cei de la Beko au inclus pana si un program care permite spalarea in siguranta a veselei foarte delicate, de genul portelanului chinezesc.

Spalarea vaselor se poate face in orice moment, chiar daca nu aveti suficiente pentru a umple masina. Selectati optiunea de “Incarcare la jumatate” pentru a va asigura ca se consuma mai putina energie si apa cand sunt vase putine.

Temperatura de spalare a vaselor se realizeaza cu apa la temperaturi diferite, in functie de program. Cand e vorba de programul Bio/Eco, temperatura este 50°C. In mod Auto, variaza intre 40-65°C. Programul Rapid lucreaza la doar 35 °C, iar cel Intensiv la 70°C.

Masina beneficiaza de protectie la inundatie, iar siguranta pentru copii este si ea prezenta. Ambele sunt optiuni care nu se gasesc in destule modele si sunt necesare.

Si o concluzie

Beko DFN 6833 este o masina de spalat vase foarte buna, asa cum veti descoperi si daca cititi review-urile de pe Emag. Pretul in momentul in care realizez acest review este de 1449.99 RON. Verificati pretul actual dand click pe butonul Detalii Produs de mai jos.

detaliiprodus