Review: Whirlpool FreshCare+ FFB7458BVEE, Mașină de Spălat Rufe 7kg, 1400 RPM, FreshCare+, Steam Refresh, Tehnologia al-6lea Simț, Clasa B, Alb – Pareri

Whirlpool FreshCare+ FFB7458BVEE, Mașină de Spălat Rufe 7kg, 1400 RPM, FreshCare+, Steam Refresh, Tehnologia al-6lea Simț, Clasa B
Whirlpool FreshCare+ FFB7458BVEE

Product Name: FFB7458BVEE

Product Description: Whirlpool FreshCare+ FFB7458BVEE este o mașină de spălat rufe cu o capacitate de 7 kg, un model potrivit pentru famiile formate din 3-4 membri. Mașina este încadrată la clasa B ca și consum de energie, are o putere de stoarcere foarte bună ce poate ajunge până la 1400 rpm, motorul este de tip Inverter, iar ca funcții extra putem enumera: tehnologia al-6lea Simț, Steam Refresh, FreshCare+, detectare a nivelului de murdărie și pornire întârziată.

Brand: Whirlpool

 • Design
  (4.3)
 • Tehnologie si functii
  (4.4)
 • Eficienta energetica
  (4.6)
 • Pret
  (4.1)
4.4

Review pe scurt

Whirlpool FreshCare+ FFB7458BVEE este o mașină de spălat rufe standard, cu performanțe excelente de spălare și stoarcere a rufelor. Este un model clasic ce are incluse și câteva funcții extra de spălare, prețul fiind potrivit pentru ceea ce oferă.

Pros

+ Tehnologie al-6lea Simț

+ Steam Refresh

+ FreshCare+

+ Motor Inverter

+ Clasa energetică B
Vezi pretul de azi

Cons

– Design simplu de culoare albă

– Nivel zgomot la centrifugare 78 dB

Whirlpool este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci de electrocasnice de la noi din țară. Au o listă foarte lungă de produse, mari și mici, iar prețurile sunt corecte pentru ceea ce oferă. Printre masinile lor de spalat rufe gasim si modelul Whirlpool FreshCare+ FFB7458BVEE.

Whirlpool FreshCare+ FFB7458BVEE
Vezi mai multe poze

Whirlpool FreshCare+ FFB7458BVEE este o mașină de spălat rufe cu o capacitate de 7 kg, un model potrivit pentru famiile formate din 3-4 membri. Mașina este încadrată la clasa B ca și consum de energie, are o putere de stoarcere foarte bună ce poate ajunge până la 1400 rpm, motorul este de tip Inverter, iar ca funcții extra putem enumera: tehnologia al-6lea Simț, Steam Refresh, FreshCare+, detectare a nivelului de murdărie și pornire întârziată.

Whirlpool FreshCare+ FFB7458BVEE este un model standard de mașină de spălat rufe, de culoare albă cu încărcare frontală. Ca și dimensiuni, acesta are o înălțime de 84.5 cm, lățime de 59.5 cm,  și o adâncime de 63 cm.

Specificații mașină de spălat rufe Whirlpool FreshCare+ FFB7458BVEE – Păreri

Whirlpool FreshCare+ FFB7458BVEE este o mașina de spălat rufe standard cu încărcare frontală. Capacitatea sa de 7 kg este ideală pentru a satisface nevoile unei familii de mărime medie.

Whirlpool FreshCare+ FFB7458BVEE usa deschisa

Motorul de tip Inverter este durabil, are o rezistență mare uzură și un consum redus de curent.

Ca și programe de spălare, are un număr de 14 dintre care se poate alege pentru diferite tipuri de articole și țesături.. Are  program special pentru bumbac, lână sau delicate. Mai puteți opta pentru unul din programele pentru articole sintetice, mixte, articole sport,  pilote sau Eco 40-60. Programul rapid 30 este și el disponibil, precum și spălarea rufelor  fără stoarcere.

Durata celui mai mic program este de 30 minute, iar durata programului ECO este de 3 ore și 25 de minute.

Viteza de centrifugare este de până la 1400 rpm și asigură un nivel de stoarcere foarte bun al rufelor.

Whirlpool FreshCare+ FFB7458BVEE panou

Consumul de curent pentru mașina de spălat rufe Whirlpool FreshCare+ FFB7458BVEE este de  52 kWh la 100 cicluri de spălare și aparține clasei energetice B.

Nivelul de zgomot produs în timpul stoarcerii poate ajunge până la 78 dB, poate deranja destul de mult, mai ales pe timp de noapte.

Funcții și tehnologii

Whirlpool FreshCare+ FFB7458BVEE este un model clasic de mașină de spălat rufe, cu încărcare frontală ce are incluse și câteva opțiuni utile de spălare, cum ar fi:

 • Motor Inverter: motor ce asigură o folosire de durată cu un consum mic de curent.
 • Tehnologie al-6lea Simț: mașina are senzori incorporați care detectează greutatea rufelor și adaptează consumul de apă și energie pentru a obține rezultate excelente de fiecare dată.
 • Steam Refresh: program ce utilizează aburul la temperaturi înalte pentru a oferi prospețime rufelor și a preveni mirosurile neplăcute. Programul are o durată de doar 20 de minute.
 • FreshCare+: mașina folosește aburul și mișcările lente ale tamburului pentru netezi cutele. Rufele se mențin proaspete până la 6 ore în cuva mașinii după terminarea programului de spălare.
 • Blocare acces copii: butoanele mașinii se pot bloca în timpul funcționării pentru a fi evitată apăsarea lor accidentală.
 • Pornire întârziată: puteți seta pornirea programului de spălare cu o întârziere de până la 24 de ore.
 • Nivel murdărie: mașina detectează gradul de murdărie al hainelor și își reglează automat setările pentru a obține rufe impecabile.

Aceasta este doar una din multele masini de spalat rufe oferite de Whirlpool in Romania:

Plusuri Whirlpool FreshCare+ FFB7458BVEE

+ Tehnologie al-6lea Simț

+ Steam Refresh

+ FreshCare+

+ Motor Inverter

+ Clasa energetică B

Minusuri

– Design simplu de culoare albă

– Nivel zgomot la centrifugare 78 dB

Concluzie

Whirlpool FreshCare+ FFB7458BVEE este o mașină de spălat rufe standard, cu performanțe excelente de spălare și stoarcere a rufelor. Este un model clasic ce are incluse și câteva funcții extra de spălare, prețul fiind potrivit pentru ceea ce oferă.

Vezi pretul de azi