Samsung WD90N642O2X/LE, Masina de Spalat Rufe cu Uscator, 9 kg/5 kg, 1400 RPM, Superba si cu Tehnologie Avansata, Model Premium

Samsung WD90N642O2X LE
 • Design
  (4.9)
 • Functii si programe
  (4.9)
 • Capacitate
  (4.7)
 • Pret
  (4.5)
4.8

Review pe scurt

Daca va doriti o masina de spalat rufe de top, Samsung WD90N642O2X/LE este cu siguranta o alegere foarte buna, un produs Premium care exceleaza in fiecare privinta, chiar si cand vine vorba de pretul sau.

Vezi pretul de azi Altex

Pentru utilizatorii ce sunt in cautarea unui aparat electrocasnic de top, ce ofera performante maxime, tehnologia cea mai avansata, dar si numele unui producator important in spate, produsele celor de la Samsung sunt mai intotdeauna printre primele ce trebuiesc luate in seama. Cand vine vorba de masini de spalat rufe cu uscator inclus, una din variantele de top propuse de acestia este modelul Samsung WD90N642O2X/LE, iar astazi vom discuta despre specificatiile si plusurile/minusurile acesteia.

Samsung WD90N642O2XLE 2Samsung WD90N642O2X/LE este in primul rand o masina de spalat rufe, si isi va face treaba foarte bine acolo, modelul avand 1400 RPM la centrifugare, o capacitate buna de 9 kg rufe, impreuna cu mai multe tehnologii ce le vom discuta mai jos. Are program rapid, de doar 1 5 minute, impreuna cu multe alte programe de spalare (14 in total).

In momentul in care se termina ciclul de spalare, masina poate continua cu cel de uscare, daca doriti acest lucru. Capacitatea in acest mod este de doar 5 kg de rufe, deci fie a-ti avut mai putine haine in interior din start, fie va trebuie sa scoateti o parte din cele spalate. Puteti sa porniti un nou ciclu de uscare pentru restul hainelor, sau puteti sa le uscati intinzandu-le la soare, daca nu sunt urgente.

Calitatea constructiei unui aparat electrocasnic Samsung este foarte inalta, iar acest lucru este vizibil aici. Este si o masina de spalat cu un design deosebit, culoare de tip Inox, aratand modern si la locul ei in orice casa. Este un aparat electrocasnic cu pret destul de mare, deci nu se potriveste chiar oricarui buget.

Samsung WD90N642O2X/LE are dimensiuni usor peste medie, cel putin cand vine vorba de adancimea sa, de 69 cm. Latimea este de 60 cm, iar inaltimea de 85 cm.

Plusurile masinii de spalat rufe cu uscator Samsung WD90N642O2X/LE

+ Spala si usuca, totul intr-o singura masina: un singur aparat electrocasnic, ce le face pe amandoua, si foarte bine.

Samsung WD90N642O2XLE+ Clasa energetica A (de la G la A): este clasa cea mai eficienta energetic in acest caz.

+ Centrifugare excelenta, 1400 RPM: masina va face o treaba foarte buna la stoarcerea rufelor, viteza maxima atinsa fiind de 1400 RPM.

+ Design superb: o masina moderna, cu touch screen, o culoare foarte frumoasa (Inox inchis), Samsung WD90N642O2X/LE este un model ce va arata bine oriunde.

+ 14 programe, va ofera multe optiuni: alegeti orice program aveti nevoie, din multele optiuni incluse, in functie de ce fel de rufe spalati, de cat de grabiti sunteti, sau cat sunt de murdare.

+ Tehnologia QuickDrive, timp de spalare redus cu pana la 50%: tamburul si miscarea sa unica vor reduce timpul de spalare, dar si consumul de energie (pana la 20%).

+ Model controlat prin aplicatia de telefon mobil: pentru cei ce vor aceasta optiune foarte moderna, ea este disponibila la Samsung WD90N642O2X/LE (aplicatia Q-Rator)

+ Celelalte tehnologii avansate incluse: de la AddWash (igienizarea si eliminarea mirosurilor), la Eco Bubble (curatare buna la temperaturi mici, folosind bule de detergent) sau Hygiene Steam (distruge 99% din bacterii, cu aburi).

Minusuri

Pretul ridicat: este o problema comuna tuturor modelelor de top. Acestea costa mai mult sa fie cosntruite, au si tehnologie mai avansata, functii smart si conectivitate Wifi, astfel incat este de inteles.

– Capacitatea mai mica de uscare: este o problema pentru mai toate masinile de spalat cu uscator inclus, faptul ca trebuie sa scoateti o parte din rufele spalate cand treceti la modul de uscare.

Concluzia

Daca va doriti o masina de spalat rufe de top, Samsung WD90N642O2X/LE este cu siguranta o alegere foarte buna, un produs Premium care exceleaza in fiecare privinta, chiar si cand vine vorba de pretul sau.

Vezi pretul de azi Altex
Manual de utilizare Samsung WD90N642O2X/LE