Masina de spalat rufe Heinner HWM-6010 Review

Heinner HWM-6010
 • Design
  (4)
 • Functii si programe
  (3.8)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Pret
  (4.2)
4

Review pe scurt

O masina de spalat rufe oferita de una din marcile mai accesibile de pe piata, HWM-6010 ofera o capacitate buna, un numar decent de rotatii pe minut, eficienta energetica OK si un pret bun pentru clasa in care se afla.

detaliiprodus1

Este anotimpul reducerilor si ar fi pacat sa nu beneficiezi din plin de el, mai ales daca pe lista ta de cumparaturi se numara obiecte importante pentru locuinta precum electrocasnicele. Astazi iti prezentam o masina de spalat la un pret foarte bun si cu dotari atractive. Este vorba despre modelul Heinner HWM-6010.

Inca de la inceput merita mentionat faptul ca modelul are control electronic si panoul de control in limba romana, asa ca iti va fi extrem de usor sa te familiarizezi cu el rapid. Alte avantaje ale masinii sunt existenta unui ecran LCD care ajuta la setarea mai usoara a acestuia si afiseaza stadiul programului de spalare, existenta unei serii de tehnologii avansate si nu in ultimul rand consumul redus.

Caracteristici

heinner-hwm-6010Designul atrage mai ales prin faptul ca este perfect alb, avand un aspect elegant. Carcasa este alcatuita dintr-un plastic de calitate, astfel incat aspectul general inspira pe langa eleganta si durabilitate. Panoul de control este prevazut cu un buton rotativ, iar programarea se face si prin intermediul ecranului LCD. Hubloul este destul de mare, permitand incarcarea usoara cu haine. Cuva este din inox, iar tamburul din polipropilenă. Masina ocupa un spatiu de 85 x 59.5 x 47 cm si se incadreaza astfel atat in baie, cat si in bucatarie. La un ciclu de spalare pot fi incarcate pana la 6 kg de haine, o cantitate satisfacatoare pentru o familie.

La nivelul dotarilor remarcam faptul ca avem de-a face cu un model puternic, cu o viteza de centrifugare de 1000 rpm. Acesta este dotat cu sisteme de reglare electronica a balansului, de setare a temperaturii si a vitezei de centrifugare. Modelul dispune si de o tehnologie speciala de detectare a spumei, putand astfel evita surplusul si ajutand pe termen lung la economisire.

Masina ofera 8 programe de spalare si permite si programarea intarziata. Printre programe se numara unul rapid care termina un ciclu in doar 15 minute. Programul este recomandat pentru haine putin murdare care trebuie spalate intr-un timp foarte scurt. Dintre programe se mai remarca cel pentru bumbac, cel eco, cel pentru sintetice, cel pentru lana, dar si cele pentru centrifugare sau autocuratare.

Modelul mai ofera o functie de protectie impotriva copiilor, care blocheaza panoul de control si hubloul si reuseste astfel sa tina in siguranta copiii si sa evite riscul de inundatii.

In ceea ce priveste consumul de energie, modelul se incadreaza in clasa de eficienta energetica A+ avand prin urmare un consum redus. Aparatul are o putere de 2100 W.

In ciuda puterii mari, masina pastreaza un nivel scazut de zgomot, nederanjand astfel atunci cand se afla in functiune nici macar la centrifugare. Nivelul de zgomot la spalare este de 62 dB, iar cel la centrifugare este de 75 dB.

Este de apreciat faptul ca modelul are o garantie de 3 ani, asa ca nu ai de ce sa iti faci probleme in aceasta perioada.

Masina de spalat rufe Heinner HWM-6010 are un pret de 1000 de lei care poate diferi insa, in functie de magazin.

detaliiprodus1