Review: Whirlpool W84TE 72XAQUA2, Frigider de 574 l, Dual No Frost, Al 6-lea Simț, Dispenser Apă, Fresh Box+, Fast Cooling, Clasa E – Pareri

Whirlpool W84TE 72XAQUA2, Frigider de 574 l, Dual No Frost, Al 6-lea Simț, Dispenser Apă, Fresh Box+, Fast Cooling, Clasa E
Whirlpool W84TE 72XAQUA2

Product Name: W84TE 72XAQUA2

Product Description: Whirlpool W84TE 72XAQUA2 este un model de frigider cu două uși cu o capacitate totală de 547 litri. Frigiderul este încadrat la la clasa E ca și consum de energie, are tehnologie al 6-lea simț, sistem de răcire Dual No Frost, dozator de apă integrat cu filtru și sistem electronic de control.

Brand: Whirlpool

 • Design
  (4.6)
 • Tehnologie si functii
  (4.1)
 • Eficienta energetica
  (3.4)
 • Pret
  (4.1)
4.1

Review pe scurt

Whirlpool W84TE 72XAQUA2 este un frigider cu o capacitate mare de stocare a alimentelor și foarte bine compartimentat. Este un model cu un consum decent de curent ce va păstra alimentele în cele mai bune condiții pentru perioade mari de timp.

Pros

+ Tehnologie al 6-lea Simț

+ Sistem Dual No Frost

+ Capacitate mare, 574 litri

+ Dozator apă cu filtru

+ Culoare Argintie
Vezi pretul de azi

Cons

– Clasa energetică E

– Nivel de zgomot 44 dB

Un model care ofera la fel de mult spatiu in interior ca un side by side, frigiderul Whirlpool W84TE 72XAQUA2 va ocupa mult loc, dar capacitatea enorma si tehnologiile incluse il fac interesant pentru cei ce au o familie mare.

Whirlpool W84TE 72XAQUA2
Vezi mai multe poze

Whirlpool W84TE 72XAQUA2 este un model de frigider cu două uși cu o capacitate totală de 547 litri. Frigiderul este încadrat la la clasa E ca și consum de energie, are tehnologie al 6-lea simț, sistem de răcire Dual No Frost, dozator de apă integrat cu filtru și sistem electronic de control.

Designul frigiderului este unul simplu dar totuși modern, de culoarea argintie ce se potrivește cu ușurință în orice tip de bucătărie.

Whirlpool W84TE 72XAQUA2 este un model masiv ce va ocupa destul de mult spațiu la sol. Frigiderul are o înălțime de 186 cm, lățime de 84 cm și o adâncime de 75 cm.

Specificații frigider cu două uși Whirlpool W84TE 72XAQUA2 – Păreri

Frigiderul Whirlpool W84TE 72XAQUA2 este un model cu două uşi ce are o capacitate totală de 574 litri, cu partea de răcire jos și congelatorul în partea de sus.

Whirlpool W84TE 72XAQUA2 Usa deschisa

Este un model de dimensiuni mari cu o capacitate mare de stocare a alimentelor, fiind un frigider potrivit familiilor cu mai mulți membrii sau celor ce nu vor să meargă prea des la cumpărături.

Partea de răcire este cea mai mare, are 445 litri și este formată din 3 rafturi din sticlă transparentă securizată, un compartiment cu separator pentru fructe şi legume și un compartiment Fresh Box 0º pentru carne sau pește proaspăt.

Pe ușa frigiderului se află 6 rafturi de dimensiuni diferite, cel de jos fiind ideal pentru depozitarea sticlelor, iar cele de sus pentru alimente de mici dimensiuni.

Congelatorul este poziționat în partea de sus a aparatului și are o capacitate de 142 litri.   Compartimentul de congelare are un raft în zona principală și un spațiu special pentru gheață cu Ice Twist. Pe ușa congelatorului mai sunt două rafturi din plastic transparent pentru a depozita diferite alimente mai mici.

Aparatul are o putere de congelare de 11 kg în 24 de ore și un grad de izolare destul de bun ce oferă o autonomie de până la 12 ore fără curent.

Frigiderul Whirlpool W84TE 72XAQUA2 are un consum mediu anual estimat la 296 kWh și este încadrat la clasa energetică E. Ca și nivel de zgomot, este un model destul de gălăgios ce poate ajunge până la 44 dB, fiind încadrat la clasa D.

Whirlpool W84TE 72XAQUA2 eficienta

Funcții și tehnologii

Frigiderul Whirlpool W84TE 72XAQUA2 este un model ce are incluse câteva funcții extrem de utile, cum ar fi:

 • Tehnologie al 6-lea Simț: tehnologie de monitorizare și reglare la nevoie a temperaturii interioare.
 • Dual No Frost: sisteme individuale de răcire pentru cele două compartimente ce asigură temperatura și umiditatea ideală fără a forma gheață.
 • Fresh Box+: sertar special pentru depozitarea de fructe și legume proaspete cu glisor de control al umidității.
 • Fast Cooling: senzori incorporați de reglează în mod automat temperatura asigurând un consum redus de energie.
 • Fresh Box 0º: cutie specială pentru brânzeturi sau preparate din carne unde temperatura de păstrare este de 0º.
 • Iluminare LED: compartimentul de răcire are iluminare LED pentru o vizibilitate mai bună a produselor stocate.
 • Activ 0º: spațiu de depozitare ideal pentru carne proaspătă sau pește ce menține o temperatură constantă, fără fluctuații.
 • Sistem de control electronic: sistem prin care se asigură o setare corectă a temperaturii din cele două compartimente, simplu și ușor.
 • Dozator de apă cu filtru: dozatorul de apă integrat în ușa frigiderului are sistem de filtrare a apei.

Whirlpool W84TE 72XAQUA2 apa

 • Space Management: spațiul interior flexibil ce vă oferă posibilitatea de a depozita o cantitate mare de alimente și băuturi.

Aruncati o privire si la combinele frigorifice Whirlpool, dar si la alte frigorifice discutate in trecut:

Plusuri Whirlpool W84TE 72XAQUA2

+ Tehnologie al 6-lea Simț

+ Sistem Dual No Frost

+ Capacitate mare, 574 litri

+ Dozator apă cu filtru

+ Culoare Argintie

Minusuri

– Clasa energetică E

– Nivel de zgomot 44 dB

Concluzie

Whirlpool W84TE 72XAQUA2 este un frigider cu o capacitate mare de stocare a alimentelor și foarte bine compartimentat. Este un model cu un consum decent de curent ce va păstra alimentele în cele mai bune condiții pentru perioade mari de timp.

Vezi pretul de azi