Black Friday continua!

Promotiile de Black Friday sunt inca disponibile la multe magazine, unele trecand deja la promotii noi. Nu ratati weekendul cu reducerile cele mai multe din an! Lista mai jos!

Crazy Sale la eMAG! - Reducerile excelente continua, produse noi incluse!

ยป Black Weekend la FashionDays - Reducerile de pana la 80% continua!
ยป Black Friday Extended la Elefant.ro - Reduceri de pana la 90%!
ยป Altex Black Friday - Reducerile continua!
ยป Black Weekend de Gaming la PC Garage Reduceri in toate categoriile!
ยป Evomag โ€“ Reduceri de pana la 86%, inca disponibile!

Heinner HSBS-M510NFDX+, Frigider Side by Side de 510 L, A+ si Full No Frost, Mare, Modern si Ieftin

Heinner HSBS-M510NFDX+
 • Design
  (4.8)
 • Capacitate
  (4.3)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Pret
  (5)
4.5

Review pe scurt

Heinner HSBS-M510NFDX+ este unul din cele mai ieftine frigidere side-by-side, dar in acelasi timp are o capacitate destul de mare, tehnologia Full No Frost, un design deosebit, touch screen, deci sunt destule argumente pentru a fi considerat un model cu un raport calitate/pret excelent.

Vezi pret

In general, cand ne gandim la un frigider side-by-side, ne asteptam sa gasim un monstru de aparat frigorific, cu un design deosebit, dar cu un pret ce porneste de la 1,000 de euro in sus. Heinner HSBS-M510NFDX+ este genul de side by side care te va surprinde placut, un model cu un pret doar la jumatate din cat v-ati astepta, cu un design deosebit, cu tehnologia cea mai avansata si sistem Full No Frost, impreuna cu o capacitate de pana la doua ori mai mare decat cea a unui model obisnuit.

NU RATATI! Ofertele zilei!

ยป eMAG Crazy Sale!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri excelente la produse din toate categoriile! Nu ratati ocazia!
ยป Magazinul lui Mos Craciun s-a deschis!
Aceasta este o campanie promotionala de la Emag, ce ofera reduceri excelente la produse foarte populare in perioada Craciunului, de la decoratiuni, la jucarii, carti si alte cadouri! Nu ratati ocazia!

Frigider side by side Heinner HSBS-M510NFDX
Frigider side by side Heinner HSBS-M510NFDX

Heinner HSBS-M510NFDX+ este un frigider side-by-side cu un volum net total de 510 litri. Aproximativ doua treimi din acest spatiu, adica 335 litri, sunt rezervati pentru compartimentul frigiderului. Restul, de 175 litri, se vor gasi in cele doua compartimente din frigider. Ambele zone beneficiaza de un sistem de dezghetare automat, aparatul fiind de tip Full No Frost.

In rest, acest aparat are clasa energetica A+, acesta fiind singurul punct in minus mai important.

Ca si design/constructie, avem un aparat frumos, de culoare tip Antracit, dotat cu display touch screen. Dimensiunile sunt de 178.8 cm inaltime, 89.5 cm latime si 74.5 cm adancime, deci va avea nevoie de ceva mai mult spatiu decat un aparat frigorific normal.

Plusurile frigiderului side-by-side Heinner HSBS-M510NFDX+

Heinner HSBS-M510NFDX side by side deschis+ Capacitate mare, 510 l: are un volum net mare, ca orice model side by side, fiind potrivit pentru familii medii/mari.

+ Design superb: culoarea de tip Antracit si prezenta acelui display pe usa congelatorului il ajuta sa iasa in evidenta.

+ Sistem Full No Frost: dezghetare automata atat pentru frigider cat si pentru congelator.

+ Pretul foarte mic: este un produs foarte accesibil, avand in vedere ca este un side-by-side, si totusi beneficiaza de unele optiuni foarte interesante. Raport calitate/pret impresionant.

+ Display touch screen: unul din elementele surprinzatoare, avand in vedere pretul foarte mic.

+ Functii Super Racire si Super Congelare: disponibile pentru frigider si pentru congelator.

+ Mod vacanta: pentru a economisi energie cat timp sunteti plecati de acasa.

+ Alte functii: optiuni de semanalare audio pentru usa deschisa sau blocarea accesului copiilor.

Minusuri

– Clasa A+: consumul nu este unul foarte bun, dar veti economisi mult la achizitia aparatului.

Concluzia

Heinner HSBS-M510NFDX+ este unul din cele mai ieftine frigidere side-by-side, dar in acelasi timp are o capacitate destul de mare, tehnologia Full No Frost, un design deosebit, touch screen, deci sunt destule argumente pentru a fi considerat un model cu un raport calitate/pret excelent.

Vezi pret

Google Analytics Alternative