Combina Frigorifica Miele KFN 29162 D WS Series 120, No Frost, De 338 L si Clasa Energetica A++, Calitate Germana

Miele KFN 29162 D
 • Design
  (4)
 • Capacitate
  (4.2)
 • Eficienta Energetica
  (4.5)
 • Pret
  (3.7)
4.1

Review pe scurt

Miele KFN 29162 D nu este un aparat ieftin, dar aceasta combina frigorifica este o alegere excelenta pentru cei ce vor genul de calitate spre care aspira cei din vestul Europei. Brandul este unul foarte apreciat acolo, si pe buna dreptate, dar pretul este destul de ridicat pentru Romania.

Vezi pret

Achizitia unei combine frigorifice moderne, atunci cand dispunem si de un buget ceva mai generos, ne da posibilitatea de a ne uita si in curtea producatorilor din vestul Europei, cei ce sunt apreciati pentru calitatea produselor lor, dar care in general vor veni si cu un pret ceva mai mare. Miele KFN 29162 D este acel gen de produs, o combina frigorifica de calitate germana, cu tehnologie suficient de avansata, un consum redus de curent electric, dar si cu un pret peste medie.

Miele KFN 29162 D wsMiele KFN 29162 D este o combina frigorifica ce are o capacitate totala de 338 litri, una destul de buna pentru un aparat frigorific de acest tip. Cele doua compartimente sunt de 243 l (frigiderul) si 95 l (congelatorul). Ambele sunt suficient de mari pentru a acoperi nevoile de stocare ale unei familii medii din Romania. Modelul este unul din clasa A++, deci consumul de energie este bun, iar tehnologia NoFrost este disponibila si ea, printre altele (DynaCool, VarioRoom, DuplexCool, ComfortClean).

Inainte de achizitia oricarei combine frigorifice Miele, sau a unui aparat electrocasnic mare in general, se recomanda o atentie sporita la dimensiunile sale, pentru ca trebuie sa va asigurati ca va incapea in spatiul pe care il aveti disponibil in bucatarie. In cazul lui Miele KFN 29162 D, avem un model cu o latime de 60 cm, adancime de 65.7 cm si inaltime de 201.1 cm. Lungimea cablului, de 2.4 m, este suficient de mare incat sa va permita amplasarea aparatului chiar si la o distanta un pic mai mare de priza.

Plusurile combinei Miele KFN 29162 D WS Series 120

Combina Miele KFN 29162 D ws deschisa+ Calitatea germana si marca Miele: un brand apreciat si gasit in bucatariile celor mai pretentiosi europeni, Miele ofera combine frigorifice si alte aparate electrocasnice excelente, iar Miele KFN 29162 D este printre acestea.

+ Capacitatea buna, de 338 litri: ca orice combina frigorifica decenta, are o capacitate de stocare suficient de mare incat sa isi faca treaba bine, mai ales pentru o familie de marime medie (3-4 persoane).

+ Clasa energetica A++, consum mic: producatorul estimeaza un consum de 250 kWh pe an, ceea ce inseamna ca nu veti plati mai mult de 15 lei pe luna pe factura de curent, pentru acest aparat.

+ Sistemul de racire NoFrost: o tehnologie din ce in ce mai des intalnita la aparatele moderne, nu va permite formarea de gheata in interior, intretinerea aparatului fiind mult mai usoara.

+ Izolatie foarte buna, autonomie de 26 ore: in eventualitatea in care pica curentul, alimentele stau in siguranta in interior, pentru mai mult de o zi.

+ Racire dinamica (DynaCool): conditiile de depozitate si umiditatea sunt controlate, temperatura fiind uniforma in interior.

+ Rafturi lavabile in masina de spalat: rafturile de tip ComfortClean fac foarte usoara curatarea.

+ Super Racire si Super Congelare: functii ce permit alimentelor noi sa ajunga la temperatura perfecta de stocare intr-o perioada mai scurta.

Minusuri

– Pretul: este mai intotdeauna elementul problema la aparatele electrocasnice oferite de catre cei de la Miele, dar calitatea produsului in general merita investitia.

Concluzia

Miele KFN 29162 D nu este un aparat ieftin, dar aceasta combina frigorifica este o alegere excelenta pentru cei ce vor genul de calitate spre care aspira cei din vestul Europei. Brandul este unul foarte apreciat acolo, si pe buna dreptate, dar pretul este destul de ridicat pentru Romania. Va recomand si modele mai noi, precum Miele KFN 4795 CD.

Vezi pret