Review: Beko B5RDNE504LDM, Frigider de 477 l, No Frost, HarvestFresh, Slim Tank Water Dispenser, Clasa E – Pareri

Review: Beko B5RDNE504LDM, Frigider de 477 l, No Frost, HarvestFresh, Slim Tank Water Dispenser, Clasa E
Beko B5RDNE504LDM

Product Name: B5RDNE504LDM

Product Description: Beko B5RDNE504LDM este un frigider cu două uși ce are un volum net de 477 litri. Aparatul este încadrat la clasa energetică E, are sistem de dezghețare automat No Frost, dozator de apă încorporat, iluminare LED, funcție de congelare rapidă și tehnologie AeroFlow.

Brand: Beko

 • Design
  (4.3)
 • Tehnologie si funtii
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (3.4)
 • Pret
  (4.2)
4.1

Review pe scurt

Beko B5RDNE504LDM este un model de frigider cu două uși ce are o capacitate foarte bună de stocare a alimentelor și foarte multe tehnologii avansate de păstrare a acestora în cele mai bune condiții. Prețul de achiziție este cam mare, dar merită efortul, fiind un aparat ce va fi folosit o perioadă foarte lungă de timp.

Pros

+ Sistem de dezghețare No Frost

+ Panou de control cu touch

+ Multe tehnologii de păstrare a alimentelor proaspete

+ Culoare tip Inox

+ Dozator de apă

+ Capacitate mare, 477 litri
Vezi pretul de azi

Cons

– Clasa energetică E

– Preț mare

Cei ce au nevoie de un aparat frigorific de mari dimensiuni se orienteaza de multe ori spre combine sau side by side-uri. Exista totusi si frigidere cu doua usi cu capacitate mare, iar un exemplu este Beko B5RDNE504LDM.

Beko B5RDNE504LDM
Vezi mai multe poze

Beko B5RDNE504LDM este un frigider cu două uși ce are un volum net de 477 litri. Aparatul este încadrat la clasa energetică E, are sistem de dezghețare automat No Frost, dozator de apă încorporat, iluminare LED, funcție de congelare rapidă și tehnologie AeroFlow.

Are un aspect modern, de culoare tip Inox ce va atrage imediat priviri.

Beko B5RDNE504LDM este un model masiv, ce are nevoie de mult spațiu. Are o înălțime de 186.5 cm, lățime de 70 cm şi o adâncime de 74.6 cm. Greutatea totală a frigiderului este de 87.9 kg, de luat în vedere, deoarece veți avea nevoie de ajutor la transport.

Specificații frigider cu două uși Beko B5RDNE504LDM – Păreri

Beko B5RDNE504LDM este un model de frigider cu două uşi ce are o capacitate impresionantă de stocare de 477 litri, ideal pentru familiile mai mari.

Beko B5RDNE504LDM usa deschisa

Zona de răcire se află în partea de jos a aparatului, are o volum de 354 litrei și este format din 4 rafturi din sticlă securizată și 2 compartimente pentru alimente proaspete.

Compartimentul pentru fructe și legume proaspete are sistem de control al umidității prin care condensarea și variațiile de temperatură sunt reduse la minim, prelungind astfel cu până la de 3 ori durata de prospețime a alimentelor depozitate.

Pe ușa frigiderului mai găsim 5 rafturi de diferite dimensiuni ideale pentru depozitarea de sticle sau alimente mai mici. Tot aici se află și rezervorul pentru dozatorul de apă incorporabil.

Congelatorul se găsește în partea de sus și are o capacitate de 123 litri, având un compartiment cu un singur raft. Pe ușa congelatorului se găsesc 2 rafturi fixe, ideale pentru depozitarea alimentelor de mici dimensiuni.

Aparatul are o putere de congelare de  5.6 kg în 24 de ore şi o autonomie de până la 15 ore fără curent.

Beko B5RDNE504LDM are clasa energetică E după noile standarde şi un consum anual de aproximativ 274 kWh. Ca şi nivel de zgomot frigiderul poate ajunge până la 38 dB, fiind încadrat la clasa C.

Beko B5RDNE504LDM eficienta

Funcții și tehnologii

Beko B5RDNE504LDM are multe funcții extra ce merită menționate, cum ar fi:

HarvestFresh™: tehnologie inovatoare ce imită lumina solară în interiorul compartimentelor pentru a păstra vitaminele din fructe și legume pentru cât mai mult timp.

Everfresh+®: compartimentul pentru legume și fructe proaspete permite un control atent al umidității pentru a oferi o perioadă cât mai mare de prospețime a acestora.

AeroFlow™: temperatura din interiorul frigiderului este uniform distribuită și fluctuațiile acesteia sunt reduse la minim pentru a păstra alimentele în cele mai bune condiții.

Beko B5RDNE504LDM aero flow

Sistem de răcire No Frost: sistem de răcire care împiedică formarea gheții și menține o temperatură interioară constantă, fără fluctuații.

Cooling Fan: ventilator ce distribuie uniform aerul rece în zona de răcire.

Display cu touch control: setarea temperaturilor interioare se face individual prin intermediul panoului de control cu touch, precum și programarea modului de funcționare dorit.

Rafturi Safety Glass: rafturile din sticlă securizată pot menține o greutate de până la 25 kg.

Funcție congelare rapidă: funcție ce grăbește congelarea alimentelor pentru a păstra cât mai mult din aromă și valorile nutritive ale acestora.

Avertizare ușă: dacă ușa frigiderului rămâne deschisă mai mult de 1 minut acesta va emite un semnal sonor de avertizare.

Avertizare luminoasă: dacă temperatura interioară a frigiderului nu este corespunzătoare frigiderul va emite o avertizare luminoasă.

Slim tank water dispenser: dozator de apă incorporat în ușa frigiderului.

Iluminare LED: zona de răcire este iluminată pentru o mai bună vizibilitate a alimentelor din interior.

Mod vacanță: aparatul poate fi setat să funcționeze cu un consum minin de energie, pentru perioada când sunteți plecați.

Aveti ca alternativa si combinele frigorifice Beko, dar si frigidere clasice precum:

Plusuri Beko B5RDNE504LDM

+ Sistem de dezghețare No Frost

+ Panou de control cu touch

+ Multe tehnologii de păstrare a alimentelor proaspete

+ Culoare tip Inox

+ Dozator de apă

+ Capacitate mare, 477 litri

Minusuri

– Clasa energetică E

– Preț mare

Concluzie

Beko B5RDNE504LDM este un model de frigider cu două uși ce are o capacitate foarte bună de stocare a alimentelor și foarte multe tehnologii avansate de păstrare a acestora în cele mai bune condiții. Prețul de achiziție este cam mare, dar merită efortul, fiind un aparat ce va fi folosit o perioadă foarte lungă de timp.

Vezi pretul de azi