Review: Dyson PH04, Purificator de Aer si Umidificator, Cool Formaldehida, WiFi, Bluetooth, 10 Viteze, HEPA H13, Dyson Link, Argintiu – Pareri

Dyson PH04, Purificator de Aer si Umidificator, Cool Formaldehida, WiFi, Bluetooth, 10 Viteze, HEPA H13, Dyson Link, Argintiu
Dyson PH04

Product Name: PH04

Product Description: Dyson PH04 este un purificator de aer cu functie de umidificare inclusa. Are filtru HEPA H13, poate elimina si formaldehida din aer prin functia special inclusa, si puteti regla puterea sa prin cele 10 trepte de viteza. Modelul este controlat prin aplicatia Dyson Link sau cu telecomanda magnetica. Are atat WiFi cat si Bluetooth. Este recomandat pentru incaperi de pana la 81 mp. Fluxul de aer este de 329 l/h.

Brand: Dyson

 • Filtrare
  (4.8)
 • Functii
  (4.8)
 • Putere
  (4.7)
 • Pret
  (3.8)
4.5

Review pe scurt

Magia lui Dyson este că combină purificarea, umidificarea și răcirea într-un singur pachet frumos. Dyson PH04 este un aparat scump, dar umidificatorul său este mult mai curat și mai ușor de utilizat decât cel al concurenței, încât merită. Mai ales dacă sunteți pe piață in cautarea unui purificator cu umidificator inclus. Adaugati si functia de eliminare a formaldehidei, si va fi una din cele mai bune optiuni disponibile pentru cei ce si-o doresc.

Pros

+ Filtrarea foarte eficienta prin HEPA H13;

+ Distruge formaldehida printr-un filtru catalitic;

+ 10 viteze si mai multe moduri dintre care puteti alege;

+ Control vocal sau prin telecomanda;

+ Umidificare inclusa, pana la 36 ore;

+ 3 senzori inclusi, pentru monitorizarea aerului;

+ Poate si racori pe timpul verii;

+ Filtrul usor de schimbat.
Vezi pretul de azi

Cons

– Pretul este unul mult peste medie.

Respiri aerul dintr-un castel bântuit de fantome sau ai impresia că locuiești în deșert? Poate că ar trebui să-ți cumperi un purificator de aer cu umidificator inclus! Nu numai că îți poate curăța aerul de particule nocive, dar îți poate face casa mai plăcută cu un nivel de umidificare ideal. Așa că scapa de alergii și de pielea uscată și adu-ți în casă un purificator de aer cu umidificator, precum Dyson PH04. Îți promitem că vei respira ușurat și vei simți o diferență ca între noapte și zi!

Dyson PH04
Vezi mai multe poze

Să-ți faci casa ermetică nu este o soluție (te-ai sufoca), dar poți cumpăra aparate care purifică și umidifică aerul din interior. Sau, pentru a economisi spațiu, unul care le face pe amândouă, precum noul Dyson PH04. Aerul murdar și murdar este aspirat de la 360 de grade în jurul bazei acestui aparat, iar aerul curat este împins prin inel pentru a circula în toată casa ta.

Dyson PH04 este un purificator de aer cu functie de umidificare inclusa. Are filtru HEPA H13, poate elimina si formaldehida din aer prin functia special inclusa, si puteti regla puterea sa prin cele 10 trepte de viteza. Modelul este controlat prin aplicatia Dyson Link sau cu telecomanda magnetica. Are atat WiFi cat si Bluetooth. Este recomandat pentru incaperi de pana la 81 mp. Fluxul de aer este de 329 l/h.

Dyson PH04, Un Purificator Avansat

Există o mulțime de aer rău în jurul nostru. Zonele cu scurgeri dintr-o clădire, combinate cu diferențele de presiune a aerului din exterior și din interior, înseamnă că compușii organici volatili (cum ar fi cei proveniți din combustibilul ars și din incendiile de pădure), dioxidul de carbon și particulele de alergeni își fac în mod constant loc în casa dumneavoastră. Chiar și lucrurile pe care le aduceți în casă otrăvesc aerul; materialele plastice din interior, mobilierul, vopseaua și parchetul emană vapori nocivi.

Dyson PH04 efect

La fel ca o mulțime de purificatoare, noul Dyson folosește filtre HEPA pentru a reține 99,97% din acești compusi, viruși, alergeni și alte particule de până la 0,3 microni – și își face treaba bine. Aceasta este si versiunea care filtrează formaldehida, si merita banutii in plus ceruti pentru aceasta functie.

Unul dintre lucrurile care fac ca Dyson PH04 să se distingă de restul gamei Dyson este faptul că nu se rotește la bază pentru a face să circule aerul. Greutatea apei care se mișcă înainte și înapoi ar solicita prea mult motoarele aparatului. În schimb, cele două duze plate care expulzează aerul se rotesc la un unghi de 45 sau 90 de grade, sau puteți utiliza modul Breeze pentru a le face să oscileze în ritmuri diferite pentru a simula vântul natural. Dacă nu doriți să simțiți această explozie rece pe față, puteți inversa suflul astfel încât să iasă prin spate. De asemenea, îl poți controla cu Siri și Alexa!

Dyson PH04 top view

După cum probabil ți-ai dat seama din denumire, nici acest model nu are opțiune de încălzire. Inginerii Dyson mi-au spus că ar încălzi doar apa din rezervorul umidificatorului și ar cauza probleme.

Functia de Umidificare

Apropo de umidificare, există o mare probabilitate ca locuința ta să aibă mai puțină umiditate decât deșertul Sahara. Umiditatea în cel mai mare deșert din lume se situează în medie în jur de 25 la sută, iar o casă cu o bună etanșare la intemperii poate ajunge până la 10 – 15 la sută (în funcție de sezon). De aceea, aveți pielea uscată și ar putea contribui la îmbolnăvirea dumneavoastră.

Dyson PH04 telecomanda

Acest nou Dyson calculează cel mai bun nivel de umiditate din interior bazându-se pe datele meteo locale, pe care le citește prin intermediul aplicației Dyson Link. Atunci când locuința este umidificată la aceste niveluri recomandate, puteți coborî termostatul pentru a economisi la încălzire, deoarece aceeași temperatură se va simți mai caldă atunci când aerul este mai umed. Pielea ta se va simți mai bine, tu te vei simți mai bine, iar mobila și instrumentele din lemn nu se vor usca și nu se vor crăpa la fel de des.

Cum funcționează? Umidificatoarele evaporative precum Dyson se bazează, de obicei, pe înmuierea filtrelor de unică folosință în apă și pe lăsarea lor – stați puțin – să se evapore în încăpere. Acestea nu eliberează minerale în aer precum umidificatoarele cu ultrasunete, dar tot va trebui să cumpărați și să înlocuiți filtrele.

Deseori, este nevoie de multă muncă de întreținere pentru a menține un umidificator curat și în stare de funcționare. De exemplu, chiar dacă înlocuiți des filtrele, s-ar putea să vă confruntați cu mucegai. De asemenea, filtrele nu sunt întotdeauna ușor de obținut. Ca să nu mai vorbim de faptul că aceste aparate nu sunt de obicei ușor de curățat, mucegaiul se acumulează în țevile de apă și în rezervor; și orice ar fi în apa de la robinet cu care le umpleți, îl puneți în aerul dumneavoastră.

Dyson PH04 este diferit. Acesta acopera interiorul țevilor sale de apă cu lumină UV pentru a ucide 99,9% din bacteriile din apă înainte de a o expulza sub formă de vapori în casa dvs. Filtrele sale durează, de asemenea, mult mai mult.

Dyson PH04 auto curatare

Pe ecranul de afișare și în aplicație, puteți vedea cât timp a mai rămas până când trebuie să faceți o curățare în profunzime pentru a detartra mineralele acumulate din toate piesele care manipulează apa, de la rezervor până la conductele de apă (aproximativ 600 de ore dacă apa dvs. este dură și aproximativ 2.000 de ore dacă apa este moale).

Iar curățarea este extrem de simplă. Pentru o curățare în profunzime, mai întâi trebuie să umpleți rezervorul de apă. Partea bună este că orificiul este atât de mare încât îl puteți umple de la un robinet de cadă, iar cele trei roți mici de pe fundul rezervorului fac ușor de manevrat fără să vă aruncați cu spatele. Apoi, aruncați un pliculeț de pudră de citrice, puneți rezervorul la loc în bază și apăsați butonul de autocurățare. În cutie primiți trei plicuri de pudră de acid citric, dar puteți cumpăra orice pudră de acid citric fără marcă atunci când sunteți în oraș sau puteți folosi o altă soluție acidă, cum ar fi oțetul. Asta este tot.

Dyson susține că rezervorul său conține suficientă apă pentru 36 de ore de umidificare, iar acest lucru este în mare parte corect. Când funcționa la viteză maximă în mod constant, am ajuns aproape de 36 de ore, iar când nu trebuia să funcționeze atât de des, dura câteva zile.

Specificatii Purificator Aer Dyson PH04 – Pareri

Dyson PH04 poate asigura un flux de aer de pana la 329 l/h, iar producatorul il recomanda pentru incaperi de pana la 81 mp. In functie de cat de poluata este zona in care locuiti, sau de cat de curat vreti sa pastrati aerul in incapere, sunt cazuri in care ar fi mai potrivit pentru incaperi mici. Mai ales daca aveti alergii, puteti sa il folositi pentru incaperi mult mai mici, de maxim 30-40 mp.

Aveti 10 trepte de viteza, cu ajutorul carora veti controla puterea aparatului. Are mod de noapte pentru a fi mai silentios, dar vine si cu mod Briza sau Difuz. Cel mai bine este sa il setati pe modul Auto, iar apoi puteti sa uitati ca exista. Se va ocupa el singur de calitatea aerului din incapere, trebuie doar sa ii schimbati filtrele sau sa adaugati apa din cand in cand.

Filtrarea are si etapa cu carbune activ, deci pe langa 99.95% din particulele de pana la 0.1 microni, aparatul retine si mirosurile, dar si formaldehida. Umidificand aerul, il retrimite in incapere.

Dyson PH04 filtre

Sunt si alte exemple de purificatoare de la Dyson, daca acesta nu vi se potriveste:

Plusuri Dyson PH04

+ Filtrarea foarte eficienta prin HEPA H13;

+ Distruge formaldehida printr-un filtru catalitic;

+ 10 viteze si mai multe moduri dintre care puteti alege;

+ Control vocal sau prin telecomanda;

+ Umidificare inclusa, pana la 36 ore;

+ 3 senzori inclusi, pentru monitorizarea aerului;

+ Poate si racori pe timpul verii;

+ Filtrul usor de schimbat.

Minusuri

– Pretul este unul mult peste medie.

Concluzia

Magia lui Dyson este că combină purificarea, umidificarea și răcirea într-un singur pachet frumos. Dyson PH04 este un aparat scump, dar umidificatorul său este mult mai curat și mai ușor de utilizat decât cel al concurenței, încât merită. Mai ales dacă sunteți pe piață in cautarea unui purificator cu umidificator inclus. Adaugati si functia de eliminare a formaldehidei, si va fi una din cele mai bune optiuni disponibile pentru cei ce si-o doresc.

Vezi pretul de azi