Review: Tefal SV8054E0 Express Anti-Calc, Stație de Călcat 2800W, 6.5 bar, Jet Abur 450 g/ min, Talpă Durilium AirGlide, Rezervor 1.8 l, Auto-off – Pareri

Tefal SV8054E0 Express Anti-Calc, Stație de Călcat 2800W, 6.5 bar, Jet Abur 450 g/ min, Talpă Durilium AirGlide, Rezervor 1.8 l, Auto-off
Tefal SV8054E0

Product Name: SV8054E0

Product Description: Tefal SV8054E0 Express Anti-Calc este o stație de călcat ce vă oferă performanțe excelente la călcare. Stația are o putere de 2800 W și o presiune maximă de 6.5 bari. Poate asigura un debit de abur de 120 g/min și un jet al debitului de abur de până la 450 g/min. Rezervorul de apă de 1.8 litri este detașabil pentru a permite o umplere cât mai ușoară, talpa Durilium AirGlide oferă o alunecare perfectă și fără efort, are sistem de colectare anti-calcar, oprire automată și indicator al nivelului de apă.

Brand: Tefal

 • Design
  (4.4)
 • Putere
  (4.6)
 • Functiisi tehnologie
  (4.5)
 • Pret
  (4.6)
4.5

Review pe scurt

Stația de călcat Tefal SV8054E0 Express Anti-Calc este alegerea ideală dacă aveți multe rufe de călcat. Este un model puternic, ce poate fi folosită atât pe orizontală cât și pe verticală, iar capacitatea mare a rezervorului de apă vă oferă ședințe lungi fără întreruperi.

Pros

+ Oprire automată

+ Stație puternică, 2800W

+ Jet de abur de până la 420g/min

+ Mod ECO

+ Colector anti-calcar

+ Rezervor mare de apă, 1.8 litri

Vezi pretul de azi

Cons

– Preț mare

Unul din multele modele de statii de calcat disponibile de la acest producator, Tefal SV8054E0 este o optiune de luat in calcul de majoritatea gospodinelor.

Tefal SV8054E0
Vezi mai multe poze

Tefal SV8054E0 Express Anti-Calc este o stație de călcat ce vă oferă performanțe excelente la călcare. Stația are o putere de 2800 W și o presiune maximă de 6.5 bari. Poate asigura un debit de abur de 120 g/min și un jet al debitului de abur de până la 450 g/min. Rezervorul de apă de 1.8 litri este detașabil pentru a permite o umplere cât mai ușoară, talpa Durilium AirGlide oferă o alunecare perfectă și fără efort, are sistem de colectare anti-calcar, oprire automată și indicator al nivelului de apă.

Designul stației este unul modern, îmbinarea culorilor de alb și violet face ca acest model să iasă în evidență prin culoare.

Specificații stație de călcat Tefal SV8054E0 Express Anti-Calc – Păreri

Stația de călcat Tefal SV8054E0 Express Anti-Calc este un model performant ce are o putere de 2800 W și o presiune maximă de 6.5 bari.

Tefal SV8054E0 abur

Presiunea debitului de abur este de 120 g/min iar presiunea jetului de abur poate ajunge până la 450 g/min. Presiunea mare a debitului de abur face posibilă călcarea cu ușurinșă atât pe orizontală cât și pe verticală.

Folosirea pe verticală este ușor de utilizat datorită timpului redus de încălzire de numai 30 de secunde, fiind ideală pentru finisare de ultimă clipă.

Rezervorul de apă are o capacitate de 1.8 litri și vă oferă o utilizare fără întrerupere de până la 2 ore. Pentru a facilita umplerea rezervorului, acesta este detașabil.

Pentru un transport sigur și în siguranță, stația de călcat este prevăzută cu un sistem de blocare a fierului de baza stației.

Funcții și tehnologii

Stația de călcat Tefal SV8054E0 Express Anti-Calc este un model performant ce are incluse tehnologii avansate ce asigură o folosire îndelungată, cum ar fi:

• Oprire automată: funcție de siguranță ce oprește automat fierul când detectează inactivitate pentru o perioadă de timp prestabilită.

• Talpă Durilium AirGlide: talpa oferă o alunecare perfectă și o distribuire optimă a aburului pentru a beneficia de sesiuni de călcat fără efort.

• Mod ECO: consumul de energie va fi redus fără a afecta performanțele stației de călcat.

• No-Setting: funcție de siguranță ce oferă o combinație perfectă dintre abur și temperatură pentru a obține rezultate sigure, fără arsuri.

• Silent Pump: pompă cu un nivel scăzut de zgomot ce va face ședințele de călcat mai plăcute.

• Colector anti-calcar: calcarul este colectat în cartușul de la baza stației pentru a o proteja și a mări durata de funcționare.

Tefal SV8054E0 spate

• Sistem blocare: fierul se blochează de baza stației pentru un transport sigur și practic.

• Indicator nivel apă: rezervorul de apă are marcat nivelul maxim admis al nivelului de apă.

Alte fiare de calcat ce ar trebui luate in considerare:

Plusuri Tefal SV8054E0 Express Anti-Calc

+ Oprire automată

+ Stație puternică, 2800W

+ Jet de abur de până la 420g/min

+ Mod ECO

+ Colector anti-calcar

+ Rezervor mare de apă, 1.8 litri

Minusuri

– Preț mare

Concluzie

Stația de călcat Tefal SV8054E0 Express Anti-Calc este alegerea ideală dacă aveți multe rufe de călcat. Este un model puternic, ce poate fi folosită atât pe orizontală cât și pe verticală, iar capacitatea mare a rezervorului de apă vă oferă ședințe lungi fără întreruperi.

Vezi pretul de azi