Review: Tefal Pro Express Ultimate GV9710E0, Stație de Călcat cu Boiler de Inaltă Presiune 3000W, Jet Abur 580 g /min, 7.6 bari, Rezervor 1.2 l, Abur vertical – Pareri

Review: Tefal Pro Express Ultimate GV9710E0, Stație de Călcat cu Boiler de Inaltă Presiune 3000W, Jet Abur 580 g /min, 7.6 bari, Rezervor 1.2 l, Abur vertical
Tefal Pro Express Ultimate GV9710E0

Product Name: GV9710E0

Product Description: Tefal Pro Express Ultimate GV9710E0 este o stație de călcat puternică ce va face ca ședințele de călcat al hainelor să fie o plăcere. Stația de călcat are o putere de 3000 W și o presiune maximă de 7.6 bari. Asigură un debit de abur de 155 g/min și un debit al jetului de abur de până la 580 g/min. Capacitatea recipientului de apă de 1.2 litri este detașabilă pentru o umplere ușoară.

Brand: Tefal

 • Design
  (4.2)
 • Putere
  (4.8)
 • Functiisi tehnologie
  (4.4)
 • Pret
  (4.5)
4.5

Review pe scurt

Stația de călcat cu boiler Tefal Pro Express Ultimate GV9710E0 este un model performat cu o putere mare a jetului de abur ce permite călcarea cu ușurință a hainelor atât pe orizontală cât și pe verticală. Este ideală pentru cei care au multe rufe de călcat fiind ușor de folosit și rapidă.

Pros

+ Putere de 3000W

+ Talpă Durilium Airglide Autoclean Ultra Thin

+ Funcție Anti-calcar

+ Sistem antipicurare

+ Jet de abur puternic 580 g/min

Vezi pretul de azi

Cons

– Design destul de simplu

Unul din micile aparate electrocasnice ce ne fac viata mai usoara, statia de calcat vine in multe variante, iar cea analizata astazi se numeste Tefal Pro Express Ultimate GV9710E0.

Tefal Pro Express Ultimate GV9710E0
Vezi mai multe poze

Tefal Pro Express Ultimate GV9710E0 este o stație de călcat puternică ce va face ca ședințele de călcat al hainelor să fie o plăcere. Stația de călcat are o putere de 3000 W și o presiune maximă de 7.6 bari. Asigură un debit de abur de 155 g/min și un debit al jetului de abur de până la 580 g/min. Capacitatea recipientului de apă de 1.2 litri este detașabilă pentru o umplere ușoară.

Are talpă Durilium Airglide Autoclean Ultra Thin pentru o alunecare ușoară, sistem antipicurare, colector anti-calcar și poate fi folosită cu ușurință pentru a călca atât pe orizontală cât și pe verticală datorită aburului puternic.

Specificații Tefal Pro Express Ultimate GV9710E0 – Păreri

Tefal Pro Express Ultimate GV9710E0 este o stație de călcat de înaltă presiune cu boiler, de culoare albastru cu alb, ce permite călcarea rufelor atât în poziție orizontală cât și verticală datorită jetului puternic de abur.

Tefal Pro Express Ultimate GV9710E0 fata

Presiunea stație de călcat este de 7.6 bari și oferă un abur variabil de până la 155g/min și un jet de abur de până la 580 g/min

Capacitatea rezorvorului de apă este de 1.2 litri fiind ideal pentru ședințe lungi de călcare fără întreruperi datorită rezervorului cu încărcare continuă. Rezervorul este transparent și vă permite să observați în orice moment nivelul de apă din interior.

Stația de călcare are colector detașabil anticalcar, ce prelungește durata de viață a aparatului, reușind să colecteze până la de 10 ori mai multe particule față de alte modele similare. Golirea colectorului se face foarte ușor prin rotirea butonului, apoi se scoate colectorul și se clătește de rezidurile acumulate.

Talpa Durilium Airglide Autoclean Ultra Thin permite o alunecare ușoară pe orice tip de material, este rezistentă la zgârieturi, iar funcția de auto-curățare vă oferă posibilitatea de a folosi oricând fierul.

Sistemul antipicurare este și el disponibil, acesta transformă picăturile de apă în abur, atfel toate rufele vor fi curate, fără pete și perfect călcate.

Transportul și depozitarea stației de călcat se face ușor și simplu datorită sistemului de blocare a fierului de bază.

Funcții și tehnologii

Stația de călcat Tefal Pro Express Ultimate GV9710E0 este un model potrivit pentru sesiunile lungi de călcare, făcând din acesta o experiență plăcută. Stația are incluse și câteva opțiuni care facilitează și scurtează aceste sesiuni, cum ar fi:

• Talpă Durilium Airglide Autoclean Ultra Thin: talpa fierului oferă o experiență de neuitat alunecând cu ușurință pe orice tip de material.

• Abur vertical: aburul puternic face posibilă și călcarea pe verticală și vă ajută să îndreptați chiar și cele mai dificile cute. Ideal pentru a călca draperiile sau perdelele.

Tefal Pro Express Ultimate GV9710E0 abur

• Rezervor de apă detașabil: rezervorul de apă este detașabil pentru o umplere ușoară.

• Sistem blocare: sistem sigur ce ajută la blocarea fierului de baza stației pentru a ușura transportul.

• Colector anticalcar: stația are colector anticalcar ce ajută la prelungirea duratei de viață. Este ușor de golit, rotiți butonul, apoi goliți și clătiți recipientul.

Tefal Pro Express Ultimate GV9710E0 anticalcar

Va recomand si urmatoarele fiare si statii de calcat:

Plusuri Tefal Pro Express Ultimate GV9710E0

+ Putere de 3000W

+ Talpă Durilium Airglide Autoclean Ultra Thin

+ Funcție Anti-calcar

+ Sistem antipicurare

+ Jet de abur puternic 580 g/min

Minusuri

– Design destul de simplu

Concluzie

Stația de călcat cu boiler Tefal Pro Express Ultimate GV9710E0 este un model performat cu o putere mare a jetului de abur ce permite călcarea cu ușurință a hainelor atât pe orizontală cât și pe verticală. Este ideală pentru cei care au multe rufe de călcat fiind ușor de folosit și rapidă.

Vezi pretul de azi