Whirlpool W7 MD 440 NB, Cuptor cu Microunde Incorporabil, Capacitate 31 l, cu Al 6lea Simt, Aburi si Display LCD, O Alegere Excelenta

Whirlpool W7 MD 440 NB
 • Design
  (4.9)
 • Functii
  (4.8)
 • Putere
  (4.6)
 • Pret
  (4.5)
4.7

Review pe scurt

Whirlpool W7 MD 440 NB este un cuptor cu microunde incorporabil ce este potrivit pentru cei ce au bugetul necesar, dar si cerintele peste medie pe care acest model le poate indeplini. Este unul din modelele de top din aceasta categorie, dar vine si cu un pret mai mare.

Vezi pret

Atunci cand vreti sa achizitionati un cuptor cu microunde de calitate, care poate fi si integrat in noua mobila de bucatarie, facuta la comanda, un model de genul lui Whirlpool W7 MD 440 NB ar putea fi exact ce aveti nevoie. Este un model modern, un cuptor cu microunde incorporabil ce are performante deosebite, si de care va veti putea bucura multi ani de acum inainte.

Whirlpool-W7-MD-440-NBWhirlpool W7 MD 440 NB este incorporabil, cum am mentionat deja, deci poate fi integrat in mobila de bucatarie, la fel ca un cuptor sau o plita incorporabila. Acest model este unul incapator pentru un cuptor cu microunde, avand o capacitate de 31 litri (un model standard are 20-23 litri deobicei). Fiind un model ceva mai avansat, vine si cu tehnologia Whirlpool 6th Sense (Al 6lea Simt), cu un sistem de gatire cu aburi, dar si cu un display LCD ce va permite sa ii accesati functiile cu usurinta. In ce priveste puterea sa, cuptorul are 1000W, in timp ce puterea la grill este de 800W.

Un element destul de important pentru un aparat incorporabil sunt dimensiunile. Desi va recomandam sa lasati profesionistii sa ii ia masura atunci cand faceti comanda pentru mobila, ar trebui sa stiti totusi ce dimensiuni are inainte sa-l achizitionati. Acest model are o latime de 59.5 cm, o adancime de 49.4 cm, iar inaltimea de 38.5 cm, in timp ce greutatea sa este de 27 kg.

Functii speciale:

 • Functie Abur
 • Sistem 3D pentru distributia microundelor
 • Programul auto
 • Decongelare
 • Functia Crisp

Plusurile cuptorului Whirlpool W7 MD 440 NB

+ Capacitate mare: are acea capacitate de 31 litri, una excelenta, ce va permite sa gatiti/incalziti cantitati mai mari de alimente.

+ Putere mare: cu cei 1000W ai sai, cuptorul isi va face treaba rapid, fiind unul din elementele in favoarea sa.

+ Tehnologia Al 6lea Simt: faimoasa la produsele Whirlpool, si usor de folosit multumita ecranului cu LCD si la cuptorul cu microunde Whirlpool W7 MD 440 NB.

+ Retete preprogramate: Puteti alege dintre retetele existente, pentru a obtine anumite tipuri de performante de la cuptor, fara sa mai trebuiasca sa va jucati cu setari individuale.

+ Functia Steam & Boil: va ofera optiunea de a gati cu aburi, pentru a obtine gust mai bun si pentru alimente cat mai sanatoase.

+ Crisp: o alta functie de gatire, pentru retete pe baza de abur.

+ Grill: puteti gati si astfel de retete, desi acesta este un cuptor cu microunde.

+ Tehnologie 3D: distribuie caldura in mod uniform, in interiorul cuptorului.

Minusuri

– Model destul de scump: veti descoperi si alte modele, mai ieftine decat acesta, dar bineinteles nu vor avea aceleasi performante si functii.

Concluzia

Whirlpool W7 MD 440 NB este un cuptor cu microunde incorporabil ce este potrivit pentru cei ce au bugetul necesar, dar si cerintele peste medie pe care acest model le poate indeplini. Este unul din modelele de top din aceasta categorie, dar vine si cu un pret mai mare.

Vezi pret