Gorenje MO-20 DB Review

Gorenje MO-20 DB
 • Capacitate
  (4)
 • Functii
  (5)
 • Design
  (5)
 • Pret
  (4)
4.5

Review pe scurt

Un produs de calitate, cu un design atragator, functii multiple si un pret care il plaseaza in categoria “Best Buy”. Capacitatea este singurul aspect unde s-ar mai fi putut lucra un pic, dar la 20 litri este normala.

Detalii Produs

Un cuptor cu microunde care are un volum interior de 20 litri si o putere de 700W, Gorenje MO-20 DB ofera posesorului o modalitate rapida si eleganta de a gati. Puterea oferita este mai mult decat suficienta pentru uz zilnic, in timp ce volumul de 20 litri se inscrie in clasa medie, existand atat competitori cu volum mai mic cat si unii care ofera mai mult spatiu.

Menu-ul cuptorului este digital, afisarea este de tip LED iar culoarea aparatului este neagra. Per total, un look elegant pentru acest produs Gorenje, care-i permite sa arate bine in orice bucatarie moderna.

Functiile Aparatului cu Microunde

Cuptor microunde Gorenje MO-20 DBUn total de 9 programe va stau la dispozitie, deci ar trebui sa puteti folosi functiile prestabilite pentru majoritatea ocaziilor in care veti avea nevoie de acest cuptor. Aveti ceas si timer la dispozitie, asa ca puteti vedea foarte usor cat timp mai aveti la dispozitie pana este gata mancarea.

Daca nu doriti sa utilizati programele prestabilite, puteti alege unul din cele 5 nivele de putere disponibile, sa setati numarul de minute si apoi porniti cuptorul. In anumite ocazii, este totusi recomandat sa folositi functiile, acestea garantand un rezultat mai bun. Este cazul si cu functia de dezghetare, de care ar trebui sa profitati de cate ori aveti nevoie sa folositi un produs alimentar luat din congelator.

Doua functii de care consider ca ar trebui sa stiti se numesc Easy Cook si functia crusta. Va vor permite sa obtineti un rezultat mai bun si familia dumneavoastra va va multumi pentru mancarea delicioasa care o puteti obtine astfel.

Caracteristici si Accesorii

Dupa cum am mentionat mai sus, acest cuptor cu microunde are culoarea neagra, afisaj LED, menu digital, un volum de 20 litri si o putere de pana la 700W. Suportul rotund din interior are un diametru de 24.5 cm.

Gorenje MO-20 DB are o greutate de 10.5 kg, in timp ce dimensiunile sunt de 452 mm lungime, 262 mm adancime si 335 mm latime.

Functii Panou Digital

Desi aveti posibilitatea de a seta puterea, numarul de minute si apoi sa dati startul cuptorului, este o idee buna sa luati in considerare si diversele functii care va sunt oferite. Rezultatul ar trebui sa fie mult mai apetisant. Menu-ul fiind in limba engleza, va vom prezenta pe scurt mai jos ce face fiecare functie.

Utilizati Power Level cand doriti sa schimbati puterea cuptorului. Dupa cum am mentionat mai sus, exista 5 nivele diferite.

Decongelarea are loc prin unul din cele doua optiuni, Auto Def si Speed Def. Primul va ofera decongelarea automata, ce ia in considerare greutatea alimentelor in timpul acestui proces. Al doilea va permite o decongelare mai rapida a produselor, optiunea de ales daca va grabiti.

Daca doriti sa gatiti in mai multe etape, acest cuptor cu microunde va ofera aceasta optiune. Utilizati functia Multi Stage Cooking in acest scop.

Concluzie

Veti descoperi un produs de calitate, cum e cazul de altfel cu majoritatea electrocasnicelor de la Gorenje. MO-20 DB nu e un nume prea apetisant, dar alimentele care le veti gati cu el va garantez ca vor fi foarte bune. La ora la care scriu acest review, pretul cuptorului cu microunde este de 289.99 RON.

Detalii Produs